Cokolada do fontany a ovocie - ake mnozstvo?

Ahojte :) poradi mi niekto, kolko cokolady a ovocia mam kupit pre 130 ludi? Rozmyslame, ze budeme mat dve fontany, to nam poradil majitel penzionu kde mame svadbu, ale neviem ci to nebude zbytocne. Ake mate skusenosti?
Odpovedať
@ywankax ahoj, ja by som to nechala na tvojom mieste na restauracii, ved oni vedia najlepsie kg cokolady a ovocia. aky mas dovod, aby si mala 2 fontany? to je zbytocnost. mas zakusky, tortu- jedna bude stacit.
Odpovedať
@ywankax sesternica ma fontanu, takze je putovna po celej rodine, co znamena, ze na kazdej oslave ju mame. A povirm ti uprimne, jedine deti sa k nej priblizia.. dospelych to vobec nelaka.. a ak mate deti na oslave, tak mala rada, ak nechces, aby ich rodocoa stale ohriakovali a krocali na ne cez pol saly, aby sa nezaspinili, zaobstaraj im podbradniky ;-)
Odpovedať
vdaka za rady :)) tiez si myslim ze staci uplne jedna. @joy23 my zase ked sme boli na svadbach tak aj dospeli celkom chodili na tu cokoladu, vratane nas :D podla mna je ine oslava a svadba, na oslave by som asi aj ja vynechala fontanu.
Odpovedať
@ywankax no ja som oslavy myslela tak celkovo. Ze na kazdej vacsej prilezitosti ci svadba, ci narodeniny, ci krst... nevravim, ze dospeli neskusili, ale vacsinou islo fakt len o decka, ktore nou boli hypnotizovane..dospelych to nelakalo, kde tu par ludi skusilo jedno susto a basta..a treba mysliet aj na to, ze budete mat aj kolace, aj tort, ale ak ste rodina zatazena na cokoladu, tak sa mozno uchytia obe fontany. Ja ak by som mala dve, tak by som do jednej dala mliecnu coko a do druhej bielu/ prip.horku. podla toho co u vas ide viac ;-)
Odpovedať
my sme mali 95 ludi jednu fontanu, k nej bolo 1kg horkej cokolady, 1kg mliecnej cokolady, cokoladove maslo, ja som fontanu mala z pozicovne tak tam uz vedia na kolko ludi kolko kg fontany. Da sa zmiesat horka s mliecnou alebo osobitne, pouzilo sa 1kg, ani to kilo sa uplne nezjedlo, kilo som vracala. Kazdy je viacmenej najedeny z jedla, fontana je len doplnok, tak vela fontan ani cokolady sa nepoje..:)ale uspech mala..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?