Kuchár na svadbu - Senec, Dunajská Streda. Poraďte

Baby, poradte! Predstavte si, mesiac pred svadbou kuchar odvolal, ze bude varit... Neviete niekoho z okolia Senca alebo Dunajskej Stredy? Dakujem za kazdu radu!
Odpovedať
hm neviem ci ti poradim a je to iba moja myslienka ale moj priatel je kuchar a robieval aj svadby ale teraz uz nie profesionalne ale samozrejme vyzna sa..lenze toto pisem bez jeho vedomia..a sme z pezinka, teda on je z pezinka
Odpovedať
Ahoj anaxamon, keby sme nikoho nezohnali, prisiel by tvoj priatel? A vie aj svieckovu?
Odpovedať
vie vsetko uplne on je vyuceny kuchar a robil to naozaj dlho ma nejake styri roky praxe v rakusku...to ci by prisiel ti teraz neviem povedat musela by som sa ho na to spytat ale ako som pozerala mate svadbu prveho oktobra a to zatial na ten vikend nemame nijaky spolocny plan... napis mi do ip ak mas chut a cas ake menu si predstavujete
Odpovedať
pardom pomylila som sa ty mas svadbu desiateho septembra, ale ani to by nebol problem vlastne ... lebo tyzden pred tym sme v cechach a potom uz doma..:-)
Odpovedať
Ahoj mofli, ak by ti pomohlo mi mame kuchara z Bratislavy - robi v jednom znamom drahom hoteli a popri tom robi aj svadby. My ho budeme mat na svadbe 3.9.
Odpovedať
Anaxamon, dakujem! Ak by sme nikoho do tyzdna nenasli, dam Ti vediet. Dakujem aj Tebe, lubkamik! Je super, ze existuje tato stranka... A dakujem za Vase rady... Uz sa citim o nieco lepsie. Uz to nevidim az tak moc cierne... :0(
Odpovedať
tak to som velmi rada ze sa citis lepsie:-) ja s avzdy drzim hesla ze akzlyha plan A je treba mat v zalohe aspon dva tri dalsie..:-) a tak sprav aj ty radsej maj viacej moznosti a bud spokojna:-)
Odpovedať
Vsetkym dakujem, ktori mi poradili, kde zohnat kuchara. Nastastie sa mojej buducej svokre najst niekoho. Takze, este raz dakujem!
Odpovedať
mofi: To ma teší:-) Tak nech Vám navarí chutne :-)
Odpovedať
Dakujem, anaxamon! :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
andrea100 Dnes o 19:40 Hľadám kuchára, kuchárku na svadbu z okolia Malaciek. Vie mi niekto poradiť?
Odpovedať
a andrea, este stale by mohlo platit co som pisala pred dvoma rokmi...zalezalo by od tvojich poziadaviek a od terminu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
anaxamon ďakujem ale už sme to vyriešili. Kuchára mi zohnal brat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?