Aký aperitív do svadobných pohárov? Čo je najlepšie?

Profilova fotka
Rady - Tipy ???
Odpovedať
Profilova fotka
čo vám chutí ;-)
Odpovedať
podla mna nejake sampanske, podla mojej chuti by som chcela ruzove, alebo potom napr. cinzano :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cinzano:)
Odpovedať
Profilova fotka
zo sampusu boli hlava....to ee
Odpovedať
Profilova fotka
inak CRODINO JE SUPER! chuti ako campari/cinzano ale je to nealko. skuste a pochopite co myslim. perfektny pripitok! a vobec to nechuti ako nealko. kamoska bola aj z toho opita :D
Odpovedať
Profilova fotka
@vianocnystromcek tak myslím si , že z prípitku, kotrý ma tak cca 1dcl - 1,5 dcl nikoho hlava boliet nebude. my my sme sa rozhodli práve pre dobré, a vychladené šampanské s jahodami ;-) . je to aj trochu osviežujúce. To cinzano mi už príde dosť otrepané, vždy keď sme niekde boli na oslave, svadbe a pod. tak tam bolo cinzano na prípitok. Ale to crodino môže byť tiež dobrý nápad, už som to pila, je to naozaj chutné a aspoň si naozaj každý môže vypiť celý prípitok (aj šoféri) . :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska265 nemyslis vazne co pises ze soferi si mozu dat pripitok! soferi nemaju vobec pit..ani pripitok! na kazdeho posobi alkohol inac. crodino bol len napad - nemusi sa primarne hned zacat chlastom ;-) chvala bohu ze modernejsie svadby to uz maju "lahsie ":)
Odpovedať
Profilova fotka
@vianocnystromcek vsak si vravela ze crodino je nealko, tak preco by si ho tym padom nemohli dat aj soferi?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska265 jaaaaj ja ze si myslela cinzano!:) sorry ups, sme sa nepochopili :)
Odpovedať
@nikuska265 A ako to budete robit s tym sampanskym? A ja som ho chcela ako pripitok, ale vsetci ma odhovaraju, ze ak dame pripravit sampanske do poharov pre 100 hosti, tak, aby to uz bolo pripravene, ked prideme, tak uz bude hnusne odstate, vyprchane...
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche No tak mi nemame az tak vela hosti, bud to zacnu nalievat pocas toho ako tam zacneme chodit, co by sa tym padom malo stihnut, kym sa rozbije tanier a prenesenie cez prah a usadenie hosti- tak pocas toho by sa to malo stihnut rozliat bez toho aby to vyprchalo, alebo, tym ze nemame veľa hostí pri každom stole, tak vopred by som určila pri každom stole jedného chlapa, ktorý to bude mať na starosti, otvoriť fľašu a dať prípitok všetkým. Možno by to bolo aj pekné, keby na každom stole bola flaša šampankého a pri príhovore by sa aj otvorili fsetky flase.
Odpovedať
Profilova fotka
@vianocnystromcek to CRODINO znie dobre.. to je bezna vec budu vediet o com vravim ked im to navrhnem ? :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@oskvarka myslis podnik kde mas hostinu? je to bezne v tych vyzsich restauraciach resp standartnych. napr v takom hotely Eva vo Sv Jure to poznat nebudu asi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vianocnystromcek no prave ze mi mame svadbu v cadci.. ale zase je to specialne sala na svadby a akcie tak dufam.. poviem im to v predstihu snad to zozenu.. ja som povodne chcela na pripitok nejaku klasiku a pre nas bielu vineu lebo ja alkohol nemusim... (sampanske deluxe by som zvladla ale nechcem sa opit... vlastne nechcem skoro vobec pit alkohol na svadbe chcem si ju uzit triezva) a kedze niesom zvyknuta tak mne zaberie aj pohar sampanskeho hned
Odpovedať
Profilova fotka
@oskvarka to crodino je super. teda podla mna. skus si to dat niekde v hoteli v kaviarni - v bratislave to maju v hoteli devin napriklad. ja to tiez budem mat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?