Koľko alkoholu plánujete na svadbu?

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spytat kolko l alkoholu planujete na svadbe na stoly priblizne alebo skusenosti pytam sa čisto na tvrdy alkohol budeme mat priblizne 70 ludi. ĎAKUJEM za odpoveď
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mať tiež cca 70 ludí a zatial sme kupili 10L domácej slivovice, 5L domácej hrušky, mám 6 fliaš Bacardi, 6 fliaš whisky, ešte budeme kupovať vodku, tej asi viac... a víno rátame 40L bieleho a 40L červeného.... každý mi hovorí, že je to vela, ale ja som zástanca toho, že radšej viac ako menej, veď alkohol sa nepokazí a keď zostane tak sa vypije na iných oslavách :)
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s Nanou :) Ty si ale sama zvaz kolko z tych hosti budu dospeli, a kolko z tych dospelych budu napriklad soferi/tehotne zeny/abstinenti. Aspon najblizsiu rodinu by si mohla mat v merku ci piju tvrdy alkohol alebo su skor na vino. Ak su vsetci na vino a liker a podobne sladkosti, tak to vobec s tvrdym neprehanaj. U nas sa az tak vela tvrdeho nepilo lebo nikto nechcel odpadnut este pred polnocou a mali sme vela rodin s malymi detmi takze rodicia sa museli krotit. V podstate sme spravili to, ze sme mali na stoloch len vino a vodu v dzbanoch a potom sme mali na strane "party stol" a tam boli flase tvrdeho, extra nealko, extra pohare. Islo nam o to, ze mat privela flias na stole kazi dojem- sa trapis so servitkami a menovkami a kvetmi a nic nevynikne lebo tam mas kopec flias. Tvrde sa u nas povinne pilo u nasich ked ma prisli vypytat a v autobuse smerom na hostinu a pri vchadzani do restiky. A pocas vecera kto chcel, tak si tvrde nasiel na party stole.
Odpovedať
Profilova fotka
@palga my to budeme riešiť presne tak isto s tým párty stolom, pretože, keď by som som mala na každý stôl dávať z každého alkoholu flašu, tak ich musím kúpiť 2x tolko a pritom viem, že by sa to nevypilo... tiež na stoly pôjde len voda a víno a ostatné si každý nájde na inom stole a vyberie si, čo chce :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem dievčatá, tiež to mame podobne premyslene, (party stolom), len som sa chcela uistit v tych poctoch, zistime rodiny a kamaratov najskor coho sa priblizne bude najviac pit a potom urcite radsej viac nakupime do rezervy :-)
Odpovedať
my sme mali do kopy okolo 100 litrov na 75 ľudí a to bolo z toho 6 detí. No dosť nám aj poostávalo. Ešte, že sme boli dohodnutí s predajcom, že zvyšok môžeme vrátiť späť :-) Tak nám vlastne nič nazvyš neostalo, lebo neviem čo by sme s toľkými fľašami doma robili
Odpovedať
@mishelka111 presne radsej rezervy nakupte aby sa nestalo, ze bude malo aj ked nie vsetci budu vela pit. Teda aspon predpokladam ze nie vsetkych v rodine mate takych pijanov:-):-) Nam este alkohol aj zvysil
Odpovedať
Profilova fotka
@freddyteddy A to vam vrátil peniaze presne tolko co ste aj vy za ne dali ?
Odpovedať
@fadama niekde to máš aj tak, že platíš až keď donesieš vrátiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka Ale to asi nebudu "obycajné" obchody ako billa hypernova a pod. ? Aké obchody/podniky to robia ?
Odpovedať
@fadama veľkosklady, ale musíš sa popýtať sama vo svojom okolí, kde to takto ide :-) inak to isté môžeš spraviť aj v tescu, kauflande a pod, oni ti ten tovar späť zoberú, toho sa neboj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka Aha tak Tesco aj kaufland je v mojom meste, dakujem. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?