Lacné alko a nealko na svadbu. Kde ho kúpiť?

Profilova fotka
Ahojte, neviem, ci sa tu uz nenachadza takato tema, ale nevsimla som si. Ak ano, tak sa ospravedlnujem. Chcem sa spytat, ci mi niekto neviete poradit, kde by sa dalo kupit lacnejsi alko a nealko. Hladam na internete a nejako neviem najst. Mate niekto nejake zdroje z kadial kupujete lacnejsie ako v obchodoch???? Dakujem velmi pekne za kazdu odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
@sjaresova ahoj ani ja neviem o takejto teme mne sa vsak kamaratka poradila velkosklad v Galante su tam prijatelne ceny a navyse sa plati bez DPH :-) takze urcite my ideme sem avsak neviem ci len alkohol alebo aj nealko je tam oni stadial brali len alkohol toto sa jje musim spytat ... ked tak nealko sa da kupit v Metre lacnejsie ak mas niekoho znameho kto ma kartu u nas svagor ma kartu takze popripade by sme tam isli nakupit nealko ;-) dufam ze som poradila
Odpovedať
Ahojte, skúste sa spýtať v nejakej reštike, či vám nevedia pomôcť. Nám majiteľ reštaurácie, kde budeme mať svadbu pomohol a ani sme sa nepýtali. Budeme kupovať v Hurbanove.
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 ahoj a ako sa to tam vola. To by sa nam mozno aj dalo tam odbocit, ked budeme mat smer Blavu...
Odpovedať
Profilova fotka
@sjaresova jooj moja neviem ale hned ti napisem ako budem vediet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby nealko si určite kupite aj v obchod. reťazcoch, Coca Cola, Sprite, Mirinda 2l byvajú v akcii aj za 0,69 , 0,79, to sa už dosť oplatí, my spoliehame, že akcie budú na Veľku noc. A alko sa dá v Metre kúpiť, určite si kartu niekde zoženiete. Ak máte možnosť zohnať zlatú kartu tak ešte je tam zľava 3%. :-)
Odpovedať
Ja tiez hladam lacne hlavne alko v BB. Nealko sme tiez kupili po 0,79 EUR v obchodoch v akciach. Svadba sa ale blizi a alko stale nemame, prosim poradte.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankastubka podla mna sa alko najviac oplati v akciach v obchodoch...treba kukat letaky a najde sa. Bola som pozriet aj vo velkoskladoch v BB, ale nikde nie je lacnejsie ako v akciach v obchodoch...
Odpovedať
Vam dovolia si do restiky kde budete mat svadbu doniest vlastny alkohol? Nam to nechcu dovolit nikde. Mate nejaky tip v BA a okoli kde Vam to dovolili?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. My sme tiež najprv pozerali rôzne veľkosklady, cez jednu reštiku, cez známeho a pod. Ale najlacnejšie vždy bolo v obchodoch keď mali akciu. začali sme nakupovať pár mesiacov pred svadbou - alko ani nealko sa Vám predsa neskazí a má dlhú trvanlivosť. Nealko sme kúpili keď bola v jednom obchode, o týždeň som narazila na iný obchod kde zas mali za výbornú cenu napr. vodku, zas o mesiac v inom obchode mali fernet a pod. A takto sme si postupne nakúpili všetko čo bolo treba. Teraz máme mesiac pred svadbou a už máme všetko, akurát minerálky ešte kúpime. A pri porovnávaní cien z metra a iných veľkosladov nás to takto vyšlo ešte lacnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@yanush_ba my mame svadbu v senci a dovolia priniest vsetko... vcera sme kupili v kauflande colu, fantu, sprite a tonic po 0,65, tak som sa tesila :)
Odpovedať
Profilova fotka
@yanush_ba ahoj vo vela restikach a hoteloch v BA ti to urcite dovolia, co viem tak v hoteli Bratislava si mozes zobrat alko a dodaju ony vino, v technopole si mozes zobrat alko. toto ma teraz napadlo.
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 fanta tonic sprite tiez? ja osm videla iba colu ze maju v akcii.. nevies nahodou dokedy ej ta akcia? hodil by sa nam este sprite a tonic, fantu a colu sme uz nakupili ked bola v lidli akcia za 70 centov 2litre.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ninocka84@ to bola akcia iba tuto noc - mali speci akciu - nocne nakupovanie, cena platila na vsetko od 23:00 do 3:00...
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 aha :) tak to si fakt supis vymakla :) tak ja budem teda dalej sledovat akcie a snad najdem sprite a tonic niekde v akcii.. colu a fantu uz totizto mame :)
Odpovedať
Tak sme napokon nakupili vacsinu, uz mi chyba iba mineralka a dzus. Colu som mala z lidla za 0,79 2l, sprite a tonic som mala z kauflandu tiez 0,79 2l. Fernet z lidlu 4,69 za 0,7dcl. Konak, Hruska, Gin, a vino som mala z velkoskladu Libex v BB, mali to tam akurat v akcii. Mineralku a dzus chcem kupovat v lidli.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tie akcie v lidli na colu,sprite a fantu tiez videla..ale skoda ze datum spotreby bol dva dni pred konanim nasej svadby..
Odpovedať
Profilova fotka
@yanush_ba ahoj, my si mozeme doniest vlastne alko aj nealko...vlastne len stravu, veceru, svedske stoly a kapustnicu mame od nich :-) A vyzdbobu nam robia tiez oni.
Odpovedať
@yanush_ba v hoteli echo musis mat konzumne za urcitu sumu a zvysok si hocico mozes doniest vlastne (alko nealko kolace slane jedlo.. proste vsetko) :) my sa spoliehame na metro, slovenske alebo rakuske... a pripadne tieto vacsie obchodove akcie..
Odpovedať
Ahoj holky ak potrebujete ešte alkohol tak Vám viem pomocť dám Vám kontakt na kámošku ktorá sa tomu venuje dodáva alkohol na svadby a oslavy má perfektné ceny ved uvidíte za zavolanie nic nedáte a dá sa ušetriť aj 150 eur :-D skuste
Odpovedať
heh sorry zabudla som dat kontakt :-D 0915 607 111 :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@nikola24 Ahoj prosim ta poslala by si mi ten kontakt? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@yanush_ba Ahoj ano aj nam dovolili si doniest alkohol aj nealko,ale platime korkovne a myslim ze vsade v Ba sa to plati,viem ze aj v Apollo hotely aj v Crown Plaza.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@nikola24 Ahoj prosim ta poslala by si mi ten kontakt? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@nikola24 prepac prehliadla som ciselko
Odpovedať
Profilova fotka
@sjaresova Dobre je vyuzit velkosklad potravin. Kolega to zase riesil tak, ze sa postupne pripravoval a pokial zhliadol akciu v niektorom obchodnom retazci tak siel na nakup. No mal to moznost skladovat v dome a neriesil, ze kupil velke mnozstvo mineraliek rok dopredu co pri bytoch to uz problem moze byt. -------------- Svadobný a portrétny fotograf Marek Janíčko z Košíc
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Odporucam miesto vela alkoholu prenajat barmana, ktory vam zostavi cocktailove menu. Najma v lete je to skvele, nepotrebujete vela druhov alkoholu, staci napriklad biely rum, z ktoreho sa daju spravit skvele osviezujuce Mojita, alebo sladke Pina-colady, alebo chlapske Cuba-libre. Zaplatite sice barmanovi nejaku sumu, ale oplati sa to, lebo budete mat kopec spokojnych hosti, ktori si inak tak casto cokctaily nedopraju a o velku starost menej, akym alkoholom uspokojit vsetkych. Nehovoriac o tom, ze ked je vonku 35 stupnov, tak Mojito padne naozaj lepsie, ako pol deci hruskovice! Dobry barman Vam takisto moze poradit, kolko coho nakupit, kedze ma vacsinou vela skusenosti zo svadieb a inych spolocenskych udalosti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Skús sa pozrieť tu http://inzercia-bazos.sk/ :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ja som kupovala cez www.alko90.sk Majú solídne ceny a doručili mi všetko na druhý deň. Bola som veľmi spokojná 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?