Podľa čoho zabezpečujete alkohol na svadbe?

Profilova fotka
Ahojte :-) Chcem sa Vás spýtať, podľa čoho zabezpečujete alkohol na svadbe? Koľko alkoholu rátate na osobu? :-) A myslíte si že bude stačiť: - biele/ ružové víno - Fernet - citrus,klasický - vodka - a nejaké ovocie (hruška, slivka, čerešňa..) Či myslíte si že je potrebné zistiť si kto aký alkohol pije a podľa toho nakúpiť rôzne druhy fliaš? V tomto sa motáme už strašne dlho :-S Prosím poraďte :-) Ďakujem :)
Odpovedať
@nykkushka my berieme vodku, whiskey, rum a nejaký likér. Určite sa nepýtajte, kto čo bude piť, pretože ti každý povie niečo iné a na svadbe sa to môže zmeniť. Potom nebudeš mať dostatok alkoholu.
Odpovedať
@nykkushka Ahoj, my sme mali svadbu v juni, mali sme fernet (klasicky, aj citrus), whiskey, vodku a borovicku (tu kvoli jednej jedinej osobe) a samozrejme vino. Vypila sa najviac whiskey a vodka. Podla mna ti tam chyba este nejaky farebny alkohol, len my sme to zase mali s dodavatelom dohodnute tak, ze co nam zostane, mohli sme vratit. Tak sme zobrali radsej vsetkeho ovela viac.
Odpovedať
Profilova fotka
my uz mame vybrate co by sme chceli , priatel chce Jim Bim,Jack Daniels, vodka, b.vino likery pre zeny ( cokoladovy, jahodovy.)a pivo, len nevieme kolko tych flias treba pre cca 50 ludi. Priatel trvdi ze aspon 100 flias. :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?