@ivusik5 Ahoj no nad tým, žeby som tam stále pridávala ľad som ani nejako neuvažovala, dúfam že sa to neoteplí tak moc a zas ak to nebude úplne ľadové tak hádam nevadí. Tiež som rozmýšľala či to nevyprchá ale vraj ak to je uzatvorené tak to vraj vydrží. :)
@bridalicious To si celkom nemyslím, ak to bude tak, že to bude uzavreté (ideálne ak ten vrch nie je len na priloženie, ale cez takú gumičku akoby, čo to zatesní viac) a bude sa piť (nie že dvaja si dajú pohár za ceý večer), tak bude pravidelne dopĺňaný a nemal by vyprchať
@bridalicious My sme si zvykli v lete do obyčajného džbánu robiť doma večer cez víkend a vôbec som nemala pocit, že by to nebolo dobré alebo že tam chýbajú bublinky a to sme si do toho dávali v tých horúčavach aj ľad (dosť ľadu). A to na svadbe toho v lete iste pôjde viac :D
@bridalicious ma podla mna pravdu. Ako tam chcete ten Radler davat, prelievat z flasi ci plechoviek? Ak mate tu moznost, radsej by som ponukla capovany Radler, lebo prelievanim sa znehodnoti. @malabambulka v tom je prave rozdiel, maly dzban je maly objem a vies to tam naliat jemnejsie. Tu nejde o to, ci to vyprcha casom, ale pri velkej nadobe a liati z vysky vznikne ten isty efekt ako pri "rozbitom pive", a to sa robi prave preto, aby sa pivo zbavilo bubliniek. Z tychto nadob by som nic perlive neponukala, len limonady, dzusy a vodu.