Krájať tortu o polnoci alebo použiť ako hlavný dezert?

Nevestičky, mali ste po jedle úplne iný dezert ako torta? Mne sa to zdá trochu zbytočné, keď tam bude kopec koláčov objednávať ešte nejaký dezert... ale zase sa nechcem vzdať toho "tradičného" krájania torty... ako to idete alebo ste urobili? A okrem toho, mám trochu obavu, či sa vôbec z torty ujde všetkým :D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali zákusky na stoloch a ako prekvapenie nám dala ešte jednu tortu drahého mama, takze to prišlo vhod a tu sme rozkrajali ako dezert a potom pred polnocou sme rozkrajali slavnostne tú našu :-)
Odpovedať
Po večery bude tanečné kolo a potom sa bude krájať torta ako dezert. Ak si si nie istá, či sa ujde všetkým urob to po polnoci, vtedy si dá z torty určite menej hostí :-D Určite dostaneš aj iné torty, tak podľa mňa nie je problém, ak niektorí hostia dostanú aj z inej...
Odpovedať
@janulka999 tak to by bolo naj riešenie :D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak my sme krajali tortu ovela skor nez o polnoci, kazdopadne ak si nechas urobit tortu podla poctu hosti, napr. na osobu 150g mala by sa ujst kazdemu. Skor byva problem, ze sa nezje cela.
Odpovedať
Profilova fotka
určite by som nejaký dezert navyše neobjednávala, koláčov tam určite budete mať viac než dosť :) my sme tortu krájali na požiadanie našej najlepšej tanečníčky (3 roky), keď za mno prišla že kedy už konečne budeme krájať tortu, lebo sa je páči a rada by si ju dala :D súhlasím s @norvinka a z torty Vám určite niečo ostane
Odpovedať
Profilova fotka
My sme krajali tortu ako dezert po veceri. Po veceri bol prvy tanec, rodicovsky tanec, prve tanecne kolo a potom sa krajala torta. Moja sestra krajala az po polnoci, a uz ju skoro nikto nechcel jest, boli prejedeni. Tortu sme objednavali podla poctu hosti, uslo sa kazdemu.
Odpovedať
@miskamilka s tým máš pravdu, že sú už všetci potom prejedení... asi by ju bolo fajn použiť po tancoch, ako si písala :)
Odpovedať
pečiem torty na svadby, väčšinou sa krájajú po prvom chode, ako dezert ku káve, niekedy neskôr, zdobené cupcaky sa niekedy použijú ba redový, po polnoci sa krája málokedy, to už veľa ľudí do seba naozaj tortu nenatlačí. Myslím si, že objednávať ešte nejaký dezert je zbytočné, keď sú koláče a torta.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?