Prenájom svadobnej sály v Dubnici nad Váhom. Cena?

Ak by sa tu nenasla Dubnicanka tak cca kolko stoji orientacne prenajom restiky alebo nejakej saly?ja neviem ani orientacne.Moc Vam dakujem za odpovede. ;-)
Odpovedať
My už máme sálu zajednanú, a všade, kde sa boli pýtať, to bola minimálna suma. A ak si niekde vypýtali viac, tak zase bol personál zadarmo. Niekde tá suma musí vyskočiť- buď si dajú zaplatiť personál alebo sálu... Nás bude stáť prenájom 33 eur plus po 22. hodine 10 eur za každú hodinu.
Odpovedať
Profilova fotka
300-500 EUR, niekde sa neplati ak od nich beries napoje,... a casto sa po polnoci alebo podobne plati personal napr 4 casnici plus kuchar
Odpovedať
Profilova fotka
alanis88 - ahoj, skus sa popytat aj tu : http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/m... http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/d...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ja som tiez z dca a planujem tam svadbu, neviete ci sa spravit svadobny obrad aj v kastieli?
Odpovedať
nica: da sa, my tam budeme mat svadbu. Na stranke kastiela maju k tomu info, aj s uvedenou cenou (tusim 140e), k tej este prirataj 66e za to, ze pojdu z uradu sobasit mimo sobasnu sien. alanis: Co sa tyka cien prenajmu v Dubnici a okoli - zavisi od tvojich narokov a predstav. Napr: Chateau Mignon 300e, Ranc lhota v Prejtej 150 e, Hotel Alfa Nova Dubnica tusim 150e. Kursalon v Tepliciach 470e. Ostatne menej vychytene podniky su urcite za menej..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?