Inspiracia pri tvorbe svadobnych novin

Dievčatá robíte alebo robili ste na svadbu svadobné noviny? Ja sa doma o to pokúšam, ale chcela som sa opýtať či by ste tu niektorá nedala pre inšpiráciu aké noviny ste mali alebo budete mať vy. Ďakukem
Odpovedať
ja som robila v canve, fotku mam v albume :-) bol to skor taky opis svadobneho dna z pohladu tretej osoby ako ked pisu o celebritach a smotanke :-D ako prebiehal obrad, co kto mal na sebe, mala historia nasho vztahu, kde sa udeje hostina, kto je pozvany, ako sa tam hostia dostanu aj s mapkou, aka bude vyzdoba, atd. posledna strana bola zabava ako horoskop, pocasie, co sa udialo v minulosti v tento den...
Odpovedať
Profilova fotka
@nina004 my sme tiež priamo nerobili noviny ale z jednej strany bolo menu a program večera a z druhej strany niečo o nej a niečo o ňom. ten na jednej časti bolo písané o mne a na druhej o manželovi. Ľudia sa na tom celkom bavili a možno aj niečo nové sa dozvedeli. (mám v albume ako to vyzeralo)
Odpovedať
Profilova fotka
zienky, ja som to este nikde nevidela. nemate foto na inspiraciu ze ako to vyzera? neviem si to popravde predstavit. ale je to super napad, nieco nove, co sa na svadbach casto nevidi. :-)
Odpovedať
Vecer, ked dojdem domov, tak tu hodim fotku, aby ste mala predstavu.
Odpovedať
@eva233 Dakujem za inspiraciu. My sme to tiez prave chceli ako spestrenie a tiez tam chceme dat nieco malo o nas, priblizny harmonogram vecera, menu, horoskop, vtipy atd. Aby sa aj ti, ktori netancuju, trosku zabavili.
Odpovedať
@zlatiana pozri v albume :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 tak to sa mi paci, teraz ste mi dali dalsi dobry tip co vymysliet na svadbu. moj nastavajuci ma urcite pochvali, co za blbosti zasa vymyslam :-D :-D tak ale co uz so mnou, chcem to mat krasne, a tieto noviny su taka vec, co sa bude vela ludom istotne pacit na svadbe. :-)
Odpovedať
@zlatiana stoji to fakt za to, ja som to mala behom par dni hotove a tlac ma vysla nieco malo cez 1€/ks :-) neskor pridam este viac fotiek ak to este bude niekde dobre zachytene, zatial mam len toto ;-)
Odpovedať
Ukazka z nasich svadobnych novin. Viac zatial nemam.
Odpovedať
nieco pre inspiraciu ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?