Okrúhle stoly alebo klasické dlhé stoly?

Profilova fotka
Zdravim Vas, chcem sa opytat, co preferujete, klasicke usporiadanie stolov t.j.dlhe stoly, alebo okruhle? vsetko ma svoje pre - proti. :-) Ja som a okruhle, priatel za klasiku. Vyhody- nevyhody oboch? Pre mna kruhle jednoznacne: Nevyhody --- zasadaci poriadok je narocny, nasa restauracia ich neposytje, take aj cena. Vyhody --- ukladane, dokladanie alkoholu, kazdy si vidi do oci (viac menej) a elegancia. V danych priestoroch by som bola prva s tymto. Vyhody--- radoveho osporiadania - je v cene, jednoduchsie riesenie zasadacieho poriadku, financne menej narocna vyzdoba. nevyhody --- rozhvory do kriza, jeden cez druheho, podavanie si flias, tacok s kolacmi atd, otrepane, tuctove (pre danu salu) Nazory sa roznia v rodine a znamych - vraj - "ved sa ani neporozpravam s nikym, len s tymi jednymi pri okruhlom stole" - "ja by som si okruhle stoly nedala, to je gyc" - Co vy na to?
Odpovedať
urob tak ako sa to paci tebe :-) je to tvoja svadba a hostia to budu respektovat ,pretoze nebudu mat na vyber :-D my budeme mat pre rodinu gulate a kamosov co pridu neskor davame k dlhemu stolu lebo aj tak nebudu sediet ale jasit sa
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) ja som vždy chcela okrúhle / naštasie náš hotel ich poskytuje :) /zatial na každej svadbe, čo som bola mali klasické dlhé stoly, sú pekné samozrejme záleží aj od výzdoby, ale ja som nad nimi ani neuvažovala, prvá otázka pre prevádzkarku bola, či poskytuju okrúhle stoly :D našťastie snúbenec sa do toho moc neangažuje, tak bude podľa mňa. Avšak, keby ich hotel neposkytol, tak by ma to prinútilo pouvažovať aj nad dlhýmy, predsa len si nemôžem dovoliť ,,vyskakovať´´ :) už takto nás výzdoba výde cca 700 eur pri 55 hostí, a keby musím zabezpečiť aj stoly...konkrétne pre mňa sú výhodou okrúhle stoly pre, to, že mám veľkú sálu a pomerne málo ľudí, tak to pekne vyplní priestor, avšak keď som bola pozrieť výzdobu s okrúhlimy a veľa ľudí, tak sa mi to už až tak nepozdávalo, ledva sa dalo prejsť popri stoloch, tak ak máš veľa hostí, a priestor je menší, tak radšej asi dlhé :)
Odpovedať
ja som za okruhle stoly, posobi to elegatne ba az luxusne a proste je to ozivenie oproti klasike a ano vies sa normalne porozpravat s ludmi a neprekrikujes sa cez viacero miest.Ja budem mat okruhle a velmi sa tesim:-)
Odpovedať
v prvom rade si uvedom,ze to je tvoja svadba, takze to co by si kto nedal alebo dal ta nejak nemusi zaujimat :) mne sa okruhle stoly pacia. trocha moze byt problem s usporiadanim, no to je asi vsetko, takze ak sa ti pacia, kludne do toho :-D :-D
Odpovedať
ja som jednoznacne za okruhle stoly, zasadaci som spravila za menej ako polhodinku, kedze som podelila rodiny a kamaratov...tak je kazdy pri stole s tym s kym sa pozna a bavi...podla mna je to prehladnejsie a aj ako nevesta sa pristavis pri kazdom stole a s kazdym preberas nieco ine :)
Odpovedať
je to tvoja svadba, podľa mňa sú práveže gýč obdĺžnikové stoly, tie sú u nás bežnejšie ako okrúhle. podstatné je aby si sa dohodla so snúbencom, ešte sa o tom porozprávajte, či máte na tie okrúhle stoly peniaze alebo nie :)
Odpovedať
Rodinu vobec nerieste, skor ide o to aby ste sa dohodli vy dvaja. Normalne si sadnite, povedzte si svoje pre a proti a dohodnite sa. Niekto bude musiet urobit kompromis ale zase z toho netreba robit nejake velke halo, su to len stoly ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
naco sa rozculujes. ak sa ti pacia okruhle stoly, tak si predsa nebudes davat hranate len preto, ze sa pacia niekomu inemu, nie? koho je to svadba tvoja alebo ich? taaaakze budu okruuuhle :D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mne sa pacia viac okruhle ako dlhe, ale priestory kde bude nasa svadba ich nemaju tak sme sa rozhodli pre kompromis - budu hranate, ale usporiadane tak ze sa pospajau 4 do stvorca a dalej sa porozkladaju tak ako keby boli okruhle :)
Odpovedať
Profilova fotka
Za mňa určite okrúhle :) výzdoba ma výjde takmer rovnako ako pri klasických dlhých stoloch, nakoľko by som tak isto dala vázu s kvetmi medzi každého 8-meho človeka. Zasadací som spravila za 15 minút, rozdelila som moju a snúbencovu rodinu + kamarátov :) naše okrúhle stoly sú pomerne veľké, takže to bolo jednoduché. A nehovoriac o tom že sú neskutočne praktické, ľudia sa netlačia na stole so zákuskami a fľaškami a podľa môjho skromného názoru sa dokáže porozprávať viac ľudí naraz ako pri dlhých stoloch :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?