Kde ste kupovali knihu hostí a fotoalbum?

Idete si kupovať Knihu hosti? Odkial ?Neviete aka moze byt priblizna cena, takej ručne zdobenej? Aby nebola cenovo moc premrštená. Rozmýšľam , že by som si dala možno urobiť aj set Kniha hosti plus fotoalbum.
Odpovedať
skús overené sashe :)
Odpovedať
Určite Sashe.sk :-) Sú tam krásne svadobné albumy a knihy hostí od výmyslu sveta, všetky štýly - dá sa dohodnúť aj s výrobcom a zmeniť farbu a pod. Treba objednávať čím skôr, lebo na jar už majú fofry... Ja som kúpila takú akože drevenú... vyšlo ma to aj s poštovným a dodatočnými listami 20 €. Samozrejme, listy sa nevypísali všetky, ale nalepila som si tam skupinové fotky hostí, takže to mám zároveň aj taký malý album. https://www.sashe.sk/ReniJa/detail/kn... Na Sashe som kupovala aj svadobné menu a gratulačné svadobné pohľadnice (to už na iné svadby). A baby tam robia aj menovky a svadobné oznámenia. Dá sa tam kúpiť aj krásny veniec na auto alebo na dvere. Len teda ceny sú niekedy vysoké, niekedy akceptovateľné.
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoska si tiez zo sashe objednavala od jednej baby ale iba knihu hosti, fotoalbum im zabezpecil potom fotograf :) Takze sa mozno skuste spytat toho vasho ci nevie nieco taketo zohnat aby vam to ladilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
my čo sme boli teraz na svadbe tak baba mala kúpené obyčajné plátno a rám, na tom namaľovaný kmeň stromu a hostia si tam odtláčali svoje prsty a tenkou čiernou fixkou písali mená :)
Odpovedať
dá sa kúpiť za dobrú cenu aj na svadobných výstavách.,.ale sa treba potúlať po sashe a iných netových stránkach..je toho veľa...a možno aj tu medzi profesionálmi nájdeš nejakú zaujímavú ponuku....
Odpovedať
Ahoj, my sme si objedlali od Deny.Uz sa neviem dockat kedy pride, strasne sa mi paci jej praca.Najdes ju tu : http://bydenyblog.blogspot.sk Ozaj strasne mila a super komunikacia
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@wendyi Hej to je veľmi pekné, tiež som to už aj tu videla viacerým nevestičkám :) Ale ja som videla len také s tými odtlačkami, mená tam nepísali ale tak je pravda, že ty odtlačky nerozoznáš.
Odpovedať
@sweetluska wau krasne naozaj :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Bola som minule s kamoškou kupovať a normálne si kúpila v papierníctve :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj v teddy taku mali :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme objednávali z ali, trošku dlhšie trvalo kým prišla a aj som tŕpla či bude vyzerať ako na obrázku ale bola nádherná :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?