Poraďte reštauráciu na svadobný obed v Nitre

Profilova fotka
Čaute baby, viete mi pls poradiť nejakú dobrú reštauráciu v NR, kde my mali ideálne malý salónik, poprípade by sa dalo pár stolov dokopy a boli by trochu oddelené od zbytku reštaurácie? Maximálne nás tam bude 15 ľudí, bude to len taký malý svadobný obed pre najbližšiu rodinu. Keďže nebývam na SVK horšie sa mi to obeháva a tak by mi pomohli nejaké tipy, kde aspoň dobre varia. Moj prvý tip bol Toscana. Ale jedlo bolo odporné, s talianskou reštauráciou to nemalo nič spoločné.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucuska11 noo perfektne varia u Hoffera- uz len si vybrat, ktory by sa ti pacil..;) A potom co by som vedela odporucit je Palenica Jelsovce pri Nitre- tak je top.. 8-)
Odpovedať
Podla mna je Restaurant Karla najlepsia v Nitre! Maju tam dve miestnosti a varia vyborne.
Odpovedať
Profilova fotka
@misdan Diky, hned si to aj idem vygooglit :) @michalagr o Karle som citala nejake recenzie a nevedela som sa rozhodnut, ci vyskusam tu Toscanu alebo Karlu. Bohuzial som sa rozhodla zle, takze som rada, ze mi radis prave tu Karlu :) diky
Odpovedať
Nie je zac. Ja som tam bola vzdy spokojna, tak skus a uvidis, ci to bude vyhovovat aj tebe.
Odpovedať
@lucuska11 Takze HOFFER urcite nie (nechci vediet co sa tam v kuchyni stvara) KARLA nic moc (obsluha hrozna) TOSCANA asi nie , v PALENICI sa nedoplatis ,ale jednoznacne pokial chces uzasnu obsluhu a kuchynu ktorej mozes verit tak ze mozes jest aj zo zeme ako sa hovori tak jednoznacne U KRBA na chrenovej
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte nevestičky, prepustíme termín 24.09.2016 na svadbu/oslavu v reštaurácii NAJ v Nitre-Krškanoch, krásna moderná, my budeme mať smútok, preto zostávame v mieste bydliska (Šaľa) a pôjdeme iba na malý rodinný obed. Prosím dajte mi vedieť ak máte záujem. Prepadne nám záloha tak sme sa rozhodli že skúsime nájsť niekoho na vlastnú päsť. Ďakujem vám.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?