Koniec hostiny/zábavy v určitý čas či voľná zábava

Profilova fotka
Čaute baby, mám takú dilemu :) rada by som vedela váš názor na ,,ukončenie,, hostiny/zábavy. Totižto my budeme mať svadbu skôr, že rodinne ladenú, nevoláme si skoro žiadnych kamarátov ani známych, čisto rodina. Tažko povedať aká bude nálada, no chceli by sme s mojim nastávajúcim určiť čas ukončenia, proste napríklad do 2:00 hod. potom by sme sa pozbierali a odišli. Aký máte na to názor? ďakujem :)
Odpovedať
ahoj :) ako myslíš skôr? nech už začne hocikedy, neviem či by som trhala zábavu ..
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 no ako som písala, že by som hosťom pri pozvaní povedala že zábava max do 2:00 hod ráno, bolo by to blbé? rozmýšľame hlavne preto nad tým, že za prvé pôvodný plán bol len jeden obed s rodičmi a svedkami, rodičia chceli normal svadbu, povolili sme, potom že aj zábava, no my že ok teda ale len do pol noci, a posledný verzia je že do rána, no to už sa nám nepozdáva, nakoľko ako som písala my tam kamarátov mať nebudeme, bude tam čisto len rodina, čiže vyššia veková kategória, neviem si to celkom živo predstaviť :(
Odpovedať
asi by som nedávala nejakú hranicu ... by sa mohol niekto aj uraziť ... veď uvidíš ako sa to bude vyvíjať a ľudia sa možno začnú brať aj sami ... tak nebude treba ani hranicu stanoviť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem :( pride mi to ako svadba nasich rodicov, ked sa nebudeme mat s kym bavit, moj nastavajuci ani netancuje, ten by ani hostinu ani nic nemal keby bolo po jeho. Bojim sa skor toho ze my budeme sediet a ostatni sa budu bavit, a pride mi to tak ze naco budem robit svadbu pre druhych
Odpovedať
Profilova fotka
@romana564 potom ste mali ostat pri tom obede ako si povodne chcela....chapem, ze treba robit kompromisy, ale nie na ukor toho ze s tym nebudes spokojna :) bola som na jednej svadbe (pozvali nas 2 dni pred svadbou lebo dakto vypadol a mali sme uz listky na jednu jazzovu akciu, tak sme si na nu odskocili na hodku a pol a ked sme sa vratili) o 23.00 tak svadba bola skoncena :D :D svadba zacinala o 13:00 potom som bola na fakt mini rodinnej svadbicky - obed pre najblizsich, kde bolo dopredu povedane, ze "je to svadba a nie oslava narodenin" a ked som odchadzala o 01:00 tak som bola prva z 10 co sli prec..takze niekde prave rodina spravi taku naladu a atmosferu ze az...a niekde ani partia mladych ludi naladu nevytvori a skonci sa to skoro... suhlasim s @monka635 - umelo to netrhaj.... ale zasa, nech sa ty citis dobre :) nikde nie je napisane, ze sa so zenichom nemozete na chvilu vytratit :) je to o vas :) prajem vela stastia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem baby za rady aj povzdudenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som raz bola na svadbe, ktorá bola do polnoci, skrátka rodičia mladým nevedeli zaplatiť zábavu ďalej. žiadna tragédia sa z toho nerobila, každý to vedel a akceptoval. aj sme si zatancovali, aj sa zabavili a všetci spokojne odišli :-) podľa mňa je to len na vás :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@romana564 my sme mali svadbu do polnoci a to že to tak bude sme napísali pred svadbou do takého hromadného mailu, ktorý sme posielali všetkým pozvaným. Bolo to napísané takou vtipnou formou, čiže to vzali fajn a dopredu vedeli, že to tak bude :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lillyanna ja to planujem oznamit tak ze poviem ze to nebude tradicna svadba ,,az do rana bieleho,,len take dlhsie vecerne posedenie do polnoci.Kto pochopi tak pochopi,kto nie tak snad pochopi vtedy ked sa zacnu zberat na odchod ti co pochopili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lillyanna prepac,malo to ist Romane :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@romana564 precitaj si moj komentar nizsie ktory som omylom napisala lilyanne
Odpovedať
@romana564 Ahoj, ja len reagujem na margo čo si napísala, že tam budeš mat vyššiu vekovú kategóriu. Sestra mala minuly rok na svadbe dedka-82 rokov, a kopec mladých nevladalo tancovať a on do 3:00 tancoval ako taký drak. Takže starší môžu ti vydržať viac, ako mladý :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@romana564 tak mne to pride uplne normalne to v nejaky cas ukoncit. My mame salu maximalne do stvrtej, lebo je to v hoteli, kde sa rano podavaju ranajky. Neplanujem nic dopredu oznamovat hostom, len poviem dj-ovi, aby tak po tretej alebo tak pomaly ukludnoval zabavu, aby sa do stvrtej vsetci pobrali.V najhorsom moze zahlasit nieco v tom zmysle, ze sa tam uz idu pripravovat ranajky pre nich, tak ze aby si isli zatial oddychnut, kym to bude hotove... (velka vacsina hosti bude ubytovana v hoteli). ☺ ale ako hostovi by mi to nebolo ani divne ani nic, proste mladomanzelia su organizatori, a jak si to zariadia je len a len ich vec...
Odpovedať
@romana564 ahoj,aj my planujeme malu svadbu,tiez najblizsia rodina. No hlavne urob ako chces ty,je to tvoj den, a hadam si nas velky den nebudeme organizovat tak ako sa inym lubi, len preto, ze... Aspon to je moj nazor, ja chcem aby sme kazdemu oznamili kto bude mat prist ze sa nehodlame dlho zdrzat, ale my uz aj kvoli detickam :-) a viem ze nevyhoviem kazdemu ale je to nas den :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem baby... stále rozmýšľam ako by to bolo najlepšie zorganizovať, chápem že trhať náladu v najlepšom neni bohvie čo, ale myslím že všetci budeme unavení, a som aj rozmýšľala že ak bude čas ukončenia všetci pekne odídu, a keď to bude voľné tak si to neviem predstaviť že my tam budeme musieť byť až do konca? napríklad s 3 ľuďmi čo sa ešte zabávajú (jeme pripití, povedzme :) ) neviem... určite všetko má svoje plus aj mínus, záleží na tom ako to vezmú hostia, ale myslím že aj keď povieme príklad do 2 hod rána, že to všetci budú akceptovať, neviem ako to chodí na svadbe som ešte nebola, no ale mám ešte chvíľku času nad tým premýšľať :)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat svadbu rodicia,surodenci, stary rodicia, krsny a svedkovia (tiez je to skor strasia generacia), jeden obed potom svedske stoly a restiku mame zajednanu do 23:00... takze myslim si ze kazdy to bude respektovat (aj skrz toho ze to je mala svadba pre 25 ludi asi nikto ani necaka zabavu do rana)...a stary rodicia su z kade tade takze myslim ze tim to aj bude vyhovovat ze pojdu autom vecer a nie rano.... ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@romana564 My sme mali takto: Sobáš o 13:00, potom neskorší obed (ale 3 chody, aj všetko, len to proste nebola večera), tam bola len rodina. Kamarátov sme zavolali na 19:00. Chceli sme tak do 00:00 skončiť (lebo ani jeden nie sme typ že do rána sa ideme baviť, tancovať..). Rodine sme posielali taký "infolist" pred svadbou, že nech nenosia kvety, atď. a napísali sme tam aj "Keďže zo svadobnej hostiny budeme odchádzať už pred polnocou, pozývame vás, aby ste využili každú minútu a do tanca sa nenechali prosiť!" Aj kamarátom sme vravli, že okolo polnoci by sme radi skončili. A nikto nefrflal, ani nehundral. O 01:00 sme s manželom prišli na izbu (odchádzali sme zo sály poslední). Takže keď sa to tak vezme, svadba trvala 12 hodín.. zvyčajne končí zábava dajme tomu o 3:00 ráno, lenže sobáš je o 15:00 alebo neskôr..
Odpovedať
@romana564 si myslim, ze ked naznacis, ze je cas ist spat, kazdy normalny clovek to pochopi :)
Odpovedať
ja by som tiež neudávala čas, kedy treba odísť. Samozrejme, že mladomanželia nebudú v sále do pol siedmej do rána, kým si posledných päť pripitých hostí nedopovie všetko, čo počas svadby nestihlo. Oni môžu kludne odísť skôr ako poslední hostia, rozlúčiť sa, poďakovať a zaželať ďalej príjemnú zábavu. Nás museli o pol šiestej ráno skoro s metlou vyháňať :-D , myslím ženícha a nevestu, skoro mi nohy odpadli....
Odpovedať
@romana564 Co sa bojis, ani ja velmi netancujem, ale rodina zvykne novomanzelov vytancovat do mdloby :D Casovu hranicu by som asi nedavala,
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@romana564 Neboj sa, nikto sa neurazí! Hlavne treba na to hostí pripraviť buď v pozvánke, alebo hromadným mailom, ako to tu bolo spomínané. Ale nečakaj, že udrie polnoc a všetci záhadne zmiznú. :-D Na kamoškinej svadbe sa jej rodina zdržala iba do jednej-druhej hodiny, ostatní asi do štvrtej. Možno tvoja svadba nebude výnimkou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?