Akej príchute by mala byť svadobná torta, aby každému chutila?

Profilova fotka
Ide o to, že ja osobne nemusím práve čokoládové torty... môjmu drahému je to jedno. takže babo raď? a ešte keď ju chcem aspoň 3-poschodovú, môže byť každé poschodie inej chuti???
Odpovedať
Samozrejme, ze moze...tak sa to aj robi...nikdy nevyhovies kazdemu, ale s viacposchodovou tortou, kde je kazde poschodie ine, mas vacsiu sancu. .. :-D
Odpovedať
Ja ti poviem, akej by nemala. Nemala by byť s margarínovým krémom, maslový je omnoho chutnejší. Margarín v torte a zákuskoch mi príde nechutný. A určite by si mohla mať aj kakaové, aj orechové, piškótové a neviem aké cesto + rôzne krémy a dobrý džemík :-) a navrchu marcipán :-) to je podľa mňa dobrá torta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja bola: 1. poschodie (najvacsie) - piskotove cesto, vanilkovy a parizsky krem 2. pochodie (v strede) - cokoladove cesto, vanilkovy krem 3. poschodie (uplne hore) - piskotove cesto, dzem, vanillovy krem a v kreme cerstve ovocie na platky Cele v marcipane :-) Bola vynikajuuuuuuuuuca a kazdy si da; z tej casti, ktora mu chutila :-)
Odpovedať
A to sa bude čašník pýtať hosťa akú príchuť si da? Podľa mňa je dôležitejšie, aby si si vybrala cukrára, ktorý pečie nie len pekné ale aj chutné torty. Skôr by som povedala, že na tortách a obzvlášť svadobných je práve toto problém a nie príchuť. A čo sa týka k tým príchutiam, tak samozrejme, že je to rozumné, dať každé poschodie inú príchuť ... :-D
Odpovedať
Torta môjho brata bola: tenučký korpus s banánovo čokoládovým krémom a vaječným likérom. medzi tenučkými korpusmi bol všade tento krém, a povím vám, že ako sa nakrájala torta do 1 hodiny aj zmizla, zatial najlepšia, zvonka bola marcipánová, velmi chutný marcipán
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/a...
Odpovedať
Profilova fotka
nech bude akákoľvek pekná, chutná a výborná, ver, že každému sa aj tak nedá vyhovieť, hoci by si sa snažila všemocne :-)
Odpovedať
ja som mala 3poschodovu a kazde poschodie ina príchut. jahodova, orechova, (3tie si uz napamatam :) ) ale viem, ze bola super
Odpovedať
tiez sme mali 3 poschodovu. jedno poschodie bolo karamelove, druhe miesane ovocie a tretie vanilkove mali sme pudingovu, ziadny margarin a chutila kazdemu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala 4 poschodovú + minitortičky okolo, jedno poschodie čokoládová s bielym cestom, druhé karamelová, tretie ovocná, a posledné čokoládová s višňami s tmavým cestom a celá obtiahnutá bielym marcipánom. nakoniec sme každému odkrojili my a čašníci sa len usmievali, lebo každý chcel len od nás :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
samozrejme, ze kazde poschodie moze byt ine (mne to tiez tak navrhoval cukrar) Ja som si zatial vybrala takto: 1. vrstva - najvrchnejsia :biele cesto, vanilkovy krem a karamelovy krem 2. vrstva- biele cesto, karamelovy krem a kavovy krem 3. vrstva - pozor- tmave cesto - kavovy krem a kakaovy krem cele obalene bielym marcipanom. Takze od najlahsej po najtazsiu chut. Samozrejme vsade bude jahodovy al. rybezlovy dzem :-))
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?