Gravírovanie pohárov vo FaxCopy - skúsenosti

Ahojte! Máte prosím niekto skúsenosti s gravírovanim vo FaxCopy? Pohare by sme mali vlastne, cenník som videla na internete, ale hlavne by ma zaujímali osobne skúsenosti, ako ste boli spokojní s ich pracou a pod. :) Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katie1704 Ahoj, bola som tam cca 2 týždne dozadu. Mám poháre swarovski, ktoré mi odmietli gravírovať, lebo majú trošku sklon, že by ich mohli rozbiť. Pripájam aj foto mojich pohárov, nech si vieš porovnať, či aj tvoje aký majú sklon :)
Odpovedať
Ahoj ďakujem za info. :) Tie moje maju tiez trosku sklon. No tak asi uvidíme. Asi sa teda pojdem možno predsa spýtať priamo ich. A Ty si ako na koniec vyriešila to gravírovanie?
Odpovedať
Profilova fotka
@katie1704 nakoniec nijak :) budem ich mať len takto. Choď určite k nim, možno natrafíš na trošku ochotnejší personál ako ja :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katie1704 Neoplati sa kupovat si pohare zvlast a nasladne hladat niekoho kto ich vie gravirovat. Niektore pohare sa robia z krystaloveho skla a to na tuto upravu nieje vhodne. Vsade kde graviruju ponukaju svoje pohare ktore maju odskusane ze vedia ze to vdrzia . Ak sa nedaju gavirovat mozu sa dat aspon popieskovat. to je castejsie v takomto pripade ak mate svoje pohare. ale aj to nezarucuje ze vysledok bude pozitivny. cize niekedy je lahsie nekomplikovat a ist priamo za tymi co to robia, su v tom predsa len skusenejsi. alebo skusit sashe pripadne inu handmade stranku a mozete tam najst skutocne pekne pohare co vydrzia aj umyvanie. vela stastia pri hladani 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@silviajurikova kde si objednávala a za koľko?
Odpovedať
Profilova fotka
@erosmal dostala som ich na vianoce, neviem odkiaľ kupovali
Odpovedať
Profilova fotka
Taketo pohare sa daju gravirovat, ale problem je v tom ze ten kto ich nerobi casto nema na to vhodne ,,parametre gravirovania´´ a je tam riziko ze sa gravirovanie nepodari a budete mat skodu. Swarovskeho pohare aj pohare Bohemia krystal u nas bezne gravirujeme laserom a s trochou trpezlivosti a skusenosti sa to vzdy podari.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?