Boli ste na svadbe, kde bol tanečný parket vo vedľajšej miestnosti?

Ako sa vam to pozdavalo? Podla mna to je celkom fajn aby sa ludia mohli aj porozpravat, ved tu hudbu bude pocut aj v sale kde by bola hostina... Alebo? Dakujem za nazory
Odpovedať
Ahoj, ja som na jednej takej svadbe bola a teda podla mojho nazoru to nebolo najstastnejsie riesenie :-( Mladomanzelsky alebo popolnocny tanec skoro nikto nevidel, pretoze kym sa vsetci spamatali a presunuli od stola, bol uz takmer koniec. Spolocnost bola akoby rozdelena na dve casti a zabava kdesi viazla, predsa len ludia su akoby lenivejsi ak sa maju presuvat hore-dole kvoli tancu a jedlu... Tiez porcie kolkokrat vychladli, hostia meskali na program/tanec/jedlo. Skoda.
Odpovedať
Ja som bola na dvoch... na jednej to bolo otrasne... lebo sme boli na dve casti... a kym si sla vytiahnut niekoho tancovat tak skoncila pesnicka.... nevideli sme co sa deje na parkete a naopak ked sme tancovali zrazu sme zistili ze mame druhe jedlo na stole a uz studene !!!!! aj to keby po nas neprisli tak neviem ..................... a na tej druhej strane tam to bola druha miestnost ale bol otvoreny prechod, cize to bolo v pohode... to sa mi pacilo...
Odpovedať
ja som bola a je to pekne na prd
Odpovedať
Ahojky, no my to budeme mať zdá sa podobné, pretože tiež budeme mať miestnosť kde bude hostina a tanečný paret predelenú, tiež zdieľam názor, že sa ľudia budú môcť v kľude porozprávať ale na druhej strane je to možno nevýhoda z dôvodov ktoré uvádzajú vyššie. Náš DJ to nevidel až na také nešťastné riešenie vravel že nie je problém prepojiť jeden reprák aj do miestnosti s hostinou a tak každý bude vedieť čo sa bude diať .....mám s toho tiež zmiešané pocity, ale uvidíme :)
Odpovedať
No ja som tiež bola na jednej takej svadbe. zas uplná katastrofa to nebola, ale nebolo to ani to pravé orechové. Ľudia, ktorí sedeli mimo parket boli tak separovaní, že nebolo možné ich strhnúť tou atmosférou zábavy. Samozrejme, že každý kto chcel, sa zabaviť aj mohol, ale mnohí ľudia, ktorí aj bežne netancujú sa dajú strhnúť na tanec, keď vidia, že na prakete je výborná zábava. A takto to proste nebolo možné.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.zakovic.sk/akcie.html - baby prosím pozrite sa sem, je to predposledná fotka - nejde mi ju skopirovat. myslite, ze aj toto vadí??? v tejto miesnosti sa tancuje, tie dvere čo sú napravo (su troje) budu vsetky otvorene... v tej druhej sa bude jest (tam je aj bar, aj vsetko). myslite, ze to bude vadit? @kacenka_1 @swarovski
Odpovedať
Mne sa taketo saly nepacia..a este nedajboze, ked je vonku nejaka terasa, tak to je uplny koniec..Totiz potom sa vzdy stane, ze sa spolocnost rozdeli na 3 casti a to je podla mna nanic..Bola som na dvoch takych svadbach, na jednej ked sa vydavala moja teta - v jednej miestnosti sa sedelo a jedlo, v druhej tancovalo, vonku bola terasa, kde sa fajcilo a samozrejme sa tam stretavali skupinky a kecali tam..Vobec sa mi to nepacilo..Potom na kamoskinej svadbe, kde to mali tak, ze do 22:00 bola hostina vonku v stane, to bolo super, ale po 22:00 sa muselo vsetko presunut dnu a tam to bolo, ze v jednej miestnosti bol bufet, v druhej sa tancovalo a v dalsich dvoch sedelo..Dopadlo to tak, ze skupinka "otuzilcov" ostala vonku, dalsia cast tancovala, dalsia cast sedela v jednej miestnosti, dalsia v druhej..Vobec sa mi to nepacilo...Ja som mala podmienku, ze chcem mat svadbu v jednej miestnosti, aby ludia boli vsetci pokope a tak som to aj mala..
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mam skusenost s takou salou....veru, ja by som taku nechcela.... ked sli mladomanzelia tancovat, vsetci sme sedeli na miestach (pravdepodobne nikto nevedel ze co :-D ) a ich nebolo z jednej strany ani vidiet. A ked sa pripojili aj ostatni, tak sa hostia ako keby rozdelili na dve polovice. Ti, co viac tancovali boli tam, a zvysok v hlavnej sale. Ako keby to ani nebola jednotna akcia :-S Neviem... niekomu to moze vyhovovat, ale ja osobne chcem salu aj s parketom v jednom, ved tancovat sa stale nebude, a ludia sa teda mozu porozpravat pomimo... ;-)
Odpovedať
mne osobne sa to nepaci
Odpovedať
ahoj,no aj my sme mali taky penzion kde by sa dalo tancovat vlastne o poschodie nizsie ale nechali sme tanecny parket v restike kde sa jedlo nakolko by sme neboli vsetci spolu a bolo super:)
Odpovedať
Ahoj, my sme mali tiež tak svadbu, a bolo super! Nikto sa nesťažoval, pretože sa dalo aj sa porozprávať bez toho, aby si prišla o hlasivky, aj sa dobre zabaviť. Je to ale len na Vás, čo sa Vám dvom páči! :)
Odpovedať
Profilova fotka
nebola som ale aj tak sa mi to na svadbu nehodi a neni to o tom rodinnom a kamaradskom kruhu............vseci po kopee stretnut sa po skupinkach a kecat mozu aj na pikniku nie? ;-) ??moj nazor pekne po kope v jednej miestnosti :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Suhlasím so swarowski. Tiež som bol na svadbách kde boli miestnosti oddelené a zábava bola utlmená. Nebola taká dobrá aká mohla byť. Ale je to na Vás.
Odpovedať
Ahoj. Tak mne ako velmi negativny element uz pridu len piliere/ stlpy v miestnosti takze oddelena miestnost je u mna nepripustna. A na svadbe ti nebude tak revat hudba, ze by si hostia nemohli poklebetit, to sa neboj. A kto bude chciet kvakat tak si prilezitost a miesto najde. Takze tym sa netrap,no rozhodne si nedaj pokazit celkovy dojem zabavy separovanim hosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela.g Ahoj, my sme tak mali. Jednej miestnosti hostia sedeli a cez otvorene dvojkridlove dvere sa preslo do vedlajsej miestnosti, kde bol tanecny parket. Vsetci boli velmi spokojni, lebo sa mohli v klude porozpravat a pritom videli co sa deje na parkete. Takze uplne v pohode :-)
Odpovedať
My to takto budeme mat.....miestnost, kde su stoly a hned vo vedlajsej sa bude tancovat a bude hudba.... myslim, ze je to v pohode, lebo ludia ktori nechcu krepcit na parkete sa v klude vedia rozopravat a nemusia sa prekrikovat...za mna teda palec hore :)
Odpovedať
ahoj, no aj my sme boli na takej svadbe nedavno, parket bol hned vo vedlajsej miestnosti najpr sme mysleli ze to bude ok, ale vobec to tak nebolo. Este k tomu tam bolo aj nadvorie na ktorom sa dalo sediet, premeskali sme rozne sutaze a zabavu, (ale to je uz asi o organizaciii starejsom) ale predsa len keby to bolo vsetko pokope nestalo by sa to, da sa povedat ze sa tam zabavalo iba par ludi a zvysok sedel bud vonku alebo pri stole. bola to prva svadba co som uz od polnoci cakala na to nez mi zozenu odvoz a pojdem domov... malo ludi sa bavilo..takze neodporucam. pretoze ked sedis pri stole a nevidis tu zabavu , nemas sancu sa ani naladit na tu spravnu notu..
Odpovedať
Ahoj,ja som bola na Smol.zamku,kde to bolo takto riesene a nic moc. Ja osobne by som takuto salu nechcela...ked bol napriklad prvy tanec,odcepcenie atd,tak ludia o tom nevedeli,resp. nepoculi,co DJ vyhlasil...Ale zas niekomu to moze vyhovovat ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Tiez som na takej bola a vobec sa mi to nepacilo. Preto sme my teraz hladali salu, ktora bude prepojena a aj sme taku nasli. Podla mna je to najlepsia volba, rozpravat sa da i tak a vsetci vidia a vedia co sa deje a bavia sa spolu :)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež sme mali v ponuke reštauráciu ktorá sa nám veľmi páčila no parket bol predelený stenou, síce bolo by počuť hudbu aj kus vidieť no proste nie hneď som to odmietla... niekto sa rád napr len pozerá od stola ako sa ostatní bavia a takto tú možnosť nemá,... čiže určite som zástancom všetko v jednej miestnosti :)
Odpovedať
My budeme mat oddelene miestnosti, ale medzi nimi su okna a dvere, cize kazdy vsetko uvidi. Prvy tanec budeme mat ale v sale kde sa bude sediet, zvysok zabavy bude vedla. Bola som na svadbe kde boli dokonca dve miestnosti na sedenie (kamarati-mladsi a rodina-starsi) a velmi sa mi to pacilo, bolo to vsetko pod jednou strechou a ked sme si chceli oddychnut mali sme relativne pokoj na kecanie s novomanzelmi/rodinou a ked sme sa chceli vyblaznit mali sme 100% ozvucenu miestnost :)
Odpovedať
Ahoj, my sme to tak mali a bolo to super (aj keď som sa toho predtym dosť bála). Vymyslela som to tak, aby sa v priestoroch korzovalo a nebolo to buď sedíš alebo tancuješ, v jednej mistnosti bol raut, v druhej sa sedelo, v ďalšej tancovalo, na recepcii hotela bol candy bar a vonku terasa:) A super! Všetci sa presúvali a korzovali, neboli obmedzený len na toho, kto sedí pri nich pri stole. Chodili si po zákusky, prejsť sa, pozrieť na parket a vobec sa to neskupinkovalo, bolo to fakt skvelé. A všetci tvrdili, že lepšiu svadbu nezažili:) Ale určite záleží od priestorov, nie všade sa to dá tak pekne vymyslieť ako sme to mali my:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?