Koľko alkoholu kúpiť na svadobnú hostinu pre 90 ľudí?

myslim tvrdy alkohol priblizne kolko alka ? Kocky oplati sa kupovat v akciach v hypermarketoch tvrdy alkohol alebo viac cez velkosklad, neviem vobec a neviem ani kolko litrov, fernet borovicka to by slo asi najviac, plus konak vodka??? samozrejmostou je vino to vsak nechcem riesit teraz skor ten tvrdy alkohol Prosim o rady, dakujem :D
Odpovedať
ahoj my sme väčšinu alkoholu kupili cez velkosklad, zvyšok normalne po obchod.reťazcoch...ceny sú veľakrát dosť podobné, resp. len s malým rozdielom..takže asi tak..inak dúfam, že sme sa výberom trafili do chutí aspon vačšiny hosti, aj ked viem, že asi každému neulahodime uplne na 100% :) :)
Odpovedať
Ja tiez riesim tento problem, budeme mat cca. 50 hosti, a zatial som ratala takto, ale vobec neviem, ci to bude dost, vela, alebo malo: 12 x 2 l cola 6 x 2l sprite 6x 2 l tonic 3x 2l marka - niektori to piju k vinu u nas 18x 2l mineralka 14 x 1l dzus 4 x 1l alebo 0,7l fernet 4 x 1l alebo 0,7l boroviska alebo gin este neviem 30 x 1l biele vino 20 x 1 l cervene vino Velmi by mi pomohlo, keby niekto poradil, ci je to ok. Kupujeme to postupne, ked je niekde akcia, napr. colu, sprite a tonic sme kupili po 0,75 EUR za 2 l.
Odpovedať
janka a to rátaš iba na hostinu? to treba asi rátať aj na deň po svadbe a niekto aj pred svadbou. Hlavne minerálku by som navýšila, možno aj ten tonic ak to náhodou niekto riedi s fernetom. Aspoň moja skúsenosť s kamoškinej svadby bola že z nealko sa vypilo najviac coly - lebo si to hostia miešali s alkoholom, potom tonic a minerálka sa vypila 30 litrov. Svadbu mala v auguste. A do výslužiek dávali vodku, takže tam padlo 50 0,7 flaša.
Odpovedať
Profilova fotka
pre 50 ludi: ja ratam mineralku liter na kazdu osobu, a potom pol a pol napriklad 25 x dzus, 25 x tonic, 25 cola + vino liter na kazdu osobu, + liter na vysluzky do kazdej rodiny atd. aj tak sa to rozda :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?