Kam umiestniť na svadobnej hostine alkohol?

baby mali ste niektora alkohol na druhom stole, nie na hlavnom? nepaci sa mi ked su na stoloch napchate mineralky a vina, chcela by som druhy stol kde to vsetko bude vylozene a hostia si uz budu po jedle brat na stol co chcu. aspon vynikne vyzdoba
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
aj u nas bude napojovy stol :-)
Odpovedať
Ahoj bia vnukla si mi celkom dobrú myšlienku.môj budúci manželik je úplný abstinent a alkohol mu prekáža.na prvý pohľad vyzerá tento nápad velmi dobre.a na stole mozu byť koláče. (Ved nápoje sú v našom zariadení kde bude hostina strasne drahé :) aspoň si po ne budú musieť chodiť :)) uz som zúfalá tak píšem blbosti
Odpovedať
ahojte ;-) aj my budeme mat osobitne stoly na alko, nealko i zakusky.. mne osobne sa nepaci, ked je vsetko naukladane na stoloch.
Odpovedať
Ahojte, pridavam sa...aj my to budeme mat tak. Jednak sa ludia prejdu, tiez vznikne vyzdoba. Aj na zakusky chceme stol osobitny.
Odpovedať
ahojte... ja to vrele odporúčam :-) my sme mali nápojový stôl...na stoloch bola len minerálka a prípitok ;-) a každého sa čašníci opýtali, čo bude piť a to priniesli x-) x-) je t výýýýborné ;-)
Odpovedať
bia my budeme mat alkohol na druhom stole a kazdy si vyberie, co bude chciet, myslim, ze len vinka a mineralka, uz sa im to v restike osvedcilo a mne sa ten napada velmi zapacil :-)
Odpovedať
jej, doplnam: mineralka a vinko bude zrejme na hlavnych stoloch
Odpovedať
Caute aj ja sa pripajam ja som zvolila jednudoche sklenene dzbany na stoly v ktorych bude vinko a mineralka. Alkohol dzusy a ine budu na osobitnom stole obdalec a ostane ako pivko a tak budu nosit casnici. Ked vidim svadobne foto kde na stoloch vidno tie LIDL lacne 2l sladke zbrndy tak si hovorim a naco si ty dievka moja kupovala lupene a holubicky a srdiecka ked tam supnes take ohyzdne flase ....ano ked si uz davame namahu s vyzdobou tak nech vynikne!
Odpovedať
boka aj my budeme mat vinko vdzbanoch :-D tiez si davam zalezat na vyzdobe, tak nech je vsetko zladene x-)
Odpovedať
mi tiež budeme mať nápojový stôl a ešte stol s ovocím (osobitne), kedže bude teplo, dúfam, tak nech si pochutia hostia aj na ovovcí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani mne sa nepaci ked su na stoloch farebne plastikove flase na stoloch :-S :-S otras tiez budeme mat na stoloch len mineralnu vodu - nie v plastikovej flasi ale v sklenenom krcahu - biele a cervene vino. Ostatne skarede plastikove flase budu schovane v kuchyni, ak chce niekto dzus alebo pivo, vypita si od casnikov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my to tak planujeme. Alko aj nealko na zvlastny stol. len vinu a nejaku vodu v krcahu (mineralku al. sodu)na stol. Dokonca aj so zakuskami to tak chceme spravit. Pretoze takto nebudu aspon oplute a budu sa dokladat vzdy cerstve. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no my mame v restike barovu pult,tak viem presne na do sa vyuzije.. len stale neviem,ci tie dzbany pouzijem len na mineralku..alebo aj na to vino.. ved nebudem platit niekolko tisic za to,aby vsetci videli,ake vody som ponukala hostom :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
na stoloch budeme mat urcite pripitok, v dzbanoch vino a mineralku...myslela som si, ze ta mineralka bude v malych flaskach, ale teraz ste mi vnukli skvelu myslienku, aby tiez bola v dzbanoch...len teraz rozmyslam, ako urobit ten "napojovy" stol, ked potom budeme mat ako druhu veceru svedske stoly...to tam mam nechat vedla napojoveho stola 2 prazdne stoly na svedske? co poradite?
Odpovedať
Baby len tak pre informáciu v restikach uz nemôžu servírovať nápoje v plastikovych fľašiach.neviem ako je to s tetrapackom ale viem ze to plati o minerálkach. Papa
Odpovedať
Ahoj, my sme mali nápojové stoly kde sme mali všetko vyložené- alko, nealko, vína, ovocné misy....každý si bral čo chcel a bolo to super- nikto sa nemusel starať o hostí, každý si bral čo chcel. :-)
Odpovedať
gaia..no oni tie stoly bud prinesu..ale kludne zostanu prazdne..vsetci pochopia,ze tam budu svedske stoly ;-) ak vedia,ze ich budete mat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: dadadj dik za info...my si budeme nealko kupovat sami, takze urcite bude aj v plastakoch...ale to sa da tiez celkom pekne naaranzovat (na napojovom stole samozrejme) to: leatea hm...nebude to blbo vyzerat? nemam predstavu...asi by som mala skocit za tetusou sa poradit...
Odpovedať
gaia: my sme mali na stoloch, ktoré boli nachystané na švédske najprv tortičky ;-) tie sa potom odniesli do chladničiek a nachystali sa tam švédske stoly x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali zvlášť nápojový stôl a bolo to super. Na stoloch bolo len víno v ďžbánoch a minerálka. Na nápojovom stole boli malé fľaštičky nealka, ľad, poháre a z každého alkoholu po jednej fľaši. Takto si každý nalial pri nápojovom stole a keď sa fľaša vypila, čašníci doložili novú. Takto nám aspoň nezostalo kopec pootváraných fliaš po stoloch.
Odpovedať
Profilova fotka
to: janino myslis ako donesene torty od niekoho? lebo my budeme mat torty 3: nasu svadobu (ta bude stat na stole pred drahym) a 2 pre rodicov (tie budu stat na stoloch pred nimi)...ine torty objednavat nebudeme - iba kolace (kto by to furt krajal)...mame tam dat kolace a ovocie?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali na hlavnom stole len male pollitrove flase nealko napojov, ktore sa v pripade potreby doplnali a zopar flias a dzbanov s vinom. Torty sme mali na vedlajsom stole a potom sme mali este jeden, kde bol tvrdy alkohol a kto chcel, mohol si naliat. Nikto z hosti sa na to nestazoval a nam to takto vyhovovalo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: kamkam mali ste aj svedske stoly? bolo to niekde blizko nich?
Odpovedať
Profilova fotka
pre: gaia nie, nemali sme svedske stoly, v tomto sme zvolili klasiku, vsetci to iste a uz hotove porcie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez budeme mat samostatny napojovy stol :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: kamkam hm...no lebo my mame mat druhu veceru svedske stoly...jedlo tam nebude od zaciatku, aby sa nepokazilo...ci to nebude blbe, ze budu napoje a bude to take poloprazdne
Odpovedať
Profilova fotka
Vidis gaia, ved ja som uz pomaly aj zabudla ako sme to mali :-) Asi by sme si to mali zopakovat :-D Takze mali sme klasicky pripitok, predjedlo, polievku a hlavne jedlo. Na stoloch boli teda male flase s nealko napojmi a zopar flias a dzbanov s vinom a tiez zakusky, pagace a torty. Tie sme potom odlozili na vedlajsi stol a tam bolo aj ovocie. Tvrdy alkohol bol na dalsom stoliku. Papali sme teda asi okolo siestej a potom okolo pol desiatej sme mali rezne, ryzu a zemiakovy salat, ktore boli v stale zohrievanych misach a nalozili si kto chcel a kolko chcel. Zvolili sme to hlavne preto, lebo sme sa brali v auguste a bolo dost teplo, tak vtedy sa jedlo rychlejsie kazi a aj menej chuti. No a mali sme este vymyslene, ze keby to nestacilo, tak po polnoci by sa priniesli oblozene misy - sunka, salama, syry, zelenina, chlieb ... ale k tomu sme sa uz nedostali, lebo ludia nevladali jest a horko-tazko ochutnali zo svadobnej torty :-) Pokial ide o stoly, nemyslim si, ze by sa zdali prazdne, budu tam predsa kvety, sviecky, pohare atd. a hlavne sa budete vsetci vidiet a nic nebude zavadzat vo vyhlade :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: kamkam aj my budeme mat v auguste...16-teho (ak prezijeme a dozijeme) nemyslela som stoly, za ktorymi sa sedi...ale tie, co budu naboku - prichystane pod "svedsku" veceru...vies, ci to nebude blbe, ze tam budu 3 stoly - 2 prichystane na svedske (prazdne) a na 1 pitivo
Odpovedať
Profilova fotka
pre: gaia nemyslim si, ze to bude blbe, ved tie s pitim by mali byt nalozene uz od zaciatku a na tie zvysne dva mozete docasne ulozit napr. kytice alebo blahozelania ... nieco sa urcite najde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: kamkam vidis, dobry napad...diky... ;-) vesele sviatky a krasnu jar vsetkym
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?