Hostina pre 20 ludi 20.9.2014 v Bratislave, alebo blizkom okoli

Ahojte, poradte prosim nejaky naozaj pekny podnik, hotel, hocico co je na urovni a nevyzera ako pivaren, vinaren, alebo take nieco...mame sice len najblizsiu rodinu, ale hostinu by som chcela mat naozaj peknu a nie len nejaku "aby bolo". Dakujem za tipy, pripadne Vase skusenosti
Odpovedať
Ahoj my mame tiež podobný problém.. Budeme mať svadbu v oktobri a zatial sme našli iba dve reštiky, či hoteli.. Jeden, čo je naozaj krasny a za super cenu s výbornými podmienkami je Hotel premium . http://www.hotel-premium.sk/sk/premiu... ... Snád sa bude páčiť... my by sme určite chceli tam, ale ešte nemame veľa vecí vyriešených.. Tak snád nam to tiež výjde.. prajem veľa šťastia.. A prosím ak by si niečo našla aj Ty, daj mi vedieť... Budem rada.. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Co tak restauracia Parlamentka, pekny vyhlad, pri hrade.. alebo hotel Albrecht, Aucafe, restauracia Tarpan v Petrzalke, Liviano a pod.
Odpovedať
ako si dopadla s tou Parlamentkou? :-)
Odpovedať
Pridavam sa k spominanemu Aucafe a Albrechtu, akurat v Albrechte si nie som ista, ci by vas mali ako oddelit od zvysku restiky. V Aucafe je zimna zahrada, kde mozete byt len vy. My sme mali hostinu v Penzione Berg v Petrzalke, tam vas tiez vedia oddelit takou zastenou, len neviem, ci by to zodpovedalo tvojim predstavam. My sme tam boli velmi spokojn4
Odpovedať
Profilova fotka
@martinica20 My sme mali teraz 14.juna svadbu v Aucafe a bolo nas tiez presne 20, bol otam super, na urovni a jedno vynikajuce. takze ja odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinica20 malo tam byt ze jedlo vynikajuce :) spravili nam to v zimnej zahrade, naozaj krasny priestor. a este sme tam mali priamo pred restikou rovno aj obrad pod holym nebom, takze ja som bola spokojna
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne za tip :-)
Odpovedať
aj ja som pôvodne chcela mať svadbu v aucafe, ale priateľ mi to zatrhol :-D neviem prečo, on to v aucafe vôbec nechcel, že mu to tam nejak nepasuje. škoda, lebo je tam krásne.
Odpovedať
Do Parlamentky som volala, ale manazer ma tyzden dovolenky, vrati sa az buduci tyzden, tak cakam :-/ V Bergu maju nas termin obsadeny, Albrecht a Aucafe este pozriem, dakujem baby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám hostinu pre 20 ludí v saloniku hotela Modena.. má to tam reštika Moranello :)
Odpovedať
Ďakujem za tipy :-) Uz sme sa rozhodli a nakoniec to bude v Carltone :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?