BA Ružinov svadobná hostina kde?

Ahojte baby, stale nevieme kde budeme mať hostinu :-( ... Svadbu mame v polke oktobra, sice mame niečo vyhliadnute, ale nie je to 100percentb :-| .. Neviete nam ešte poradiť nejakú reštauráciu alebo hotel na hostinu pre cca 20 hostí v Ružinove.. nie moc drahé.. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa toho, aký štýl chceš... v Ružinove je perfektná reštika u Deda, ale tam treba zavolať, lebo majú málokedy voľný termín. Ak by ti nevadili P. Biskupice, tak my budeme mať v reštike Tryskáč. Nová reštaurácia, veľmi pekná a výborne varia.
Odpovedať
@krestankalivia ahoj, my sme mali v hoteli Bratislava, krasny, prerobeny, ceny a pristup super, vyskusaj ich oslovit :)
Odpovedať
Profilova fotka
@krestankalivia U Deda isto nie, je to fajn podnik na večer s kamarátkami ale na svadbu podľa mňa veľmi nevhodný. My máme v septembri v Slimáku, pochodila som kvantum reštaurácií ale tam mali asi najkrajšie priestory a cenovo sú bezkonkurenčný (cca. 20e/osoba so vsetkym, inde som najlacnejšie našla okolo 32e/os.)
Odpovedať
@fowi Dakujem pekne.. znie to super.. Určite to pozdriem ... :) To by bolo super..
Odpovedať
Určite neodporúčam HOTEL ECHO, všetko ružovučké sladučké a nakoniec ti zmiznú veci a novomanželská izba vizerá ala komunizmus zatuchnutá izba a postele pri stene jak pri rozvode nie pri svadbe, toto sa nám stalo len pred nedávnom. Zmizli nám 3 flaše svadobnej slivovice a hostia ala rodina to nebrali. No nemám slov a hlavne si dávajte pozor na veci, všetko majte aspon jeden z rodiny pod dohľadom. Hotel Bratislava aj bussiness bratislava mozno bola lepšia voľba, majú to tam pekné. Držím palce :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?