Akú značku nealka na svadobný stôl? Poraďte

baby poradte mi,ktora znacka nealka je dobra..hlavne,co sa tyka pomarancovej,citronovej vody a coly.. mne sa celkom pozdava SENZA,ale mam pocit,ze zohnat to v Ziline bude mensi problem.. co ste vyberali vy?
Odpovedať
no neviem, ci toto nie je reklama... ale uprimne - ak by som sa mala este nad znackou nealka trapit, to by som uz fakt musela byt kuku... ved daj, co zozenies, aj tak kazdemu chuti nieco ine a neulahodis. alebo stav na osvedcene znacky, i ked su trochu drahsie. znacku, ktoru spominas, ani nepoznam, ono su tie sladaviny aj tak vsetky na jedno kopyto...
Odpovedať
ta znacka sa da zohnat na vychode..ale po pravde povedane..urcite sa mi nebude chciet trepat tolko vody z vychodu..preto zhanam cosi ine..a kedze nic take nepijem,potrebovala by som poradit..
Odpovedať
Tiez si myslim, ze je jedno aku znacku nealka nakupis... ak sa v nich nevyznas, tak nakup z kazdeho nieco a basta. Zozen niekoho kto ti to zozenie za lacnejsie z velkoskladu (napriklad niekto kto ma krcmu/kaviaren). Suhlasim s luciferovou, ze to je uz uuuplny detailik, ak budes takto pedantne riesit vsetky detaily, tak ta z tej svadby porazi :-N ale mozno si taka puntickarska povaha a potrebujes vsetko presne vediet, trosku to poznam, aj ja som taka, ale nie az tak velmi :-) inak do svadby mas vyse roka, toto staci poriesit tak 2 tyzdne pred ;-) hlavne je poznat mnozstvo - a to tiez budes vediet az po stanoveni finalneho poctu hosti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to leatea: no ja sa myslím, že tonic, colu len "značkovú" (coca-colu, alebo pepsi), nechcem robiť reklamu, ale myslím si, že keď človek kúpi dobrú whisky, fernet a potom to zmieša s neznačkovým tonicom, colou,čo väčšinou ľudia chcú, výsledok je hnusný a nedá sa to piť. Pri ostatných nealkách, ktoré sa nepoužívajú na miešanie drinkov- to je asi jedno.....
Odpovedať
aku znacku nealka date, to je na Vas a taku budu musiet hostia vypit :-D . My osobne sme stavili na osvedcene znacky, teda sme davali tie "znackove originalne" nealko napoje...
Odpovedať
my sme sa tiez hned zhodli na tych "originalnych" a nie tie nahradne presladene vody, cenovy rozdiel tam sice je ale nebudem ludom ponukat nieco co nam vrcholne nechuti
Odpovedať
pravda scarlette... sami tie "lacnejsie" nepijeme, preto sme ani nad nimi neuvazovali dat ich na svadobny stol. Ale je to na kazdom, ake nealko da....
Odpovedať
Tak toto veru ani mna nenapadlo riesit... ;-) ;-) ;-) My sme mali svadbu v restike a tam nam podavali iba znackove nealko v 0,5 litrovych flasiach a kedze bolo 38 stupnov, tak sa ich vypilo veru riadne vela a stejne sme na nich nezbankrotrovali.. ;-) ;-) ;-) :-) :-) Kamoska sa ulakomila na Lidlove malinkovky a veru ludia nadavali, ze to bol hnus kombinovat ich s drahym alkoholom...Takze ja by som tiez stavila na kvalitne nealko... ;-)
Odpovedať
preto sa pytam,co im ponuknut..viem,ze sa da usporit na niektorych inych veciach.. som rada,ze ste niektore stanovili na tie drahsie,lebo aj ja som nad nimi uvazovala.. ale v pripade horuceho pocasia,sa da obstarat capovana kofola..kedze to ponukaju v penzione.. a preco to zistujem uz teraz?do svadby tu budem mozno 15dni,ak neratam to,ze asi tyzden pred nou pridem.. a zrejme ani polovicka tu nebude..ktovie..a nerada by som to nechavala na svokrovcov..nedopadlo by to podla nasich predstav..
Odpovedať
Profilova fotka
leatea, aj my kupujeme tie originalne znacky...su sice drahsie, ale chutovo neporovnatelne s tymi napodobeninami...tiez nekupujes toho tolko, zeby si mala niekolko tisicove rozdiely medzi tym...ved si zober papier a pero a prerataj si to-a sama zistis, ci ti to stoji za to...takze ja by som tu fakt nevahala a brala original ;-)
Odpovedať
dakujem za radu..mozno sa dohodneme s penzionom a oni nam dodaju capovanu kofolu..tej sa hadam vsetci potesia :-) a tie dalsie pozrieme kvalitne..dik :-)
Odpovedať
ja by som odporucila tu kofolu, "original" tonic, nejake dzusy (napr. z Lidla su dobre - nie su velmi huste a tazke) a veeeela mineralky ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my budeme mat tiez tie znackove, teraz bude na ne akcia v jednom velkoobchode, ktory ma modru budovu so zltym napisom ;-) , no nechcem robit reklamu. 2l budu stat 29sk, myslim ze fajn cena.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa tiež radšej rozhodli pre kvalitnejšie vody.. ani na domov si nekupujeme tie lacné vody plné E - čok.. z ktorých bolí iba žalúdok.. tak je lepšie si priplatiť..
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupili tiez tie znackove - sprite, pepsi, mirinda a plus 2l dzusy relax. tiez vsetko v akcii v roznych hypermarketoch.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?