Catering BA a okolie - tipy, skusenosti - aby nas nezruinoval :)

Ahojte baby :) Zhanam nejaku cateringovku na 15.7. 2017 do Neca estate winery v Modre na organizaciu svadobnej hostiny . Pridem si uz ako na marse, alebo u debilov.... Mam oslovene viacere agentury cez ich ponukove formulare - ozvala sa jedna (ich ceny sa mi zdali vsak zdali riadne premrstene - alebo ja zijem v nejakom lacnom kraji alebo co - 65 eur/os - bez alka, nealka ) . Dalsiu som kontaktovala telefonicky ( weddinx ) - mali fajn "svadbove balicky" - majitel v telefone mily, zlaty, mala som poslat mail s predstavami, oni na druhy den ponuku a to bolo pre tyzdnom - kontaktujem ho denne , zadivi sa, ze to este nemam, nasype si popol na hlavu a ze to ide okamzite riesit....a nic. Dnes ocakavam, ze povie, ze nebola elektrina, vypadol internet, zaplavilo kancel....atd. A volam uz naozaj len preto, ze som zvedava, co si vymysli - ked s tou firmou su uz na zaciatku spoluprace taketo "veselosti", co bude potom..... Ja jednoducho neverim, ze toto sa naozaj moze diat, ze sa mi to nesniva - ako si to niekto moze dovolit voci zakaznikovi bez strachu, ze sa mu pokazi reputacia - ak teda nejaku mal. Dalsi sa mi neozval nik - neviem, ci je to mojou predstavou, rozpoctom, alebo co. Budem mat do 55 ludi /6 deti/ , od cateringovky ocakavam organizaciu hostiny - pohostenie pred obradom /kanapky, pagace, drink /, vecera /klasika/, druha vecera - studeny+teply bufet. 3. vecera nebude - radsej bufety rozsirene + vela vela ovocia - misy, spizy - ocakavam, ze bude dost teplo a kapustnicu o polnoci fakt nebude treba. Vyzdobu chceme svojpomocne /v Necu toho vela netreba/, na kolace a slane uz firmu mame, nechali by sme sa este od cateringovky ukecat na nealko a pivo /vino je z Neca/. Rozpocet - do 40 eur/os v pripade, ze by bolo zabezpecene aj pivo+nealko jasne ze viac/. Baby, pls povedzte mi, ci je to naozaj tak malo, ci poznate nejaku cateringovku, z ktorou sa da normalne komunikovat a dohodnut. Hej, viem, ze to riesime dost na poslednu chvilu , neviem preco sme si mysleli, ze nebude problem - nasa chyba - ked budem svadbu organizovt nabuduce budem mudrejsia :) Vdaka za Vase nazory :)
Odpovedať
@mayusa dobrý deň. vedel by som vám spraviť cenovú ponuku s konkrétnymi jedlami. a všetkým. v necu sme pripravovali už niekoľkokrát svadbu takže aj priestor poznáme.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, sme cateringovka pôsobiaca na celom Slovensku, kontaktné údaje nájdete v mojom profile. Radi Vám pomôžeme s organizáciou a zabezpečením Vašej svadby :) nezáväzne Vám vypracujeme cenovú ponuku a poradíme, máme kompletné vybavenie a Vami uvedené požiadavky bez problémov splníme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?