Hlavne menu

Profilova fotka
Ahojte, prosim poradte co dat ako hlavne jedlo na svadbe? Mala som jedlo vybrane ale nezda sa nam dost slavnostne tak hladame alternativu a nevieme co. Co ste mali vy nevesticky a chutilo hostom? Dakujem za kazdy navrh.
Odpovedať
Profilova fotka
Nám jedlo navrhol penzión, kde sme mali hostinu a všetci hostia sa zhodli, že tak výborné jedlo na svadbe ešte nemali. :) Polievku sme mali štandard slepačí vývar a ako hlavné jedlo sme mali bravčové medajlónky na dubákoch so šťuchanými zemiakmi. Ako druhé jedlo sme zvolili pečené prasiatko a na záver kapustnica :) vrelo odporúčam.
Odpovedať
Profilova fotka
Polievku davame klasiku, len to hlavne jedlo... Restauracia nam ponuka ako kazdemu tie drahsie jedla takze si to chceme podla seba nejak rozhodnut :/
Odpovedať
A predjedlo? Ja rozmyslam klasiku, sunka,syr,zelenina...to spapa asi kazdy a potom slep.polievku a hlavne jedlo, vobec netusim...ja som bola na svadbe a tam bolo 3 druhy masa....to sa mi nepaci. Radcej jedno fakt dobre jedlo-aby bolo tak slavostnejsie. My mame taky vyber, ze je sa tak tazko rozhodnut...
Odpovedať
My sme mali ako -predjedlo husaciu pecienku na jablkach a cibulke, polievku sme nemali a ako hlavne jedlo bolo pecene kacacie stehno s loksami a dusenou kapustou. Mali sme mensiu svadbu, vsetci to maju u nas radi a ponali sme to tak "sedliacky"
Odpovedať
Profilova fotka
My predjedlo nedavame, pretoze sa nam to zdalo vela jedla a aby zbytocne neostalo ake pojedlo sa to...
Odpovedať
My sme si vybrali z ponuky reštiky, mali 3 rôzne typy menu (bronzové, strieborné, zlaté) a jedlá sa dali medzi sebou kombinovať. Nakoniec sme si ako hlavné vybrali 3 druhy grilovaného mäsa, hranolkové zemiaky a grilovaná zelená fazuľka :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
V hoteli nám ponúkajú,predjedlo,slepačí vývar a hlavné jedlo lososa s nejakou omáčkou,potom švedske stoly,ja sa bojím toho lososa ako to svadobčania vezmu.Ďakujem za radu
Odpovedať
Profilova fotka
@emilka89 no mna by teda ten losos nepotesil :-) preto je fajn mat na stoloch menu listky, keby som dopredu vedela, ze bude losos, tak s chutou zjem predjedlo a polievku by som si hadam aj pridala, a potom zjedla prilohu od lososa, cize ziadna tragedia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali tiež na výber, a budeme mať polievku a pečené kuracie prsia so slaninkou a brusnicami +americké zemiaky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Najobľúbenejšie u nás: Predjedlo: Paštéta na opekanom toaste s karamelizovaným jabĺčkom Polievka: Consommé- silný mäsový vývar s julienne koreňovou zeleninou, mäsom a domácimi rezancami Bravčová panenka preliata brusnicovou alebo hríbovou omáčkou s opekanými zemiakmi a dvomi druhmi šalátov, alebo Bravčová panenka plnená sušenou slivkou, omáčka s portským vínom, pečené zemiaky v šupke, zelenina, ale možností je veľa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nech sa páááááááááči Bravčová panenka s parenicovou omáčkou, pučenými zemiakmi a vyprážanou cibuľkou Bravčová panenka na medveďom cesnaku, pečené zemiaky so cherry paradajkami Kačacie prsia na redukcii z frankovky modrej, mrkvové pyré Prsia z kačky, černicová omáčka , zemiakové pirohy a púpavovou drobenkou-sezona Kačacie prsia na grile, pyré z hrušky a zelerový gratin Chrbátik z diviaka na čiernom pive a farebná špargľa, zemiak Diviači chrbátik na bylinkovej omáčke a šúľance s pórom Morčací steak na guličkovej reďkovke a paradajkové zemiaky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@dadada8388 ahoj prosim Ta vies mi povedat ako presne ste to mali s tym prasiatkom? Aj my chceme klasicku polievku + hl.jedlo a potom ako bufet prasiatko.len neviem ci len prasa +kysela obloha a chlieb ,alebo pridat aj nejake studene misy ,pripadne mini rezniky..ako ste to mali vy?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@carloscarlosko Ahoj, my sme mali prasiatko a k nemu boli spravene aj hranolky a kysela obloha, plus sme mali niekolko reznikov a salat. Tie rezne su taka klasika, ze ak nahodou niekto nema rad prasa alebo nema chut, tak rezen "sadne" skoro kazdemu :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?