Kto mi upečie túto tortu?

Profilova fotka
Hľadám šikovnú cukrárku z NR alebo TO, ktorá by mi vedela upiecť takúto tortičku. Torta by mala mať do 10kg a tri poschodia, na vrchu s iniciálkami z fondánu. :-)
Odpovedať
3 poschodia do 10kg? to bude riadne sucha torta.
Odpovedať
Krásna tortička, v pohode sa dá zmestiť do 10 kg aj trojposchodová torta, priemery jednotlivých poschodí budú menšie a v žiadnom prípade nebude suchá . Tak už len nájsť šikovnú žienku čo by ju upiekla . Skúste pozrieť na stránke www.tortyodmamy tam si môžete pozrieť cukrárky aj podľa krajov a majú tam svoje albumy tak uvidíte aj ich prácu a potom už len osloviť nejakú, nech sa vám to podarí.
Odpovedať
prečo byx mala byť suchá? Trojposchodová torta sa dá upiecť aj do 8 kg a môže byť úžasná so šľahačkovou, tvarohovou, parížskou, alebo mascarpone plnkou a ovocím.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj, skús pozrieť ako už bolo spomínané stránku http://tortyodmamy.sme.sk/user/5497/i..., a v nitranskom kraji mám vynikajúcu skúsenosť s lucindou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Pozri torty od mamy Merlin zo Žikavy, pečie úžasné torty nielen vzhľadovo. Nám tiež bude piecť na svadbu, ale mali sme možnosť ochutnať a skutočne bola výborná. Nám pečie 30 kg a aj ju do Topoľčianok dovezie. http://tortyodmamy.sme.sk/user/2384/i...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj na FB skus domace torty od henriety, teta je z nitry a robi super torty :)
Odpovedať
skus fb. PURE SWEET . su z nitry spravia ochutnavku upecu aj dovezu
Odpovedať
Profilova fotka
toto je najšikovnejšie dievča, aké poznám... https://www.facebook.com/melindascake...
Odpovedať
Veľmi odporúčam Pure Sweet. Sú z NR. Najšikovnejšie cukrárky a chuťovo tiež jedna báseň. Tu je link na nich: https://www.facebook.com/PureSweetCak...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?