POHODA v horskom parku - Bratislava

Ahojte, uvazujem nad svadbou v style garden party, cca 45 ludi. Letne grilovanie pod sirim nebom niekde v okoli BA. Snazim sa k tomu pristupovat co najekonomickejsie. Co hovorite na tuto restauraciu? Da sa doniest vlastny alkohol/kolace.. ? Ci poznate nieco lepsie? Rada by som usetrila na ubytku pre hosti, neviem ako to funguje, ale keby som to organizovala niekde dalej od BA, asi by som pre nich musela platit ubytko, ci?
Odpovedať
fakt mi neviete niekto poradit ako je to v horskom parku?
Odpovedať
ahoj, ja som tam bola ako hosť kamoške na svadbe minulé leto v júni, je tam naozaj krásne, síce priestor je taký, že sme nesedeli úplne pokope... rodina samostatne a známi/kamaráti trošku vedľa, ale aj to len počas jedla, aj tak sa potom každý dvihol a tancoval, mali potom formu švédskych stolov vonku, takže bolo to super... či sa dajú doniesť vlastné veci, to neviem (zavolaj tam a opýtaj sa) ale priestor je to veľmi pekný :-)
Odpovedať
kde v BA (pri BA) sa da urobit este svadba v style garden party?
Odpovedať
no ja som bola len v tejto Pohode, tam to bolo fakt krásne, vonku je aj bazén.... iné neviem, skús popozerať tu vo fóre nejaké podobné témy, určite niečo nájdeš.... a áno, myslím si, že keď by si to organizovala ďalej od BA, mala by si aj zabezpečiť ubytovanie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?