Poraďte dobré víno na svadbu

Ahojte! Vie mi niektorá z vás poradiť nejaké dobré vínko na svadbu, ja sa do toho veľmi dobre nevyznám, tak by som s tým potrebovala trošku pomôcť. ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
15
Profilova fotka
Dobrý deň, odporúčam Vám navštíviť vinotéku resp. konkrétne vinárstvo a ochutnávať. Tam sú odborníci a určite vám veľmi radi poradia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my budeme mat značku Matyšák - Tramín červený, je to biele suché víno. Záleží od toho, či sa u vás pije suché, polosuché, polosladké :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkaa208 my sme zase mali elesko a velmi sme boli spokojny. Je chutne a aj hostom chutilo, dost vela sa ho aj vypilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luckamisko o tej znacke rozmyslame aj my, je naozaj dobre :-) z kade idete kupovat?
Odpovedať
Profilova fotka
veľmi veľa záleží od toho aké hľadáš, či suché alebo polosladké či sladké a už podľa toho vyberať. Každému chutí iná značka, treba ísť niekam na koštovku :-)
Odpovedať
ďakujem no asi to budem musieť poriešiť tak, že zájdeme niekde na ochutnávku nech nám odborníci poradia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkaa208 to je najlepsie riesenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marianna_11 V Metre sme vychytali super akciu, dlho sme zisťovali ceny, ale odtiaľ to vyšlo najlacnejšie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja so´m msala od vinara ... VINO CHUDY - vynohrady nad vahom...odporucam muskat otonel ... krasne voni vyborne chuti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkaa208 ak pozeram spravne lokalitu odkial si, urcite by som ti odporucala Pivnica Tibava. Maju naozaj siroky sortiment vin, priaznive ceny a majitel je velmi mily clovek. Urcite nebude problem dohodnut si ochutnavku a vyberiete si, co vam bude najviac chutit :)
Odpovedať
mne chuti aj Tokay vino, ale tak kazdemu chuti ine, fakt vyskusaj tie ochutnavky :-)
Odpovedať
Mikulov víno :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@barty5 mne by tiez nevafil Tokaj...ale nie kazdemu to chuti
Odpovedať
Profilova fotka
@aadusik tokaj je aj podla mna velmi dobre vinko :-)
Odpovedať
@dadada8388 uvažovali sme aj nad touto pivnicou:-)
Odpovedať
@aadusik tak ale keby si zacala robit prieskum ktore komu chuti tak by ta aj porazilo. Vsak to je normalne, ale vsak hostia vypiju to co tam bude
Odpovedať
my sme mali vino topolcianky - veltlin zeleny a frankovku a ruzove islo na vysluzku. Vsetci si chvalili.
Odpovedať
Profilova fotka
@barty5 ziadny prieskum nebude.... vypijú čo bude. kolko kupujete bieleho a koľko červeného vína? poprípade ružového?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Naša spoločnosť dováža kvalitné francúzske vína na Slovensko. Kompletnú ponuku nájdete na webe. Nechajte sa inšpirovať a presvedčte sa že i u nás je možné zakúpiť exkluzívny tovar za prijateľné ceny. Ak by ste potrebovali poradiť ohľadom množstva vína potrebného na svadbu tak si prečítajte náš článok v sekcii http://www.francuzskevina.sk/svadobne... Čo sa týka výberu tak biele víno by som odporúčala LA SOURIS VERTE - máme ho za vynikajúcu cenu a každý si ho pochvaľoval. Z ružovych vín by som odporúčala - Domaine Saint Antonin 2014 IGP Méditerranée, Je to také babské vínko :) A z červených je ich viac :) Pekný deň a krásnu svadbu Vám želám.
Odpovedať
Profilova fotka
@luckamisko za kolko ste kupili? Aka tam bola cena?
Odpovedať
Profilova fotka
@marianna_11 cena bola približne 3,30€, zrovna aj teraz majú akciu 3,37€/fľaša, čo je super cena :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Nevesticky rada by som znova otvorila tuto temu a potrebovala by som od vas poradit. Hlavne tie ktore uz svadbu mate za sebou ale aj tie u ktorych prebiehaju pripravy v plnom prude. Doteraz som to brala tak lazo plazo no minule mi prislo ze do svadby mi neostava vela casu a ja stale nemam vyriesenu otazku aky alkohol na svadbu. Mam z toho uz celkom hlavu v smutku lebo si neviem dat rady. Aky alkohol ste mali na svadbach vy? Neviem ci mam skor riesit tvrdy alkohol alebo sa mu radsej snazit vyvarovat... Budem vam vdacna za kazdu odpoved :-)
Odpovedať
@adelinka_malinka ahoj my budeme mat 15l domaceho(povodne bolo 40l) ale presvedcili nas ze to sa nevypije:) urcite vinko ,prevadzkar nam poradil ze k urcitym jedlam sa bude hodit tak mame 30l bieleho a po 5 l cervene a ruzove:) 4l vodky a 4l kapitana a 3l balentimky(pis ako pocujes:D).. kto si nic nevyberie si moze kupit v bare co chce:) chcela som sa pytat co kto bude pit ale toho by bolo vela :)
Odpovedať
@danazedana Fuu ze 40 litrov tvrdeho to si ani neviem predstavit ze by sa malo tolko vypit to by chodili sanitky asi pre hosti:) Aha vy budete mat otvoreny bar? Ja som sa tomu chcela nejako vyhnut a ked tak len kavickarom dat moznost si kavu takto objednat. Alkoholu sa tak bojim. Chcela by som aby sa minulo hlavne to co bude a nie aby mi nas alkohol ostal a na bare tak vznikol obrovsky ucet :-|
Odpovedať
To sa ti iba zda, ze by ho bolo vela. Ludia sa tam postretaju aj taki, co sa dlho nevideli a tak vies, uz sa to spusti samo. S tym si strgnu potom zas s tym a alkohol sa pomaly pomina. Ak budes mat svadobne hry, tam sa tiez zvykne pit. U nas to bolo tiez tak. Je fajn ak mas zo vsetkeho dostatok, mozno aj viac ako ratas. Ja som si napriklad pred svadbou robila taky mensi prieskum po rodine a po kamaratoch, ktorych som pozyvala na svadbu. Aby som vedela, kto co lubi a tak som sla no na istotu. Aj sa mi to vyplatilo lebo som si vsimala, ze si ludia nasli to svoje. Potom aj keby vam ostalo, rozdas nieco vo vysluzkach alebo sa minie inokedy. Alkohol ani vinko sa ti nepokazia. Vsak cim starsie, tym lepsie sa hovori:)
Odpovedať
@adelinka_malinka tak zatial mame 6 flias ginu (Bombay Saphaire , Taunquray) 2 flase Absolut vodka, 2 flase cognaku neviem presne co asi courvoiser , demenovka , kamarati donesu domacu neviem kolko ale asi 5 flias, zatial 4 kartony champagne biele, este hladam ruzove 2-3 kartony , vino budeme vyberat na Slovensku po ochotnevke menu aby to spolu pasovalo pravdepodobne Matysak alebo chateau Bela to bude asi po 25 flias biela a cervene, rose nebudeme mat je to skor na leto, pivo este nevieme to po dohode s hotelom, maju tam dobry bat takze ked si niekto nevyberie moze ist aj do baru, predpokladam ze by to mohlo stacit
Odpovedať
@henelz a hosti budes mat kolko? Aby som si to vedela nejak na hlavu preratat. No myslela som, ze by sme si asi mali spravit prieskum u hosti, ze kto co vlastne pije.. Ale tak chcela by som aby si ludia nieco zo svadby aj pamatali a nemuseli sme ich pocas zabavy zbierat zo zeme :-) V trvdom alkohole sa moc nevyznam a ani ho moc nemusim. Ja uz ked tak, tak si dam poharik dobreho vinka ;-)
Odpovedať
@adelinka_malinka my budeme mat asi 38 a z toho 4 deti , su tam asi 3-4 co nepiju alkohol, tak vacsinou vieme kto co pije preto toloko ginu na gin&tonic , vino a ked nieco ostane tak sa to urcite nepokazi, ale "na nestastie" nasi kamarati nie su zrovna abstinenti 😂😂
Odpovedať
@adelinka_malinka my budeme mat svadbicku za chvilu teda za tyzden a posledne dni normalne nemozem spavat, co stale premyslam ci mame vsetko nachystane a na nic sme nezabudli.A to som mala tento tyzden problem s kadernickou, lebo nahle ochorela a ja som musela na rchlo zhanat novu. Zohnat som zohnala cez kamosku no musela som nanovo absolvovat skusku ucesu a no co ti poviem, katastrofa. Hadam sa uz nic za ten tyzden nepokazi..Inak ja mam to stastie, ze otazku hostiny a jej pripravy prevzali za mna moja mamka s buducou svokrou a nasi otcovia si zas vzali na starosti alkohol. Ako tak predpokladam, tak budu prevladat bylinkove likery a vino. Ale tak to podla mna nesklame nikdy a ludom by to mohlo aj pasovat ;-)
Odpovedať
@henelz noo tak ja budem mat o trocha viac hosti ale nejak si to uz budem musiet na hlavu preratat. Normalne si spravim asi zoznam hosti a budem sa pytat co tak piju radi. Budem mat spisovatelsku chvilku :) Podla toho by mi mohlo nieco vyjst, co by sa dalo pouzit a mala by som istotu, ze moj vyber bude spravny. Nechcela by som, aby mi ostali flase len preto, ze ludia take nepiju. To by bol aky trapas.Inak ma pomaly utvrdzujes o tom, ze bude lepsie ak toho alkoholu bude viac..Ako bude to lepsie ak ostane ak by malo chybat. Zajtra bude volno tak si nad to asi sadnem a postupne sa zacnem hosti pytat. Spravime si mensie interview :)
Odpovedať
1
2
15
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?