Koľko koláčov pre 100 ludí?

ahojte, kolko kolacov treba pre 100 ludi? mate niekto skusenosti? :)
Odpovedať
@gabi89 ahoj, záleží asi aj od ich veľkosti... Hovorí sa také 4 - 5 ks na hlavu pri klasickej veľkosti :-) a výslužky rátaj extra..
Odpovedať
@marienkakf a do vysluziek kolko budete davat?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali 80 ludi a 2500 kolacov a bolo akurat...do saly sme pocitali po 6 kolacov a do vysluziek okolo 25-35, podla toho, kto je aka blizka rodina....
Odpovedať
@gabi89 ahoj, my tiez chceme 4-5 ks/osoba a vysluzky vo velkost 20ks a 35ks podla velkosti rodiny ci rodinneho vztahu. Pre dodavatelov mensie vysluzky, aj pre kamaratov. Niekto dava kusok torty do vysluzky, aby bolo menej zakuskov, my nebudeme davat tortu.
Odpovedať
@sslavulka @laura1804 a aky rozmer krabic ste kupili? mali ste cisto biele ci zdobene? lebo sa mi zda ze tie krabice su dost drahe a hlavne tie zdobene. a pri tolkom pocte krabic to bude dost drahe. kolko vas to vyslo?
Odpovedať
@gabi89 no baby ti uz odpisali... Ja som rozmyslala dat urobit ako vysluzku len take mensie torticky, nie potahovane.. Kolko das do vysluzky je na tebe, urob tak, akoby by to bolo pre teba :-) a s krabicami sa netrap! Aj tak to kazdy vyhodi. A dala by som to cukrarke rovno do nich pobalit, ak je ta moznost.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabi89 ahoj, ja som tiez pocet kolacov riesila pred 2 tyzdnami lebo sme boli zajednavat cukrarku,no a je to velmi individualne,hlavne pocet kolacov do tych krabic.na hostinu by som ratala tych 5-6 na osobu,a do krabic,to je na tebe :) niekto dava po 10 kolacov,niekto zas 30.ale potom nezabudni tomu prisposobit aj velkost krabic,lebo ked sa rozhodnes dat 30,tak asi sa ti nezmestia do jednej malej skatule :-D my ked sme boli na viacerych svadbach,tak nikde nedali viac nez 10-15 do paru s kuskom torty..takze takych 30 sa nam zdalo uz dost vela,a najma nas cukrarka varovala ze vacsina kolacov kolacov nema dlhu spotrebu,cca tak 3 - 5 dni v priemere, a ked si ich ideme vyzdvihnut v piatok a prakticky az v nedelu podavame hostom...takze sme ratali tak 15 kolacov jednej osobe,ak do paru alebo rodiny tak 20-25 :)ale je to vsetko na tebe,myslim ze pokial nedas kazdemu po 3 mini kolaciky,tak nikto to riesit nebude :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gabi89 Ja neviem presne, aky rozmer to bol, ale mali sme take malicke a trosku väcsie, cize dva rozmery a boli cisto biele z papiernictva...mala som ich okolo 60 a vysli ma zhruba 15 € a zdobila som si ich sama, foto mam v albume.
Odpovedať
@gabi89 ahoj, ja som nekupovala, zabezpeci cukrarka, ak chcem klasicke biele. este som nepremyslala, ci chcem investovat do farebnych, take detaily budem riesit neskor. skus pozriet mers.sk, budes mat prehlad o cenach.
Odpovedať
@gabi89 Gabi, ak chceš obyčajné krabice, tak v metre majú v dobrej cene. my sme kupovali tam.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
To fakt sa na vasich svadbach zjedlo v priemere 5-6 ks kolacikov na osobu? Mne to pride strasne vela (jasne ze niekto ich zje 15 ale zase niekto ani jeden). Ked tam ma byt predjedlo, polievka, hlavne jedlo, slane, potom tie zakusky, potom torta, potom druha vecera...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@laura1804 to fakt tak vela kolacov ste mali?my budeme mat okolo 90 ludi a chcem dat robit 1500 kolacov...ratam 20 kuskov do vysluzky a 5 kolacov na hlavu na svadbe
Odpovedať
@kplusm @snehovagula1 u nás se na hostinu počíta aspoň 8 koláčků a 5 zákusků na osobu, musí se doplňovat, stoly nemohou být vyjezené :-D , takže někdy zbude víc a někdy méň, kamoška měla na hostinu 900 koláčků , lidí 90 a nezbylo nic, jenom zákusky (cukroví) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A ako ste kedy rozdeľovali torty? Lebo napr my väčšinu vysluziek rozdavame deň pred svadbou..A poraďte neake druhy lebo ja poznám neake 3..
Odpovedať
@love232 myslis druhy zakuskov: tak my budeme mat, puncove, dobosove, veterniky, venceky, spice, parizske rozky, kavove zrna, balkanske rezy, kokosovu roladu, domino orechove kocky,farebne rezy, jahodovy rez, tvarohove kosiky,linecke, asi 14druhov ale tortu len jednu lebo nas bude cca 25 a aj ostatnym som oznamila ze nechcem torty lebo sa to bude jest este aj o rok....
Odpovedať
Profilova fotka
@snehovagula1 no my sme mali z nasej strany 70 ludi a 2500 kolacov, s tym, ze mamka pocitala aj krabicky pre susedov a znamych, ktorí na svadbe neboli (kamoska, vzdialena seseda, do prace pre seba a ocka) a vyslo nam to uplne presne...takmer nic sa nezvysilo.
Odpovedať
@laura1804 fuha, asi prehodnotim pocty...diky za odpoved
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?