Príhovor na svadbu + vyberanie do vienka

Ahojte dievčatá, vedel by mi niekto poslať nejaké príhovory na svadbu a tiež text na vyberanie do vienka? Mám niečo vybrané ale stále to nie je to pravé orechové :)a chcela by som sa niečím pekným inšpirovať :)Ďakujem Vám :)
Odpovedať
Tak na inšpirovanie nájdeš nejaké aj na internete, veď je tam toho kopec :-) Mohla by si skôr niečo napísať, odfotiť a dať to sem, že by sme ti to potom mohli skúsiť nejako doladiť. Alebo aspoň nejaké hlavné myšlienky čo by si tam chcela spomenúť a podľa toho môžeme niečo pekné vymyslieť :-) A chceš vlastne príhovor pre koho? Lebo viacerí ľudia mávajú na svadbe príhovory
Odpovedať
skús pozrieť na tom internete ja som tam tiež pozerala nedávno :) ešte je to celkom skoro ale rada mám všetko pod kontrolou a nezaškodí keď budem mať aspoň aký taký prehľad. a aký príhovor si vlastne chcela? lebo my budeme mať na svadbe príhovor my dvaja s budúcim manželom, potom moja maminka, jeho maminka a ešte naši svedkovia spolu :-)
Odpovedať
@izinka12 ja som chcela len prihovor pre starejšieho , robí nám ho ujo, a som mu sľúbila že mu to pripravím :), a niektoré čo čítam na tom internete sú úplne od veci , zas ja také srdcevrúce nemám rada a sa mi t ani nepáči , tak som chcela len niečo jednoduché, krátke a obyčajné , nemám rada veci moc prešperkované :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?