Ako ste to vymysleli s alkoholom na stoloch?

Profilova fotka
Baby ako ste riešili alkohol na stoloch myslím tým tie fľaše. nechcem zapratať sotil fľašami. Robíme si svadbu sami v jednej sále bez personálu. Nebude to od veci keď dám čisto na jeden stôl len alkohol. a lúdia si tam budu chodiť nalievať ?? Ako ste to riešili Vy????
Odpovedať
Profilova fotka
osobne to mam vymyslene tak, ze fľaše na alkohol vyzdobím, ale fľaše na vodu dám na jeden stôl. Z toho dôvodu, že jednak to zle vyzerá a jednak, že ani tá naša výzdoba o kt. sa tak snažíme už po hodine nie je vidno. Zatiaľ nič iné som nevymyslela, aj ked našla som na nete foto, kde bola voda v v tzv. čapovacích mís.
Odpovedať
ja dam vodu do dzbanov.. alkohol nvm ako.,. asi to bude na stole
Odpovedať
na jeden stôl dáme alkohol pekne naaranžovaný a na druhý nealko a každý si zoberie čo bude chcieť, vodu dáme do džbánov a k nealku dáme
Odpovedať
my sme to mali tak, ze sme mali v rohu miestnosti bar a kamaratky, co nam pomahali s jedlami, neskor robili "barmanky" - teda ludia si chodila brat k baru - a samozrejme potom si brali flase na stol, ale na zaciatku bolo iba nealko.....pripadne aj v hoteloch co som bola (grand a podobne) - nikde nemali alko priamo na stole! vino vam nalievali casnici, ostatne ste si brali zo stolikov, kde bolo iba alko, ci nealko.
Odpovedať
Profilova fotka
My uvazujeme o umiestneni priamo na stoly. Pracujem v zahranici vo velmi dobrej restauracii. Samozrejme servis napojov ako sa naozaj patri by sa pacil aj mne,ale jednoducho takto predrazit svadbu na Slovensku len kvoli alkoholu aspon mne nepripada vhodne. A z nasis skusenosti co mame sa ludia najprv hambia aspon zo zaciatku si chodit niekam nalievat alebo nechavat sa obsluhovat priamo pri bare. Myslim si, ze ked su flase na stole tak je kazdy viac vo svojom, obsluzi sa a skor sa rozbehne aj zabava. Mna by skor zaujimalo kolko druhov alkoholu budete mat a ako to rozratavate na osobu????
Odpovedať
Ja robím majsterku odborného výcviku a v robíme aj svadby. Nie som zástanca toho, aby boli fľaše na začiatku akejkoľvek hostiny na stole, lebo to kazí výzdobu a celkový dojem. Pitie ponúkajú čašníci po polievke a až po hlavnom jedle sa dajú fľaše na stôl.Len je na to treba šikovných, zručných čašníkov. Tiež si myslím, že fľaše vystavené na nápojovom stole nie sú vhodné, lebo ľudia sa naozaj hanbia isť a naliať si.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali aj alko aj nealko na stoloch a mal to tak aj brat a nasi známi. nemyslim si, ze by sa niekto hanbil ist si zobrat. ale vacsinou si rovno zobrali celu flasu. my sme sa napriklad nepytali co kto pije a pripadalo by mi to prilis vela, keby som mala robit kopky z kazdeho druhu, aby si mohli vybrat. a kedze to tak vacsinou byva, ze ak aj robia na hostinach taketo kopky, tak potom ludia aj tak behaju hore dole a zhanaju to, co piju. ale ako hovorim, bola som uz na svadbach s osobitnymi stolmi a nebol to problem. samozrejme, najidealnejsie je mat salu aj s obsluhou, ale to nie vzdy vyjde. drzim palce
Odpovedať
tiež niesom za to, aby boli fľaše na stole. Uplne to kazí výzdobu a už keď sa na tom tak maká, tak nech to stojí zato nie... :-D Ak tak jedine minerálka v džbáne alebo malých fľašiach. Určite budeme riešiť nápojový stôl, a potom určíme niekoho, kto bude fľaše roznášať :-) ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte my sme mali svadbu minuly tyzden a tiez som nebola za false na stoloch tak sme to obmedzili iba na tvrdy alkohol ktory bol normalne vo flasiach vino sme mali z MOVINA sudove v dzbanoch a nealko taktiez v dzbanoch mali sme kofolu, sprite a mineralku . vsetko to bolo v dzbanoch a vyzeralo ot velmi dobre teda aspon u nas boli vsetci spokojny. Inak sme alko mali na jednom stole pri bufete mali sme aj asnicky ktore to rozniesli ale mohli sa ludia obsluzit aj samy a nealko nosili casnici . Mali sme aj domac upalenku tka na takych flasiach sme mali iba ozdobne maslicky aby to nebolo len take o nicom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,my sme nemali ziadne flase na stole..flasky boli polozene na vedlajsich stoloch kde boli aj zakusky a ovocie,ludia si chodili pre flase sami a nikto sa nato nestazoval....vino sme mali v dzbanoch a bolo na stole iba tych co sme vedeli ze nic ine nepiju(priniesli ho na stoly az po polievke)....tiez sa nam nepacilo ze krasnu vyzdobu pokazime flasami :)
Odpovedať
Daj zvlast na jeden stol..aj alko aj nealko...Ked sa niekto rozpije napr s vodkou (nejaka partia) vezme si ju pri stol...ale urcite nie na zaciatok po stoloch-vyzera to zle na fotkach,na videu a hlavne na prvy dojem svadobcanov :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Odporucam miesto vela alkoholu prenajat barmana, ktory vam zostavi cocktailove menu. Najma v lete je to skvele, nepotrebujete vela druhov alkoholu, staci napriklad biely rum, z ktoreho sa daju spravit skvele osviezujuce Mojita, alebo sladke Pina-colady, alebo chlapske Cuba-libre. Zaplatite sice barmanovi nejaku sumu, ale oplati sa to, lebo budete mat kopec spokojnych hosti, ktori si inak tak casto cokctaily nedopraju a o velku starost menej, akym alkoholom uspokojit vsetkych. Nehovoriac o tom, ze ked je vonku 35 stupnov, tak Mojito padne naozaj lepsie, ako pol deci hruskovice! Dobry barman Vam takisto moze poradit, kolko coho nakupit, kedze ma vacsinou vela skusenosti zo svadieb a inych spolocenskych udalosti.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?