Aké otázky na skúšku súladu manželov?

Nevesty, ake otazky ste pouzili pri skuske suladu manzelov? Mam ich asi 8, zda sa mi to malo, tak by som prijala kreativne napady :) vopred dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak napíš aké otázky už máš vytvorené, aby sme sa tu zbytočne neopakovali:)
Odpovedať
Ahoj, poslite mi niektora viac info o tom do IP, este som o tom nepocula. To je k naukam? Dakujem
Odpovedať
Kamoška mala napr. otázku, kto bude v rodine pod papučou :-), potom kto bude mať na starosti rodinnú kasu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
1. Co si kupite z prvej manzelskej vyplaty?...auto alebo chladnicku? 2. Manzel zaspava na chrbte alebo na bruchu? 3. K nedelnemu obedu pojdete do restauracie alebo ku svokre? 4. Na dovolenku pojdete k moru alebo na hory? 5. Manzel oblubuje pivo alebo vino? 6. nevesta ma topanky biele alebo farebne? 7.prve dieta bude (povolanie nevesty) alebo (povolanie zenicha)? je hrozne vela moznosti... tieto sme mali my na svadbe... my sme ich mali tusim 10 a posledna jedenasta bola ze dvojnasobny pocet bodov a tam hostia vybrali 2 moznosti ... otazka bola, co si spieva Karel Gott ked vecer hlada pyzamo?... (odpoved je nazov jednej jeho pesnicky....a hostia tipuju).... vyberu sa 2 typy a medzi tymi sa zenich a nevesta rozhoduju.... samozrejme odpoved je Kdepak ty vtacku hnizdo mas ;-)
Odpovedať
ahojte, my sme mali napr. taketo: (bolo to na zdvihanie topanok - moja predstavovala mna a manzelova jeho a kazdy sme mali po jednej) - kto je viac v robote? - kto viac nadava na soferov v aute? - kto ma posledne slovo pri hadke? - kto viac bucha dverami? - kto sa viac tesi na svadobnu noc? - kto viac mina peniazkov? - kto drzi kasu? - kto ide zhasnut sveto, ked uz lezite v posteli a idete spat? a este dake, ale nejak si uz neviem spomenut... @slavkaa85 no je to uz na hostinu na zabavenie hosti..my sme to mali napriklad tak, ze ked sme sa nezhodli hostia museli vypit za jedon.. :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?