Akú pesničku na prvý svadobný tanec?

Nevestičky poraďte nejakú peknú pesničku, neviem si dať s tým rady...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
my sme trochu asi zastarali voci modernym piesnam ale Ak nie si moja nam musi hrat.. to je nasa piesen..
Odpovedať
aj ja sa s tym prave mordujem lebo drahy to nechal na mna.. paci sa mi Karel Gott-kdyz muz se zenou snida alebo toto su moje naj, aj ked v preklade to nieje nic mic na svadbu, ale snad tam nebude nik prekladat 8-) :-D Wicked game-od Chrisa Isaaca, ale velmi pekna je aj verzia od Lany Del Ray Affair-Hurts Everybody hurts-R.E.M aaalebo Bryan Adams - Please Forgive Me Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You Scorpions - Wind Of Change The Power of Love - Frankie Goes to Hollywood alebo tato ista piesen od Gabrielle Aplin Sama ocenim ak sa to tu zaplni nejakymi piesnami, aby som sa tiez konecne rozhodla :-)
Odpovedať
Tomas Klus - naveky, Michal Docolomansky-Lubim Ta :))
Odpovedať
Profilova fotka
enya - caribbean blue waltz https://www.youtube.com/watch?v=zU0HD...
Odpovedať
Palo Habera -Lovesong
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/group/6277/
Odpovedať
Profilova fotka
U mňa vyhráva táto Ellie Goulding - Love Me Like You Do to stupnovanie refrénov je nádherné.
Odpovedať
Mne sa neskutočne páči Ed Shiren a v preklade ties ujde je o láske
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat guns n roses - november rain :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Elvis Presley - Can´t help fallin´ in love :-)
Odpovedať
Najkrajsia bola ta nasa :-D Krasna hudba - zatancujes na to cokolvek, my sme ani nemali premyslene, ako budeme tancovat. Ta hudba ta vedie sama :-) a slova su viac nez vhodne pre zalubenych.. Davali sme si pozor, aby nebola chytlava len melodia, ale aj slova boli tie spravne :-) toto je ona: Frank Sinatra - I can ´t take my eyes of you (I love you baby)..
Odpovedať
Profilova fotka
tiez nad tym prave rozmyslam, strasne chcem aby bola slovenska alebo česká, ale nic co by ma uplne dostalo som nenasla
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my sa rozhodujeme medzi Elanom len kym tu si alebo Kristina Navzdy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali Čekovsky-Rolins: Love song z filmu Lóve-rasny text
Odpovedať
Nam sa paci aj Adam Durica - Nelutujem, ale niesme si isty este
Odpovedať
Tereza Kerndlová - Schody z nebe
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte baby, u mna vyhravala goulding how long will i love you ale velmi som chcela nejaku slovensku, pačila sa nam mandolina od duricu ale pride nam to rychlejsie tak bohuzial to padlo, ale dnes sa mi podarilo naist dve krasne pesnicky. Kristina navždy a od zuzany smatanovej v dobrom aj v zlom. Vyhrava asi kristina ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozor, caribbean blue od Enyi je VALČÍK!!! My sme sa práve rozhodli, že to bude Christina Perri - A thousand years. Je to valčík, čo bola naša podmienka, na tú pieseň sa dá krásna zostava-choreografia spraviť, nechceli sme len jednotvárny valčík. Vyberajte si pieseň najskôr podľa druhu tancu, valčík, waltz, alebo "iné", potom si pozrite text, či sa s ním stotožňujete alebo vám to je jedno. Ak si budete dávať robiť choreografiu na pieseň nejakým lektorom, určite sa im ozvite najneskôr 5 týždňov vopred!!! Pieseň im zaneste, alebo im ju vopred pošlite, nech sa oni vedia pripraviť ;-) držím palce
Odpovedať
My budeme mat valcicek od nedveda
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa po popočúvaní rôznych piesní rozhodla, že to bude: Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You
Odpovedať
mne sa strašne páči teraz od Zuzky Smatanovej "v dobrom aj v zlom", a tiež Ed Sheeran alebo dávnejšie sa tu spomínala jedna francúzska len ju teraz neviem nájsť, ale napr. myslím, že pekné by sa našli aj u Lary Fabian alebo Celine Dion - tá ma krásne aj niektoré duetá - napr. sa mi páči aj tento: https://www.youtube.com/watch?v=PCuJg... - síce vôbec neviem, o čom spievajú, ale podľa mňa je to pekné
Odpovedať
Dočko - Ľùbim ťa
Odpovedať
Profilova fotka
mecato - ticho de la luna - valcik s choreografiou, trenovali sme to specialne ako pozornost pre hosti :)
Odpovedať
Adama Durica-Nelutujem. krasna pesnicka s krasnym textom :D nieco nove a originalne a nie stale dookola tie iste pesnicky cele desatrocia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola dlllllho rozhodnuta pre Dominiku Mirgovu - Prva, ale teraz u mna vyhrava Zuzka Smatanova - V dobrom aj v zlom :-)
Odpovedať
Ahojte dievčatá, my chceme mať modernú, trošku "crazy" svadbu a strašne sa nám páči predstava mať ako prvú pesničku Wheetus - Teenage Dirtbag, tá je fakt, že naša! :-) Ale keďže musím zohľadniť aj našich hostí, tak to asi bude Michael Jackson - I just can´t stop loving you alebo BeeGees - How deep is your love - lenže zrejme v Glee verzii, tá je trošku rýchlejšia :-)
Odpovedať
My budeme mat pesnicku od Lifehouse - you and me. Hrozne som chcela pesnicku od Adama Duricu - Nelutujem, ale moj nastavajuci by to tempo nezvladol, kedze ako sam o sebe tvrdi, ze co sa tyka tanca, je uplne drevo ( a je to pravda :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
frankie valli - can´t take my eyes off you.... the best :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Predtým, ako si vyberiete anglickú pesničku, pozrite a preložte si text. Nie že hudba bude krásna a v texte zistíte, že je o nevere alebo rozchode. Mne sa strašne páčila Flightless bird, american mouth, ale po prečítaní textu som to okamžite zamietla. Pesničky s názvami: Hurt, Everybody hurts, Please forgive me-sú možno pekné, ale určite text nie je vhodný na svadbu. Už z názvu je to jasné.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si dali Kristinu - Navzdy, zmena 6hodin pred svadbou ☺a choreografia? Drahy sa naucil len valcik, takze hladenie do ocu, davanie pozoru na saty, na kroky-nekroky, obcas otocka bozk. A Taky potlesk sme mali na konci ☺, hlavne sme si to uzili. Profi choreo sme uz nestihali
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?