Predjedlo na svadbe - áno či nie?

Myslíte si, že je potrebné predjedlo? Alebo máte predjedlo na svadbe, či nie? Ja si myslím, že toho aj tak bude dosť, samotná polievky + druhý chod. a potom všetko ostatne...
Odpovedať
Aj ja si myslim, ze polievka a hlavne jedlo bude stacit - mne s mojim malym zaludkom urcite. ALE - predjedlo je v cene v nasej restike - mnohi ludia z nasej rodiny zvladnut zjest vsetko a su na to zvyknuti Cize my ho budeme mat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Závisí aj od veľkostí porcií a času večere atď...
Odpovedať
Profilova fotka
@bubelkaz my budeme mar pripitok, predjedlo, polievku, hlavne jedlo... a potom vecer svedske stoly.... takze predjedlo davame :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my davame predjedlo, .) takto to mame zauzivane a ymslim ze sa to aj hodi na taku vyznamnu udalost:)
Odpovedať
ja osobne som nemala predjedlo na svadbe a vobec mi nechybalo
Odpovedať
my tiez budeme mat predjedlo... po 1. je to zauzivane, 2. hodi sa to a po 3. kym sa dostane polievka a hlavne jedlo ku kazdemu, tak im to padne vhod...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa na predjedlo najviac teším na každej svadbe - lebo väčšinou doobeda toho veľa nenajem, prípravy, obrad, gratulácie a tak...a kým dôjde k polievke, tak to padne vhod :) takže my tiež budeme mať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bubelkaz podľa mňa predjedlo k svadbe patrí, vyznie to slávnostnejšie :-) polievku a hlavné jedlo má človek každý deň a úplne súhlasím s @lujziana veľa ľudom to padne vhod po prípitku a pred polievkou niečo malé zjesť :-)
Odpovedať
Mi u nás sme mali pohostenie, mali sme tam švédske stoli, takže sme už neriešili predjedlo, v sále sme mali už iba polievku a hlávne jedlo. A vôbec mi nechýbalo. Určite by som nezvládla všetky jedlá, okrem hlavného jedla som nič nejedla, nemala som chuť. Na hostine sme mali aj 11 detí a oni toho tiež veľa nezjedli.
Odpovedať
Profilova fotka
my neplánujeme predjedlo - na posledných 3svadbách, čo som bola, predjedlo nebolo a vôbec mi nechýbalo, ani som si to hneď neuvedomila :-)
Odpovedať
mne aj druhým hosťom predjedlo chýbalo ak nebolo. A to z toho dôvodu, že po celom dni, aj keď dali nejaké misy a pod. tak to aj tak nikto nejedol a potom na hostine po obrade, gratuláciach a presune sa každý vrhol hneď na slané lebo už škvrkalo v bruchu. Hlavne ak sa polievka podávala až po úvodných rečiach, prípitkoch a pod.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?