Kto mal, alebo bude mať netradičnú svadbu?

Ahoje, poraďte niečo netradičné na svadbu. Chcem,aby bola iná ako ostatné - niečim zvláštna. Nebudeme mať tradičné zvyky ako odčepčenie. Ale chcela by som to niečim nahradiť :)
Odpovedať
1
2
@tintini my budeme mať podľa vačšiny názor netradičnú...Spravte si svadbu podľa toho, čo máte radi, čo vás vystihuje ;-) Napr. svadba podľa nejakej témy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
moja spoluziacka mala svadbu niekedy okolo vianoc a cela svadba bola "vianocna"....vianocne saty (cervene s bielymi vlockami), vianocna vyzdoba, snehuliakova svadobna torta, kytica bola tiez vianocna :-D tak tomuto ja hovorim netradicna :D @tintini
Odpovedať
musím vymyslieť niečo, čo zostane v pamäti ešte dlho :)
Odpovedať
@tintini My budeme mat netradicnu lebo 1. bude ladena mierne do Japonsko/Cina stylu (sak mam aj prezyvku po japonskej cisarskej princeznej) a 2. presne ako u teba, nechceme tradicne zvyky, z toho zrealizujem len hadzanie kyticou. A tiez si lamem hlavu tym ze co urobit ineho originalneho. Chcem nejakym sposobom vytvorit atmosferu, kde sa budu moct hostia zoznamit, spoznat a "byt spolu" (budeme mat velmi zaujimavych ludi, skoda nevyuzit) a aby to bolo vesele a zabavne, ale pritom normalne ;) Planujeme nejaku videoprezentaciu nasho pribehu, ale to tiez uz nie je nijak brutalne netradicne v dnesnej dobe. A ostatne musim este vymysliet.
Odpovedať
ono je to ťažké. Lebo to musí byť vtipné, netradičné a zároveň, aby to nebolo trápne. Možno nejaké nevtieravé súťaže, alebo niečo, kde sa zapoja všetci hostia. Už mám z toho hlavu ako melón :-o
Odpovedať
@tintini no tak tomu rozumiem, presne, najst tu spravnu mieru.. a toto budem musiet odkontrolovat ja, lebo priatel uz vymyslal ine sialenosti ;) ani nie sutaze, skor nejake hry by som dala ja. Ja tiez budem vdacna ak da niekto nejaky tip. Ja som si tu citala forum ake hry a aktivity sa robia a zial nenasla som nic co by som naozaj chcela pouzit.
Odpovedať
myslela som hry...ale aj sutaz by nebola zla...vies, ze nieco vyrobim sama, nakolko vyrabam vsetko mozne. a to bude vyhra....alebo bude vyhra nejaka uplna somarina, uplne nepotrebna,ale bude to vtipne :) ak ma nieco napadne dam to sem...ak teba tiez to sem prostim ta napis :)
Odpovedať
Kamarat mal trosku netradicnu. Ako byvaly gitarista si s byvalou kapelou zahral na vlastnej svadbe heavy metalovy koncert. :-) A mal uspech aj u starsich generacii. :-D Bola to mila svadba, vacsina hosti mala dlhe vlasy a pani ich mali dlhsie nez damy. :-) Dufam, ze kym sa budem vydavat ja, nestihnu sa ostrihat :-) :-)
Odpovedať
@tintini jasne, ja budem musiet uz velmi rychlo rozmyslat, nam sa to uz blizi. Pozerala si si napady co tu na fore ludia pisali? Vtipna tombola alebo nejake sutaze... vravim, mna z toho zatial nic nezaujalo :( Napadlo mi ze napriklad dam kazdemu hostovi ulohu aby nasli medzi hostami cloveka, ktory je egyptolog, alebo troch riaditelov skol (ak tam vsetci budu), alebo ine zaujimavosti, vdaka ktorym sa spolu budu musiet trosku zoznamovat . Ale neviem, este som to nepremyslela ako by to mohlo prebiehat presne, je to len napad, vyuzit to ze tam budu fakt zaujimavi ludia a aby si mohli zapamatat s kym sa to tam vlastne vsetkym stretli. Ach a ja som psycholog a teoreticky by som zaujimavych aktivit mala dost poznat, ale... ja mam deravu hlavu a vsetky vzdy zabudnem.
Odpovedať
Profilova fotka
@tintini My budeme mať netradičnú, no zároveň bude taká, že nás vystihuje. Myslím si, že najlepšie bude, keď aj ty nad niečím takým porozmýšľaš, lebo hľadať nasilu niečo originálne, čo nemá nič spoločné s vami, to nemusí dopadnúť dobre... Nemáte nejaké zaujímavé spoločné hobby alebo tak?
Odpovedať
my sme teda nemali, ale ked pozeram tu v UK program, co sa vola Don't tell the Bride, co tam ti chlapi povymyslaju... 80% z tych svadieb su netradicne...jedna co mi fakt utkvela v pamati, je ta...kde baba robila fyzioterapeutku a milovala plavanie. Svojho chlapa naucila plavat, kedze on dovtedy nevedel plavat, tak sa jej chcel odvdacit tym, ze urobil sobas/obrad v bazene pod vodou, kedze nenasiel ziadne pekne jazero vonku, kde by to mohli urobit... si mala vidiet tie tvare, ked prisli do plavarne...sobas skoro nebol :-D no nakoniec aj ona a aj druzicky a aj svadobny otec suhlasili a sli, teda plavali vsetci v bazene a pod vodou si povedali ano.... nastastie dalsi obrad bol aj na urade, plus baba mala dalsie saty, horsie to bolo s tym otcom...Druzicky boli v plavkach nastastie, len horsie vyzeral make-up a vlasy po tych par minutach pod vodou :-D takze neviem skus nieco podobne :-D ked chces netradicnu svadbu :-) alebo dufam, ze som aspon pomohla, lebo v podstate ten par to vystihovalo velmi, takato svadba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hello_kitty87 a cim bude netradicna?
Odpovedať
Článok sa načítava...
nasa svadba bude taka, ze sa zoberieme v kostole len o dvoch svedkoch a s fararom pojdeme na veceru :) a po svadbe pozveme na garden party partiu na chatu :) uvolnenu, neviazanu zabavu
Odpovedať
Ja mam obavu,aby nebola nuda,aby tam nesedeli ludia len tak. Nech je tam stale co robit a hlavne nech sa vsetci smeju ;-)
Odpovedať
@tintini neber to tak, ze to musi byt ine, vtipne, netradicne, zabavne, ze to musi ostat v pamati este dlho... ze sa hostia musia bavit a neviem co. Necudujem sa, ze mas z toho hlavu ako melon. Lebo akonahle tam dat slovo "musiet", tak uz to robis nasilu a to nie je dobre. Nechaj tomu volny priebeh. Ak vymyslis nieco, co vas dvoch vystihuje, kludne to tam pridaj, ak nie, nic sa nestane. Aj keby ste nemali tu najoriginalnejsiu svadbu, tak sa nic nestane. Hlavne bud uvolnena, bav sa a nesnaz sa za kazdu cenu, aby bolo vsetko vtipne a originalne ;)
Odpovedať
Ja som sa nestresovala dovtedy, kym som sa nezaregistrovala na tuto stranku :-D Ked citam co vsetko baby robia tak sa mi to zda az prehnane. Vratim sa do mojej pohody a necham vsetkemu volny priebeh ;-)
Odpovedať
@ludmilavic tak nebudeme mať žiadne tradície typu : odobierka,čepčenie, rozbíjanie tanierov, jedenie z jedného taniera a pod. Skor to bude na taký americký štýl, ako to všetci s obľubou nazývajú a budeme to mať na tému Alice in Wonderland ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hello_kitty87 taku budeme mat aj my, ale temu nemame...alice in wonderland je super napad :)
Odpovedať
@ludmilavic ja som chcela rozprávkovú tému ;-) tak som sa rozhodovala podľa toho, čo nám je srdcu blízke a táto rozprávka zahŕňa obrovské množstvo variácií, s ktorými sa dá krásne vyhrať a filmová podoba má krásny soundtrack, ktorý nás bude sprevádzať počas nástupu aj obradu... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hello_kitty87 tak to je fantasticke :) ja som rozmyslala o niecom, co by sa mi hodilo do vintage stylu svadby...mozno 30 az 50-roky, ale neviem, ci sa na to ostatni chytia...
Odpovedať
@ludmilavic možno budú prekvapení, ale budú si môcť povedať že na takej svadbe ešte neboli ;-) Keď máš túto tému rada, choď to toho, určite to bude skvelé ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hello_kitty87 jasne, je to moja srdcovka, len rozmyslam, co konkretne by som vymyslela...
Odpovedať
@ludmilavic ja som veľa inšpirácie našla na nete ;-) a čo tu čítam o nejakých hrách, to u nás nehrozí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hello_kitty87 presne tak, my nebudeme mat nic z toho, ani odobierku, starejsieho, rozbijanie taniera, spolocne jedenie, hry, tombolu, odcepenie, nic z toho...iba kapelu a dj, nech sa vsetci zabavia na hudbu...tu temu asi vymyslim, aby to bolo zaujimave a ine
Odpovedať
@ludmilavic si moja krvná skupina ;-) My iba DJ, kedže to bude menšia svadba...mne osobne sa strašne páčia svadby podľa témy, sú také iné a nápadité, dá sa k tomu doladiť výzdoba, hudba, fotenie...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala tradično netradičnú svadbu. Myslím že si ju každý hosť zapamätal. :) Kuk môj album.
Odpovedať
my sme mali tiez tematicku :) pribeh dvoch zalubenych prasiatok. :) vsetky detaily boli prasiatkovske,kazdy dostal cokoladku prasiadkovsku a aj tortu sme mali taku :) jedine co sme mali klasicke bolo rozbijanie taniera a cepcenie(kedze to sme dostali ako dar) ...inak ani nastup sme nemali klasicky ,ale tanecny a taka bola aj cela svadba...iba sa tancovalo..nic ine...ludia sa zabavili a pacilo sa im.a ako sme si mohli na videu vypocut,kazdy ju oznacil za neobycajnu :) takze nas ciel sme splnili . (najdes u mna aj videjka)
Odpovedať
Profilova fotka
@hello_kitty87 podla mna je to super ak je tam napad..takze zacinam rozmyslat :)
Odpovedať
ja mam napad...priatel je polovnik a je to nasa spolocna zaluba...teda ja som len pozorovatel...ale keby som to dala do takej tematiky a kazdemu darcek nejakeho maleho mileho jelenceka...no nadsena som :) este nieco vymysliet co sa tyka vyzdoby a sme doma :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
naša bude netradičná už len tým,že bude tombola namiesto redového, topánkový kvíz a aj spoznávanie nevestinej nohy...u nás o niečom takom ešte nikto nepočul a my nechceme mať svadbu klasickú ako každá iná.my chceme mať tu svoju odlišnú pre niekoho čudnú...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?