Alko a nealko kupované priamo na mieste hostiny

Ahojte,je tu aj niekto taky,kto bude brat všetok alkohol aj nealko-nápoje priamo od reštaurácie,kde sa bude svadba konať? lebo najčastejšie nevesty alko+nealko nakupujú dopredu,ale kedže nám sa to neoplácalo ( máme malú svadbu )a malo to veľa nevýhod a poplatkov,ktoré nám teraz odpadli,tak sme sa rozhodli takto. Má niekto takúto skúsenosť a vedel by mi povedať,kolko sa nakoniec vypilo? bude nas cca 35 a množstvo alko+nealko sme nedohadovali (vieme len cenu) - čo sa vypije,to sa zaplatí nasledujúci deň.alebo myslíte že je to veľké riziko?ďakujem za rady
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu0902 aho...mam presne ten isty problem... :-) Neviem ako sa zariadit, lebo ked si vsetko prepocitam neviem ako to nkoniec vyjde. Od nas pytaju korkovne 10 eur na hlavu ak budeme mat vlastne pitie... Ako ie to u vas?
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu0902 no my si alkohol mozme doniest samy,ale nealko berieme od nich.Povedali nam,ze nam zarataju za 1liter nealka 1.20e.Myslim si ,ze aj na alko vam urcite daju nejaku zlavu..Budeme mat 50 hosti,prevazne mladych a myslim,ze u nas sa toho vypije :-) tak preto sme to riesili radsej takto,aby nas potom nezaskocil nejaky prilis vysoky ucet ;-)
Odpovedať
@zuzann2017 no u nas sa vobec neoplaca kupovat vlastne pitie ( ani vino,ani tvrde ) - nealko je povinne brat od nich. nie je to podla predstav,ale kedze tam svadbu mat chcem a paci sa mi prostredie atd,tak to budem musiet nejak prekusnut. oni to vlastne riesia tak,ze ak beries vsetko od nich,neplatis za prenajom stanu/priestorov. ak si ale beries vlastne alko,ani nechce vediet - 200 eur za vlastne vino,300 eur za vlastny tvrdy alkohol.a kedze nas je 35,tak sa mi vobec neoplaca vsetky tieto poplatky platit :).obcas ma ale prepadne nervozita,ze vobec nevieme,kolko vlastne budeme platit,lebo nebudeme nikomu nic zakazovat,nech si objedna co chce :).....len to je na ludoch a cenu sa dozvieme neskor :)
Odpovedať
@liana243 nam sa neoplacalo ani to alko,lebo poplatky/korkovne bolo dost dost vysoke.Zlavu nam dala,ale pocitala to z bezneho napojoveho listku,cize zlava je tam kazdopadne,ale vieme cenu za poldeci ( pri tvrdom alkohole),za liter ( pri vine) a za nealko ( pri pol litri ).ako to uz ona zrata...no to bude sranda :D
Odpovedať
my musíme tiež brať všetko nealko a víno z reštaurácie...a nealko majú len tie 0,3l sklené fľaštičky, kde jedna stojí cca 1,-€...tak to bude tiež "riadna pálka"...s prevádzkarkou som dohodnutá, že na stoloch budú stále džbány s vodou a citrónom, tak dúfam, že veľa sladkej vody v miniflaštičkách sa nevypije :-)
Odpovedať
@janka643 no ved to - esteze tak ze aspon pollitrovky a nie tie 2,33 flasky nam da :D Ale to ci to ona bude liat do zachoda a povie ze sa vypilo...tak to uz asi ja s tym nic nespravim,co? :D
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu0902 Tak urcite,ked pytaju vysoke korkovne,tak to sa neoplati.Ale myslim si,ze zas ludia nebudu az tak stale objednavat,mozno budu pit viacej vina,ktore budu mat na stole a mozu si nalievat kedy chcu ,je to pre nich pohodlnejsie :-) ,ako stale volat casnika..Ale 100 ludi-100 chuti.Tak drzim palce,aby vas ucet nezaskocil :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme brali vsetky napoje, alko, nealko aj vino od Kastiela. Na zaciatok sme si stanovili priblizne kolko toho predpokladame. Coho sa vypilo viac, to nam nauctovali a co sa nevypilo, to vzali naspat a neuctovali nam to. Okrem teda nacatych flias a vina, ktore nam zabalili so sebou. A mali vynikajuci pristup. Ak sa mala ist otvarat nejaka flasa niecoho navyse tak mi vzdy prisli povedat, aby som nebola prekvapena z toho zaverecneho uctu. Teoreticky som aj mohla povedat ze nie, ale tak co nedoprajem svojim hostom ked sa bavia a chuti im.... :)
Odpovedať
Nam dali "korkovne" 2 eura na hlavu za tvrde a 2 eura na hlavu za vino, bez ohladu na to, kolko ta "hlava" vypije :-D Nealko bereme od hotela, maju to tak, ze liter mineralky za 1 euro, liter sladkych napojov (cola, fanta atd) 2 eura.
Odpovedať
@miyajima tak nejako si to predstavujem.dufam ze aj nam sa dostane takehoto mileho pristupu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?