Hladam tip na svadobnu hostinu 06.09.2014 bratislava ( devinska, lamac, dubravka)

Ahojte kocky. Prosim poradte mi miesto na svadobnu hostinu , najlepsie v devinskej.obrad budeme mat vo vile kostalovej.( cest la vie a hotel w ma v nasom termine uz obsadene :-| Pripadne ak by ste vedeli o niecom v lamaci, dubravke, karlovke, devinskej.velmi by ste mi pomohli...dakujem ;-) ?
Odpovedať
Hradna brana v devine;)
Odpovedať
Tiez som za Hradnu branu
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, zorganizujeme Vám komplet svadbu na kľúč. Od samotnej vyzdoby, ci uz sály, kostola, auta - prenajom auta plus profesionálny šofér k tomu. :-), foto-video, dj, nechtarka, torty, medovnicky, víno. Proste všetko co chcete na svadbe mat. Samozrejme robíme vyzdoby jednoduché aj luxusné. Momentálne mame akciu na rok 2014 satenove navleky plus satenove masle za 1euro. A pre novomanzelov od nas pernickove srdiecko s Vasou fotkou a pre každého hosťa mini srdiecko z pesnička bud v krabicke alebo vo vrecusku. Tak ak máte záujem o ake kolvek otázky kľudne mi píšte budeme sa tešiť. A ak by ste mali záujem mozeme to prebrat aj na osobnom stretnuti :-)
Odpovedať
Hradna Brana je uz urcite obsadena... pocula som, ze vsetky soboty maju uz vybookovane. My sme si tam termin rezervovali rok dopredu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Vo februari mali este cely september volny, ale v marci uz vsetko obsadene, takze sme to stihli na poslednu chvilu kym sme sa rozhybali... ale to sposobila trochu aj matrika, kedze minimalne jeden septembrovy vikend si povedali ze nebudu sobasit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?