Na co vsetko ste pocas svadby zabudli?

Tento prispevok pridavam, aby som sa lepsie citila, kedze ma to dost zoziera, aj tyzden po svadbe :( my sme krajali tortu az po polnoci uz prezleceni a zabudla som hadzat kyticu.. dost dolezite veci, ale nejako nebol cas, tak rychlo to letelo.. Najde sa tu este nejaka taka expertka ako ja? :DD hlavne ani nikomu z pritomnych to nenapadlo, a to sme mali aj krstneho ako starejsieho.. nuz..
Odpovedať
Ja som kyticu nehádzala, jednak to nie je slovenský zvyk a jednak som si ju chcela nechať :) A nikomu to nechýbalo. Tortu sme síce krájali už okolo desiatej, ale napríklad v našej rodine sme boli historicky prvým párom, kto nemal tortu len "na okrasu". Všetci ostatní ju mali celý večer vystavenú na stole, poniektorí ju mali dokonca polystyrénovú :) Takže žiadne zožieranie, sú to maličkosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesticka15 môj drahý zabudol na kyticu - v kvetinárstve ju vyzdvihol ale mne ju už neodovzdal :D až okolo 8 mi ju priniesli do sály :) a ešte sme zabudli na prísahu svokier čo ma trošku mrzí :D :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
Svagrina zabudla nielen ze tortu krajat, oni zabudli ze ju maju :) cely cas bola v chladnicke :)
Odpovedať
Mňa neštve úplne nič, lebo lepšie to byť nemohlo....krájať tortu sme nestihli, stále sme mali nejaký program, kyticu tu by som nehádzala, ale zabudla som ju vziať na fotenie, čo mi vôbec nevadilo, lebo som sa bez nej cítila prirodzenejšie....a zabudli sme sa sfotiť s obrúčkami, ale s tými predsa budeme celý život :)
Odpovedať
@nevesticka15 zožiera? Týždeň po svadbe? Užívaj si medové týždne a toto vôbec nerieš. Ja som kyticu nehádzala, nepáči sa mi ten zvyk, nie je slovenský a tortu sme tiež nekrájali, lebo sme na ňu zabudli....ja som tu čakala väčšie prešľapy - ako zabudli sme svokru vyzdvihnúť na stanici a spomenuli sme si na ňu až pred oltárom a pod. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
prosím ťa, ja som tiež kyticu nehádzala, presne ako píše calvera25,..nie je to slovensky zvyk :-). Mali sme čepčenie, ktoré sa páčilo všetkým a do dnes na to spomínajú. Tortu sme krájať nechceli, lebo to bolo úplne zbytočné. Aj napriek tomu, že sme mali hodinu a pol sklz sme mali svadbu, akú sme chceli ...aj bez zbytočností. Hlavne, že sa všetci bavili, všetci odchádzali unavení, ale spokojní. A najdôležitejšie bolo, že sme boli konečne svoji a odchádzali sme o 5 ráno unavení, ale šťastní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak sa nemusíš cítiť zle ... u nás to bolo takto... Keďže sme sa išli fotiť pred sobášom, zabudli sme doma obrúčky a tie nám priniesli pred kostol rodičia. Hádzanie kytice ... tak na to som ale úplne zabudla až ráno ma upozornili kamarátky, že prečo som nehádzala (na veselici to nikoho nenapadlo). Ďalej môj muž dal vyrobiť jednu pre neho špeciálnu tortu /je veľkým fanúšikom STAR WARS/ Nemáme ju ani na jedinej fotke :D neodfotil ju ani fotograf, ani kamaráti ani my :D Ale priznám sa, táto téma ukľudnila aj mňa. A aj keď sa zabudlo na niektoré drobnosti, prežili sme to aj bez dokonalosti :D
Odpovedať
@agicaba presne, cloveka to ani nenapadne, resp. mna to aj napadlo, ale proste v tom zhone som to ani neriesila a hovorim si, ze naco :DD az teraz myslim na to, ze by bolo fajn mat to na videu a foto, ale su to uplne nepodstatne malickosti.. jasne, ze kazda nevesta chce mat dokonalu svadbu, ale toto vobec nie su dolezite veci, dolezite je to, co je potom a to, ze mame toho najlepsieho muza na svete :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?