Vysvetlenie. Ospravedlnenie...

Profilova fotka
Zdravim vas vsetkych, dnes okolo 16:15, ked som bol na ceste z prace mi volala Emjee, ze mame problem na stranke, ze uzivatelia maju adminovske prava a mazu cudzie albumy. Hned mi bolo jasne, ze mame vazny problem... Rychlo som aspon zavolal Majke a nejak ju cez telefon znavigoval, ako vypnut stranku, aby nevznikali dalsie skody. Preto doteraz stranka nesla - mapoval som co bolo zmazane, a ako sa to stalo. >> Co sa stalo? Dnes som robil drobne zmeny na stranke a omylom som zmenil aj to co som nechcel (v praxi to konkretne znamena, ze som omylom niekde napisal o jednu bodkociarku v programe viac ako ma byt). Zmeny som dal na stranku (asi okolo 14:30), pozrel ci vsetko funguje - fungovalo a tak som sa tym dalej nezaoberal. Problem bol vsak v tom, ze stranku som pozeral prihlaseny ako bob a tym padom to, ze mam adminovske prava nebolo nikaj divne, lebo tie mam vzdy. Netestoval som stranku odhlasenyy - vtedy by som zistil, ze som sposobil vazny problem :-( Co sa dialo po 14:30 asi vsetci dobre viete. Uzivatelom, ktory prave neboli prihlaseni pribudli administratorske prava a mohli okrem ineho mazat albumy, prispevky atd. Tak tolko k tomu v com bol problem... >> Ake skody vznikli a daju sa napravit? Neviem ci zmizli nejake temy alebo prispevky, avsak tie nepovazujem za tak kriticke. Boli zablokovani nejaky uzivatelia, ale to som vratil. Co kriticke je, je zmazanie albumov. Na mojasvadba.sk bolo zmazanych 29 albumov a na beremese.cz 20 albumov. To by vsetko bolo ok keby... keby zaloha, ktora sa denne robi nebola poskodena. To znamena ze: - fotografie, ktore boli v danych albumoch mam. tie su nedotknute. - popis albumu, popisy fotiek a gratulacie nemam. su prec... :-( Neviem co k tomu viac napisat :-( Je to cele moja chyba. Moc ma to mrzi, hlavne tie gratulacie... album sa da rychlo vyskladat znovu, ked su k nemu fotky ale tie gratulacie vratit neviem... bob. P.S. Dajte mi prosim vediet cez IP alebo mailom (na webmaster@mojasvadba.sk) ak Vam chybaju fotky a ja Vam ich poslem. V niektorych pripadoch budem vediet aj vytvorit cely album (ak ste mali napr. iba jeden a prave ten zmizol) avsak bez popisov, gratulacii, konkretneho poradia fotiek - takze urcite mi dajte vediet uvidim co sa da spravit.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj bobe, překlepnout se může každý ;-) , to není zase tak zlé, až na to, že se mezi námi bohužel našli lidičky co toho využili a smazali nevěstám albumy a podobně. Takže ty si z toho špatné svědomí nedělej, to by měli spíš ti co to tu ničili. Pro ty mám vzkaz - lidská hloupost a závist je bezbřehá. ]-(
Odpovedať
Bobe, vím, jak je snadné něco pokazit, rozsypat databázi atd. Věřím, že Tě to štve a vím, že už se s tím nedá nic dělat. Přesto Ti děkujeme za rychlou reakci, chybovat je lidské. Díky.
Odpovedať
A to si mam spravit nový album????? :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
luculka: zial inak to spravit neviem :-( Vytvor si album znovu a ak nemas tie fotky niekde ulozene, daj vediet ja ti ich poslem mailom.
Odpovedať
já taky nechápu ty lidí, který tohoto využili ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
To ako fakt sa medzi nami nasli take, co to vyuzili a pomazali? Ja som myslela, ze sa to stale omylom /systemom, alebo ludskou chybou/...Dufam, ze pachatelky konali v omyle :-D , lebo priamy umysel by ma fakt polozil... ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Bob to je v pohode, tvoj pristup ako admina je velmi seriózny. Dokázal si ihneď reagovať na vzniknutú situáciu. Vyriešil si to a i menej technicky zdatným si vysvetlil co sa vlastne stalo. Ja uz som si myslela ze mi stranku zablokovali v práci, co by na mrzelo viac. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bob, děkuji za rychlí zásah, ale bohužel albumy mám pryč, ale už pracuji na nových ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
keby sa len take tragedie v zivote stavali..... ;-)
Odpovedať
Ja si vazim toho, ze bob otevrene priznal svou chybu...a rychle to napravil, jak se dalo...to ne vsichni umime. |-|
Odpovedať
Ahoj Bobe jsou horší věci na světě . . . alba se doplní, gratulace taky a pokud je smazané nějaké téma, brzo se určitě zase vytvoří . . . alespoň malá očista, stejně jich tu je moc a spousta zbytečných. Já jsem na to přišla snad hned kolem 14:30 a ihned jsem zkoušela co se dá s těmi právy všechno dělat. . . smazala jsem úmyslně poslední téma ve volné diskuzi klíště, leč jsem ho považovala za nedůležité, abych zjistila zda jsou opravdu povolené správcovské úpravy, ale jsem si jistá, že spousta žen nemaza úmyslně, ale omylem, leč křížek prostě sváděl k tomu. Na základě toho jsem zjistila, že je problém a začala ho ihned řešit s pomocí len . . . Nic si z toho nedělej, je to banalita! :-) ;-)
Odpovedať
Souhlasím, jsou horší věci na světe, to že se Bob přehmátl no co, je také jenom člověk, horší jsou ti co toho využili a smazali albumy lidem. Album se vytvoří nové, přece si to snad každý zálohuje a nedá tam fotky, které by neměl uložené ve svém PC, nebo se snad ještě najdou takové lidi? :-o Co se týče gratulace, uložte si je taky, já si je uložila a mám je u svatebních gratulací, prostě jsem si je vytiskla, počítám s tím, že se může něco stát.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
chjo chjo.. je to škoda.. ale stávají se horší věci... album si udělám nové.. aspon ho trošku proberu a dám tam jen něco :)
Odpovedať
bob a da sa zistit, ze ktory uzivatelia mazali albumy?
Odpovedať
Bobe, myslím, že se to může stát každému. Děkujeme za vysvětlení... A holky, věřte tomu, že určitě se našli lidi, kteří ty albumy smazaly schválně. ]-( A nejspíš to byli tací, kteří nejsou vůbec členy BRMS... :-( Bohužel jsou lidi, kteří se baví tím, že neregistrovaní čtou příspěvky ostatních. :-S
Odpovedať
len ale mohli to byt aj clenovia kludne, ale nemusi byt im kazdy sympaticky a tak pomsta ]-(
Odpovedať
Bob, stava sa, ja mam mangela ITckara, takze Ta plne chapem :-D, ale sikovne si to opravil! Dakujem!!! Mozno by som navrhovala jeden taky zlepsovak, co keby mala emjee alebo vy sluzobny mobil a dali sa hlasit taketo "katastrofy"? Mozno by to mohlo fungovat len na smsky, aby ste neboli otravovani nejakymi zbytocnostami, skratka, aby sa dalo rychlejsie vediet, ze je problem...Som si vedoma, ze mnohi by to mohli zneuzivat na vlastne stazovanie sa a na hlasenia o uzatvarani tem, ale to este chce premysliet, ako by sa to dalo "osetrit"...
Odpovedať
bob, stavaju sa aj taketo veci, nemozes byt stale v strehu ... ja som sa vcera prihlasila prave vtedy, ale niekomu nieco zmazat, to by som si nedovolila |-| nemyslela, ze su tu aj taki ludia :-(
Odpovedať
Ahojte, mne zmizli dva albumy, do ktorych som vcera pridavala nove fotecky. Ale ked tu dnes nahodou nenajdem temu, ze sa vcera nieco dialo, bohviekedy by som si to vsimla :-| ALe co uz, nie je to tragedia, albumceky s rovnakym poradim fotiek ako som mala tu, mam ulozene aj v PC, takze akurat mi to zaberie cas, ked sa s tym budem hrajkat.
Odpovedať
Profilova fotka
tu vysvetlujem postup ako si viete najst niektore gratulacie: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
mne zmizol album z pripravy...coz mi je celkom jedno, len ide o tu drzost tych ludi, co to mazali... ako sa uz niekto pytal hore, nevies bob zistit, ze kto to mazal?
Odpovedať
bosorenka v kontaktoch je uvedeny aj kontaktny telefon ;-) keby horelo http://www.mojasvadba.sk/aboutus/abou...
Odpovedať
Aha, to som si nevsimla, diky! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ako vidim, ľudská hlúposť a závisť nemajú hraníc!!! Snáď tých dotyčných urobili aspoň na chvíľu šťastných! A naše šťastie, že tá ich radosť netrvala tak dlho!
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne vymazali album.... no co uz, aspon som si ho nanovo vytvorila a vylepsila :-D , takze mi to je celkom jedno, len mi je luto tych ludi, co sa znizili k tomu aby robili take veci... vsetko zle je na nieco dobre a kiez by sa iba taketo banality stavali v zivote :-)
Odpovedať
Bob, mohla by som sa opytat, preco nejde bazar? Ak bola na to odpoved niekde inde, ospravedlnujem sa.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
fuuu to je iny hard core... bob stava sa /a kolkym sa uz stalo ze aj mesiac neslo :-D :-D :-D / fantasticky rychlo opravene, vdakabohu ze sa horsie nestalo. na margo mazania albumov a prispevkov. neviem ktora sliepka sa zabavala ake vykrutila by som jej krk. primitivne, bezohladne a velmi smutne. dufam ze ste doma neosediveli a uzili si stresu dost a uz je vsetko zase tak ako ma byt a uzijete si o to krajsie a pokojnejsie sviatky ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Mne bazár ide...
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne bazar funguje
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?