Fotenie, ci odobierka? co skor?

baby poradte! ako sklbit v svadobny den fotenie s tym ze chcem aby ma zenich videl v satach prvykrat na odobierke? tym padom sa nemozme ist fotit doobedu ako to robia ini ale kedy potom? pocas hostiny? ako to rozlusknut? dakujem
Odpovedať
Ak sa chcete fotiť doobedu, mohli by ste urobiť len jednoduchú odobierku s rodičmi alebo najbližšou rodinou, tí potom počkajú, než sa pofotíte a potom môžete ísť na obrad. Neviem síce, akú máte veľkú svadbu, ale bola by podľa mňa blbosť, keby na vás museli čakať všetci svadobčania. Takto to urobíte skromne s rodinou a bude aj vlk sýty, aj koza celá :-D tak by sme to zrejme riešili my, ale ja nechcem zbytočne trápiť vyobliekaných ľudí čakaním na nás počas nejakých dvoch hodín, preto my najprv fotenie a až potom sa všetci zídu na odobierku a sobáš. Ja osobne by som už počas hostiny na fotenie odchádzať nechcela, maximálne nejakých pár fotiek pri západe slnka, ale nie veľké fotenie, na to bude čas doobedu :)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme najprv odobierku potom fotenie, s rodinou a kamosmi, naše portrétove foto budeme mať inokedy, ale je to len na Vás, ...:)
Odpovedať
my to asi urobíme tak, že bude u mňa fotografka - bude ma fotiť pri mojom obliekaní a chystaní, no a ked budem hotová a budem čakať na drahého, kt. príde cca okolo 11.00, bude mini odobierka pri ktorej ma uvidí prvý krát a pôjdeme sa fotiť..a pak na obrad..ešte nemáme rozmyslené, či ľudia budú u nás už pred svadbou ( nie priamo u nás, ale upraceme ich do kulturáku :-) ) a potom ako sa my pôjdeme fotiť sa k nim pripoja moji rodičia a krstní, a pak pôjdu všetci busom na obrad..alebo bude zraz rovno pred kostolom, takže naši pôjdu tiež priamo do kostola
Odpovedať
my budeme mat najprv odobierku - len s najblizsou rodinou, kedze mame mensi byt... a tak pojdeme na fotenie, oni nas pockaju tu hodinku, dve :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa boli fotiť pred. Prvýkrát ma videl, keď sme mali odchádzať. A vôbec nevadilo, že to nebolo pri odobierke. A bola som rada, že to tak bolo. Fotenie trvalo 3 hodiny, pekne sme si to užili, pred oficiálnou časťou sme sa odreagovali a potom sme sa venovali už len svadobčanom - odobierka, obrad, hostina. Neviem si predstaviť, že by sme "ušli" na tri hodiny počas hostiny, veď by sa nám hostia začali nudiť... ;-) Ale je to vec názoru a veľkosti svadby. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) ja to zatiaľ plánujem tak, že ráno sa nachystám - kaderníčka, vizážistka, šaty, potom bude odobierka s rodičmi a potom sa pôjdeme fotiť a zatiaľ, kým nás budú čakať, tak bude malé občerstvenie pre hostí :) potom všetkých odvezie autobus do kostola na sobáš. Ešte sa to určite bude upravovať, keď pokecám s fotografom a tak, ale prvotný plán je toto :) odobierka môže byť kľudne aj doobeda. Tiež to chcem mať tak ako ty, nech ma drahý vidí po prvýkrát v šatách na odobierke :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahoj :-) ,ja sa tiez neviem rozhodnut kedy sa ist fotit,lebo tiez som chcela aby ma drahy videl az pri odobierke,ale asi to tiez spravime ako baby radia,mensia odobierka,potom fotenie a potom do kostola :-)
Odpovedať
Niekedy sa chodilo fotit po obrade, teraz uz skor na hostine, medzi hostinou, lenze to uz je vačšinou tma ak to nestihnete do tej 17h v lete a 15h v zime, mozete sa dohodnut s fotografom na nedelu,pondelok, saty este su, uces tak isto..:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?