Narodeniny v den svadby

Profilova fotka
Baby, mam otazku, stalo sa niektorej z vas, ze v svadobny den oslavoval niekto z hosti narodeniny? Moj synovec bude mat v nas den 1 rok, jednoducho to tak vyslo, no ja chcem, aby sa aj jemu usla pozornost. Chcela by som mu nejak na zaciatku hostiny venovat prihovor a blahozelat..Mate nejaky tipy ako to spravit, aby to bolo vhodne? Dakujem :)
Odpovedať
Stretla som sa s takýmto prípadom na svadbe mojej kamarátky :) Zahrnuli to ale až neskôr nie na začiatku, keď sa zabávalo nevesta zobrala mikrofón a povedala nerada by som zabudla na môjho synovca ktorý má dneska narodeninky a chcela by som mu zaželať ... (všetko čo patrí k tomu ) dostal malú pozornosť a bavilo sa ďalej :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, moja buduca svagrina mala viacero hosti, ktori oslavovali meniny alebo narodeniny... vsetkych oslavencov vyhlasil DJ a zavolal ich na parket, dostali nejake male darceky a potom si s partnermi zatancovali na pesnicku z hriesneho tanca... ale stala sa im nemila vec, ze zabudli na nejakych oslavencov /pri pocte 140 ludi sa to dalo cakat :-) /, tak aby sa aj u teba necitili ostatni oslavenci blbo ;-)
Odpovedať
Ahoj,moj manzel mal narodeniny o pol noci sme mu s kamaratkami zaspievali :)
Odpovedať
@misifuska ahoj, moja neter tiez bude mat narodeniny v nas svadobny den, este nemam premyslene, ci nieco speci vymyslime. Tiez v nedelu ma moja sestra meniny a aj jedna sesterka a den pred svadbou zase jedna z hosti. tak neviem, ci to vsetko treba zahrnut, alebo len tu neter?
Odpovedať
Profilova fotka
@sslavulka Rozmyslala som aj nad tym, ze ak by sa to stihalo, tak by sme mu zablahozelali este doma, pred obradom...ale neviem, ci to stihneme..
Odpovedať
@misifuska myslím že by nebol zlý nápad spomenúť ho pred všetkými počas hostiny :) cítil by sa skvelo pred toľkými ľudmi :) len ako spomínala @ dandul129 daj pozor a prelistuj kalendár či nemá ešte niekto meniny napríklad :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj moja svokra bude mat narodeniny v den svadby,svokor den pred svadbou a vela z mojej rodiny ma narodeniny v oktobry tak ako aj ja. Ako som si nasla tuto temu tak zacinam rozmyslat ze aj ja asi nieco vymyslim
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja som mala narodeniny v deň sestrinej svadby. Na oslave mi urobili prekvapenie, dali zahrať Happy Birthday, doniesli tortu a svadbovalo sa ďalej :-)
Odpovedať
ahoj,,,ja osobne nic take na svadbe riesit nebudem,,,nech si kazdy oslavuje potom,,,bola som na svadbe, kde davali babicke tortu lebo mala narodky, ale viaceri sme sa zhodli, ze je to divne, ale pravdaze kazdy podla svojho gusta :) a ak uz chces gratulovat malemu ked ma jeden rok spravila by som to nejak, ze ho zavolas na parket pred vsetkych a nech mu zasievaju vela stastia,,,take male bejby sa urcite potesi :)
Odpovedať
Profilova fotka
No vidite :) a z hosti na mojej svadbe nikoho nenapadlo ze samotna nevesta, teda ja osobne, som mala den pred tym narodky :) takze tento rok som obisla akosi naprázdno, ale v podstate som dostala manzela on samozrejme na moje narodky nezabudol :D hihi
Odpovedať
Ahojte :) keď som si tak uvedomila, tak svokra bude mať narodeniny dva dni pred svadbou a moja maminka tri dni po svadbe :) a moja babička bude mať meniny priamo v deň svadby. Asi si zrejme tiež niečo vymyslím pre tieto tri dámy :)
Odpovedať
@misifuska je to pekne ze mu chces zablahozelat ale nemyslis ze by bolo lepsie sukromne predsa je to este male babo a vobec to nebude vnimat , ja by som to vtomto pripade nerobila takto oficialne . Keby to bol niekto starsi tak ano
Odpovedať
Článok sa načítava...
u kamosa mala narodeniny jeho teta...tak jej dali zahrat kolo ludovych pesnieciek, DJ to zahlasil zablahozelal a potom ju vsetci vytancovali..bolo to velmi mile, a ona bola nadsena..ale to s takym malym nepojde....
Odpovedať
a čo ak to vychádza priamo neveste? že v deň svadby bude mať narodeniny? Išli by ste do toho?
Odpovedať
hehe, ja budem mat narodeniny v den mojej svadby.....takze sa necham prekvapit, ale pre mna bude darcekom uz moj manzel, cela rodina a hostina.....ale keby nieco vymysleli navyse, potesilo by ma to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola na svadbe mojej kolegyni a aj ona aj jej už manžel mali svadbu v deň narodenín oboch..bolo to milé ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martuska ja som tiež mala v den svadby narodeniny. je na tebe či chceš mať svadbu alebo oslavu narodenín. ja osobne som DJ povedala, že ak niekto dostane taký geniálny nápad, aby mi dal zahrať, tak nech povie, že má zákaz od nevesty a nech si to ide vybaviť so mnou. nechcela som, aby sa svadba zmenila na reláciu "Našim, Vašim jubilantom". ked mi chceli zagratulovať, tak prišli osobne za mnou a urobili to v tichosti.
Odpovedať
@martuska84 @adriana1441 ja si myslim ze svadba je svadba a oslava narodenin potom po svadbe
Odpovedať
Profilova fotka
@macka00 jj...presne tak isto som si to povedala aj ja vtedy.
Odpovedať
Profilova fotka
@martuska aj ja budem mat narodky v den svadby :) a k tomu este aj syn meniny :)))) a tiez nechcem, aby mi niekto gratuloval, max. tak najblizsia rodina, najlepsie este pred obradom a synovi asi tiez dame zahrat pesnicku a dostane od nas darceky, nech ma radost :)
Odpovedať
Profilova fotka
moj svokor a kamoska maju v den nasej svadby ale sme sa rozhodli ze im zagratulujeme den pred svadbou
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat den po svadbe (30) narodeniny a dame o pol noci extra tortu, sfuknem sviečky a bude sa pokračovať ako normálna svadba 😃
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
aj ja budem mať narodky v deň svadby :)
Odpovedať
na nasej svadbe budu mat den pred meniny moja mama a bud. svokra a den po zase moj brat :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ja budem mať svadbu v deň narodenín, nevidím väčšiu spojitosť uzavrieť sviatosť manželstva ako s týmto dátumom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?