Kto by mal predniesť prípitok? Môj alebo manželov otec

Profilova fotka
Ahojte viem ze tu uz bola kedysi takato diskusia ale relativne kratka ... prosim poradte lebo to musime vyriesit rychlo - kto prednasa pripitok? otec nevesty alebo ootec zenicha? starejsieho nemame ani ziaden krstny rodic nepripada do uvahy - este zvazujem ze ho urobime my ale co povieme - na zdravie nam? :o)))
Odpovedať
U nas mal pripitok moj otec. Myslim ze by to mal predniest otec nevesty. Podla mna sa nehodi aby to robili mladomanzelia sami.
Odpovedať
My este planujeme prihovor svedka zenicha. Nieco na sposob predstavenia zenicha nevestinej rodine...ale samotny pripitok: moj otec
Odpovedať
My sme to tiez mali. Zenichov druzba ( v UK tzv. best man) predniesol prihovor, presne ako pise Ivana, nieco akoby predstavil zenicha nevestinej rodine, kadejake funny historky atd. Tiez zenich mal u nas prihovor, ale to je podla anglickeho zvyku.
Odpovedať
ahojte. súhlasím s ***lara1znk***, že prípitok by si nemali robiť mladomanželia. u nás mal prípitok člen rodiny zo ženíchovej strany. :-)
Odpovedať
U nás to robieva buď otec nevesty, alebo krstný otec nevesty, alebo ženíchov svedok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My chceme týmto poveriť starejšieho...
Odpovedať
u nas zenich rozlieval sampus a privital hosti, tym to vsak skoncilo, pripitok mal moj svokor, chceli sme niekoho z ocinov a ten moj nie je na taketo recnenie
Odpovedať
Profilova fotka
ivetulienka: to je uplne na vas kolko a akych pripitkov budete mat. My budeme mat svadby asi 2, na tej zahranicnej to bude priatelov otec a jeho 'best man'. A u nas doma, uvidim ci moj otec bude chciet nieco povedat, ale ak nie, ja ho prehovarat nebudem. Moj priatel chce preniest pripitok/prihovor tu, a mozno ja nieco poviem na SVK. Podla mna je to pekne ak chce podakovat rodicom a hostom a povedat nieco o vas a vasom vztahu :-). U nas na Slovenksu nam asi nedovolia si povedat vlastne sluby pocas sobasa, tak to mozno namiesto pripitku spravime.
Odpovedať
u nas mal pripitok tiez moj ocko ;-) a moj stary otec este specialne urobil modlitbu pred jedlom. bolo to zlate x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?