Hotel Slovakia Zilina

Ahojte, mala tam alebu bude mat niektora z vas tento rok svadbu? Zaujimala by ma cenova ponuka, lebo pani z hotela na rok 2019 este nema vypracovanu, tak by som aspon orientacne chcela vediet ako to je teraz. Momentalne ma aj dovolenku, tak ju nechcem bombardovat, som radaa, ze mi vobec odpisala na prvy mail. :) Pripadne aj nejake ine info, ako napr vlastne pitie a ine...dakujem velmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
My čo sme boli nevesty 2017 a mali sme tam mať svadbu, by sme ti vedeli rozprávať
Odpovedať
@juliana1911 a ake to bolo? Lebo tu som prave cez fora citala dobre recenzie, akurat to boli prispevky starsieho data, tak preto som zalozila novu temu.
Odpovedať
Profilova fotka
@17alexis nakoniec sme myslím všetky, čo sme tam svadbu mali mať presunuli ich každá do inej sály...áno kedysi bola slovakia úžasná, preto sme nad ňou rozmýšľali, len ja som sa 3 mesiace pred svadbou práve z tejto stránky dozvedela, že slovakiu kúpil niekto iný a nevedno či vôbec bude fungovať a nie ešte či tam vôbec budú nejaké svadby môcť byť...no a dopadlo to tak, že síce svadby tam ešte mali byť, ale už za podmienok ďalšieho majiteľa, to znamená vyššia suma za hostí, korkovné, poplatok za návleky na stoličku a mal byť prepustený všetok kvalifikovaný personál k určitému dátumu a dosadený iný...a ako obsluha mali byť nejakí brigádnici len a bolo toho ešte viac...takže u nás to bolo vtedy jednoznačné...svadba tam v žiadnom prípade, takže sme si museli krátko pred svadbou zháňať novú sálu, tak ako aj väčšina dievčat...
Odpovedať
@juliana1911 uffff, uz mi presne toto bolo povedane. Kaslem teda na to. Vlastni to vraj ten, co ma aj Mirage.
Odpovedať
Profilova fotka
@17alexis áno, presne ten...a pokazil všetko čo mohol...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?