Máte skúsenosť s Gazdovským dvorom v Trenčíne?

Profilova fotka
Zdravim zienky.Ma niekto z vas osobnu skusenost s Gazdovskym dvorom v TrencianskejTurnej?Zarezervovali sme tam hostinu,no teraz mi jedna znama povedala,ze tam nie su ochotni kompromisu.Hlavne pri vyzdobe,ze vsetko musi byt ako oni chcu a ze nic vlastne na vyzdobu neprijimaju.Tiez som sa nespytala ako to je s dzbanmi s vodou,nakolko mame svadbu v auguste,tak by som chcela matovu vodu s limetkou a podobne,no teraz neviem,co si mysliet.Jooj ma niekto nejake info,pripadne osobnu skesnost ako to tam chodi?Pani v Gazdovskom nam povedala,ze sa da dohodnut,no neviem co si mysliet.Dakujem :-)
Odpovedať
ahoj myska1102 my máme tiež svadbu v Gazd.dvore a s pani prevádzkarkou nie je žiaden problém. Výzdobu si robíme samy. Aj na cintrnáde sme dohodnutí :-) Pani je veľmi milá, už sme tam boli s ňou pár krát, na svadby tam chodíme veľmi často. kedy tam máte svadbu? My 24.9.2016 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame az buduci rok 12.8.2017.Velmi si ma potesila s tym co si napisala.Ak sa mozem spytat aku budete mat vyzdobu?Farbu myslim.A jedlo ste si dali ake?My sme si dali tri chody,resp.polievku,hlavne jedlo,dalsia vecera a svedske stoly.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?