Časovo limitovaná svadobná hostina ? Poraďte

Profilova fotka
Nemam rada povinne zabavanie sa az do rana bieleho a myslim, ze svadobny den bude od rana dost narocny. Navyse hostia budu ubytovani v moteli, kde bude hostina a bude tam aj par deti. Tak som uvazovala o tom, ze by sme zabavu ukoncili okolo 01:00 hod. Myslim, ze bohaty program od 16.00, kedy bude sobas v kostole do jednej by mohol stacit. To je 9 hodin ,z toho 7 hodin v sale. Ako mam o tom povedat hostom? Ma s tym niektora z vas skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj - my mame trosku podobny problem - zabava moze byt max. do 3.00, potom restika zatvara. myslim, ze to bude stacit. vyriesili sme to tak, ze sme kamaratom medzi recou povedali. rozdiel je ten, ze my mame vecer uz iba kamaratov, takze sa im to da povedat na rovinu... :-) myslim, ze nejake vhodne decentne poznamky by to mohli spravit...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Ja mam troska netypicku svadbu. Zacina obradom o 10 rano a zabavu planujeme najdlhsie do 9 vecera. Tiez prave nie som ten typ, co rad prezuruje celu noc. Ja sa potom z toho spametavam 2 tyzdne. Hostom to pri oficialnom pozvani hovorime priamo. A taktiez to je tak naplanované, ze my okolo 7 -8 odideme niekde do hotela a verime, ze ked tam nebudu hlavny aktery, tak hostia sa postupne rozidu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ma este niekto podobne plany? ;-)
Odpovedať
Nasa svadba zacala o 15-ej a restauraciu sme mali zarezervovanu do 3-ej rano, uplne v pohode to stacilo. Len zase na druhej strane, svadba bola v Svajciarsku a tu su trosku iné zvyky.
Odpovedať
myslim ze im to netreba hovorit dopredu(alebo len tak nenapadne, ale nie v den svadby)...uvidis, ako sa to bude vyvijat a o tej jednej obehnes hosti, spytas sa ich ci sa im pacilo a ze vy uz idete spinkat...myslim ze to bude jasne. Aspon mna by to urcite neurazilo. Ved je to VAS den ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobromila my sme to riesili takto: sobas skoncil o 15.00, asi o 16.00 sme prisli na miesto hostiny. Mali sme to dojednane do polnoci ale s tym, ze nebude problem potiahnut aj dlhsie (vsetci s tym boli oboznameny) skoncili sme 1.30. Personal po 22.00 sme uz platili. Casovo to bolo akurat. Hostia na druhy den cestovali, tak sa aspon vyspali.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Dobromila.My sme mali povodne tiez koncit najneskor o tretej rano, restika vtedy zatvara, aby stihli poupratovat a pripravit na rano, kedy podavaju ranajky. Kedze na vychode je nepisanym pravidlom svadba az do rana bieleho, museli sme to nejako poriesit. Mamca to povedala najblizsej rodine, my kamaratom...navyse o druhej odchadzal autobus, ktori vacsinu hosti aj tak odviezol, takze to bola pohoda. Podla mna to treba riesit na rovinu. Oznamit to hostom, nech nebudu prekvapeny.Prajem ti krasny svadobny den ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam v plane to iste. u nas sa ani nebude tancovat takze dufam ze sa to okolo nejakej 10:00 hore dole postupne rozprchne same. a ak nie tak sa slusne dvihneme, pojdeme si uzivat svadobnu noc, ti vychovani pochopia a kto bude chciet zostat nech zostane.. ;) bola som uz raz na takej svadbe bratrankovi, a jednoducho sa to rozprchlo, hadam su ludia natolko sudni aby pochnapali ;) a tam vtedy pochnapali vsetci :-D a presne. co tam potom robit ked uz odidu mladomanzelia aj rodicia... to radsej ist niekde do baru pokracovat ked sa im nechce spat :) ale inak tiez stale vsetkym hovorim ze len tak decentne do vecera, takze pripraveni na to budu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dievcence - dakujem pekne za rady ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?