Koľko druhov alkoholu budete podávať?

Profilova fotka
Baby mame dilemu s alkoholom...nevieme si vybrat druhy alkoholu...skusensjsi - rodicia - nam radia ze sa podavaju tak dva zakladne...a potom pre istotu nejaky sladky liker a pre narocnejsich hosti nejaky drahsi alkohol...nevieme sa rozhodnut...uvazujeme ze urcite budeme podavat vodku,fernet....nieco ovocne....vino a v zalohe whisky plus sladku palenku pre zienky....ako ste si to poriesili vy?
Odpovedať
@petkovamiruska asi to záleží od kraja a zvykov. my budeme mať víno (biele, červené), slivovicu a fernet, becherovku. a niečo sladké slabé pre tých, čo "nepijú"
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať tiež biele a červené víno, fernet, likér-vaječný aj čokoládový, peach vodku a pravdaže domácu pálenku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
my sme mali velmi vela druhov alkoholu zacinajuc od domacej palenky, fernet becher metaxa whisky brandy aj sladke pre zienky , vodky vino biele cervene a ruzove a UPLNE ZBYTOCNE PREOZE 99% HOSTI PILO DOMACU PALENKU...ostatne sa ani neotvorilo a kednahodou hej zastala väcsinou cela flaska cize uplne zbytocneje mat tolko druhov, myslim ze okrem vika stacia nejake tie dva tri druhy...
Odpovedať
Profilova fotka
@petkovamiruska my sme mali pivo, vino (biele, cervene), vodka, domaca, havana (koli kubancom), karpatske brandy, fernet a ceresnovy liker :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Odporucam miesto vela alkoholu prenajat barmana, ktory vam zostavi cocktailove menu. Najma v lete je to skvele, nepotrebujete vela druhov alkoholu, staci napriklad biely rum, z ktoreho sa daju spravit skvele osviezujuce Mojita, alebo sladke Pina-colady, alebo chlapske Cuba-libre. Zaplatite sice barmanovi nejaku sumu, ale oplati sa to, lebo budete mat kopec spokojnych hosti, ktori si inak tak casto cokctaily nedopraju a o velku starost menej, akym alkoholom uspokojit vsetkych. Nehovoriac o tom, ze ked je vonku 35 stupnov, tak Mojito padne naozaj lepsie, ako pol deci hruskovice! Dobry barman Vam takisto moze poradit, kolko coho nakupit, kedze ma vacsinou vela skusenosti zo svadieb a inych spolocenskych udalosti.
Odpovedať
my sme mali pivo, biele a cervene vino a tym to koncilo. Tvrdy alkohol sme vylucili a to bolo skvele rozhodnutie. Z toho vina a piva sa nikto neopil a nerobil neplechu a pritom si kazdy vybral, lebo vacsina ludi pije jedno alebo druhe (pripadne oboje :) ) aj hostia nam potvrdili, ze to bolo dobre rozhodnutie. Peniaze sme namiesto tvrdeho dalo do kvalitneho vina :)
Odpovedať
Profilova fotka
boze ako pozeram my toho budeme mat az prilis vela na vyber moj priatel chce vyhoviet vsetkym co piju a ked to spisal tk hotovy discont :D ze ...:jack daniels,fernet aj aj,becher,KBO,KBS,jameson,finlandia,havana,borovicka,gin,jim beam ,ovocna baileys vino B. a C.. vela vsaaak :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslite, ze zauzivana "klasika" v nasom kraji je ok?? vino, biele, cervene, domaca palenka, borovicka, vodka, konak.....
Odpovedať
@konvalinkalm presne tak sme to mali aj my a naozaj to bolo super rozhodnutie. Plus na pripitok sme mali kvalitne sampanske.
Odpovedať
Profilova fotka
mame v plane podavat veeeeeeeeela bieleho vina, cervenel en tak do zasoby bude.... ale vieme na isto, ze vsetci pojdu po bielom vine, vodke, borovicke a wisky... asi tak u nas :) ziadny konak, liker a podobne veci nebudu
Odpovedať
Mame hlavne vino, biele i cervene, len sme sa este nerozhodli, ci niektoreho bude viac alebo dame pol na pol. Tvrdy alkohol si nemozeme priniest vlastny a je tam dost drahy, tak uvazujeme, ze bud dame nejaku sumu do banku alebo objedname flasky toho, co vieme, ze piju hostia, teda hrusku, borovicku, vodku, biely rum, konak a mozno martini. Ale stale viac ludi nam radi, nech tvrde ani neriesime, tak nevieme...
Odpovedať
My budeme mať vino, pivo, fernet,hrušku,slivku,whisky a tak ako gabbo vraví aj bar s miešanými nápojmi..podľa mňa je to super vec v takom teple a aj malé decká sa potešia keď im barman spraví nejaký farebný nápoj pichne im tam nejakú slamku a farebnú blbostičku a budú spokojné :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme tiez uvazovali a nakoniec sme dali Finlandia -vodka, víno-cervene ,biele a pivo ...a bolo po dileme,,,,aspon ti nikto nebude vymyslat,,,chce nechce , bud pije alebo nepije:) kazdemu predsa vyhoviet nevies
Odpovedať
My sme tiez vela premyslali a nakoniec sme zvolili vino, pivo a z tvrdeho alkoholu je v partii oblubeny biely rum, ktory miesaju s colou a limetkami, cize budu dva druhy bieleho rumu, hruska, vodka, becherovka a domaca. Podla mna uplne staci, kazdy si nieco najde. :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si tiež vymysleli pivo :D obaja ho máme radi, ale u nás sa to vôbec nezvykne.. teda nebola som veru ešte na svadbe, kde by mali pivo.. (na sesternicinej sme nejakú plechovkové kúpili akurát..)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
My budeme mat biele a cervene vinko, fernet citrus, konak, spissske ovocie a samozrejme domacu palenku od mojhoo ocina. Ten napad s pivom sa mi paci, asi to aj ja zavediem. Mne sa paci aj ten napad s barmanom, priatel s tym moc nesuhlasi, ze to bude zbytocne drahe, ked nam bude miesat koktaily, ze tam treba vela rozneho alkoholu, dzusov a podobne. On sam ma barmansky kurz, tak vie co vravi:) snad.. Ale keby dame len zoznam par miesanych drinkov, co si mozu zelat a len na ne nakupime suroviny.. Myslim, ze by to slo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak my sme nakúpili Jamesna, Fernet citrus, befeater Gin, fínsku Vodku, Jagermeistra...ešte bude víno a bude sa čapovať pivko...keď sme pre 58 ľudí vyberali z kufra 30 fliaš tvrdého, tak sa v reštike smiali, že tak málo, že týždeň predtým mali na svadbe záhoráci fľašku tvrdého na hlavu včetne detí :-))) ale ja si myslím, že sme to až troška s tým alkom prehnali :-))
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat vino (cervene, biele, ruzove), pivo, Absolutku, Ballantines a Havanu.
Odpovedať
My sme mali víno a hostia si mohli podľa potreby objednať z baru nejaké tvrdé a pivo, ale keby sme išli na fľašky, brali by sme určite borovičku, biely rum, martini, vodku a whisky alebo koňak. reálne si objednávali vodku, borovičku a whisky. ono je lepšie sa vopred popýtať, čo by asi kto pil :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať víno, vodku, fernet a litreeee domácej, tú pijú u nás všetci :-D a bude aj pivko fľaškové :)
Odpovedať
@marienka1703 a mali ste len cistu finsku? My sme chceli najprv moravsku slivku a hrusku, ale mozno sa nam pritrafi trosku lacnejsia finska litrovky.. tak sme premyslali dat cisto finsku plus vino biele a cervene.. no ja premyslam ci nedat aj par flias finskej s prichutou..
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali cistu finsku,,, Nic ine. samozrejme este vinko
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali finlandiu, jameson, kb, spissku hrusku, fernet, domace -repak, slivku, jablkovicu, biele a cervene vino a capovane pivo ostala len hruska ta uz bola naviac :)
Odpovedať
Profilova fotka
vinko - biele, červené, hrušku, fernet, vodku alebo borovičku a pivečko čapovane
Odpovedať
my sme si robili prieskum medzi hostami aby sme kazdemu ulahodili :) urcite namiesto vela alkoholu uprednostnime barmana a miesane drinky, na tie sa tesia hlavne zienky :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
tak my budeme mat domacu palenkuc(slivku,jablcko,hrusku), vodku, konak, borobicku a fernet myslim ze to uplne staci :-) a samozrejme vinko..
Odpovedať
mi sme mali víno, pivo, šampanské, fernet, slivka, hruška, vodka, karpatské brendy, činžáno
Odpovedať
našla som fotku, iba z domu , so sály nemám, takže toto sme mali mi :
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?