Obsluha

Profilova fotka
Milé nevestičky mám na Vás jednu prosbu.Svadbu budeme mať v kultúrnom dome a mám problém že nám nemá kto obsluhovať. Kuchára máme z rodiny a preto by som potrebovala iba profesionálnu obsluhu z Trnavy a okolia.Ak by ste prosím o niekom vedeli budem vďačná za každú radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
normálne si nájdite cateringovú firmu tu alebo na internete a niektoré vedia zabezpečiť iba takto obsluhu. alebo ak by ste chceli ušetriť tak si môžete napríklad najať aj učňov z nejakej strednej odbornej školy kde majú odbor čašník, to budete mať za pár korún a myslím, že by to v pohode zvládli. raz sme boli na takej svadbe kde aj varili kuchári z vyšších ročníkov, samozrejme pod nejakým dozorom a všetko bolo chutné.
Odpovedať
Profilova fotka
@simona67 nemáš nejaké kamarátky, ktoré by to zvládli? Bolo by lepšie, keby si to takto nejako poriešila lebo keby máš nejakých profesionálov, tak ty si aj viacej zoberú. Alebo len nejakých študentov, ktorí sa učia za čašníkov
Odpovedať
Profilova fotka
Premýšľala som aj nad kamarátkami ale tie najbližšie chcem mať pri sebe na svadbe a je to iné ak vyučený čašník dokáže zobrať viac tanierov, pohárov ako nejaký lajk. Skúsim ešte tých učňov je tu v okolí viac škôl tak sa skúsim informovať.
Odpovedať
Ti ucni by boli podla mna pre teba idealne riesenie. za nich nebudes platit tolko ako za nejakych casnikov z profesionalneho cateringu. inak mi teraz napadlo, ze sem tam mavaju studenti v ramci SOCky aj svoje cateringove firmy a mavaju aj o polovicu nizsie ceny ako normalne profesionalne a vela krat mavaju velmi dobre sluzby, hodne aj tych profesionalov :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?