Dve svadby v jednej reštaurácii naraz. Stalo sa vám to už?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, v sobotu nám pani prevádzkarka oznámila, že v reštaurácii, kde mame mat hostinu bude ešte jedna svadba, som z toho totálne vedľa, má niektorá z Vás skúsenosť s podobnou situáciou ?
Odpovedať
bubet, to hadam nemyslis vazne! ]-( a to ti kedy povedala? My sme mali svadbu spolu s dalsimi 2-ma, ale kazda svadba bola na inom poschodi hotela a v inej, samostatnej miestnosti, takze keby nam riaditelka nepovedala, ze ma dalsie dve, tak ani nevieme... ;-) co si jej na to povedala? Ved to nie je normalne!
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež si myslim, ze to nie je normalne , ta druha svadba bude na tom istom poschodi a hned vo vedlajsej miestnosti. povedala som jej svoje, aj mi bolo do placu, ale riesti sa to neda, lebo v meste kde bude hostina ani v blizkom okoli sme nezohnali miestnost , ktora by bola volna a vhodna na organizovanie svadby. NAjhorsie je na tom, ze obidvaja budeme mat zivu hudbu.
Odpovedať
Ja by som si zohnala kontakt na tu druhu nevestu a porozpravala sa s nou. Mozno ona ma zadne dvierka.. :-S
Odpovedať
freya, pochybujem, ze o tom vobec vie... ]-( bubet, skus pustit radio v miestnosti, kde budete mat svadbu vy a tiez v miestnosti, kde bude druha svadba, ci to bude pocut. tiez by som jej povedala, ze jej spravim "reklamu". hod to sem do novej temy, aby sa nevesty vyvarovali...
Odpovedať
Profilova fotka
bubet a kde máte tú oslava? Kamoška takto mala svadbu a hneĎ v miestnosti mali ďalší a vôbec to nikomu neprekážalo a nebolo to ani počuť. Aj keď teda mali len DJ-a. Dokonca sme tú druhú nevestu ani nevydeli
Odpovedať
ja som bola v cechach na takej svadbe a nakoniec sa tam nevesta pobila s niekym z druhej skupiny... :-N ale verim, ze taketo extremy sa nedeju bezne... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
bubet, my sme mali svadbu vo vinarni a druah svadba bola v restauracii, miestnosti boli oddelene len malou vstupnu chodbickou. s tymi druhymi svadobcanmi sme sa stretavali, ked sme sa sli prevetrat na terasu, alebo na wecku. a vobec to nikomu neprekazalo.... ani hudba nerusila. bolo to uplne v pohode :-)
Odpovedať
Ved ked o tom nevie, mala by! a tiez si myslim ze by to mohlo dopadnut v pohode..
Odpovedať
Profilova fotka
to, ze sa stretneme so svadobcanmi druhej skupiny mi vobec nevadi, obavam sa skor toho, ze zazmatkuju casnici a kuchari
Odpovedať
tak toho by som sa nebala, bubet. su to profesionali... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla toho, co som videla v sobotu , uz vobec nie som presvedcena o tom, ze su to profesionali. Bola tam akcia a prisli za prevadzkarkou, ze prestreli im v inej miestnosti ako mali, vyzdobu urobili tiez inej farby ako chceli, no ostava mi iba dufat, ze vsetko dopadne ok.
Odpovedať
Profilova fotka
bubet, kašli na to. Nestresuj sa zbytočne. Veď ešte sa 5 krát vyspíš a bude tvoj najkrajší deň na svete. Teda Váš. Predstav si, že by sa mohli stať oveľa horšie veci ako napríklad, že by sa Ti rozhádala najbližšia rodina a nechceli by prísť na svadbu, ako napr. u Nás :-| Podľa mňa sa naozaj nemáš čoho obávať a čašníci s dvoma svadbami v ich objekte už určite majú skúsenosti ;-) :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
baby dakujem, ze ste ma ukludnili a povzbudili
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 rokoch
@bubet Ahoj, vidim ze je to uz starsia tema, no riesime uplne tu istu dilemu co si riesila ty. chcem sa spytat ako to nakoniec dopadlo? my budeme okolo 70 hosti a druha svadba okolo 20. jedna budova akurat ze nas bude delit mala vstupna hala. oni budu v pravom kridle a mi v lavej strane budoby, som z toho na to.... Za kazdu pozitivnu radu dakujem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?