Omaľovánky pre deti na svadbu - je to dobrý nápad?

Ahojte, myslíte, že deti na svadbe zabavia maľovanky na chvíľu , je to dobrý nápad? Stretli ste sa s tým? Alebo máte iné nápady ako zabaviť deti na chvíľu?
Odpovedať
Profilova fotka
myslím, že áno. aspoň na chvíľku aby sa mohli rodičia v kľude najesť ale potom sa isto budú chcieť baviť s vami takže nerátaj s tým, že vy budete tancovať a oni si budú kresliť, to sa budú chcieť pridať :-)
Odpovedať
Isto hej, i ked to nebude mozno pri niektorych na nejak dlho, ale zabavi to isto kazde dietatko, toho sa bat nemusis. Nachystaj si pre istotu aj ciste papiere, ak by si niektore chceli skor len kraslit
Odpovedať
Profilova fotka
no my moc nepoznáme tie detičky čo budete mať na svadbe a každé dieťa baví niečo iné. ale tak si myslím, že na nejaké čas by to mohlo zabaviť všetky ale aj tak asi budú potom skôr vyfarbovať doma :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ktoré dieťa si rado nekreslí. Osobne také nepoznám. Netreba však očakávať, že by pri tom mali vydržať nejak extra dlho, ale na chvíľu ich to isto zabaví
Odpovedať
Profilova fotka
ale zabavia sa, aspoň na chvíľku isto, rodičia budú radi, že sa môžu v kľude aspoň na jesť a potom sa už môžu baviť s nimi, poprípade také kľudnejšie deti si myslím, že pritom vydržia aj dlhšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som spravila omalovánky, vytlačila som nejaké obrázky z netu, previazala stužkou a dúfam, že deti sa trochu zabavia :) Trvalo mi asi hodinku, kým som to spravila, čiže ani to nebolo náročné :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiež vyrobila omaľovánky a deti boli hneď v nich :-D nejaké obrázky mám aj v albume, pokojne si stiahni ak budeš chcieť :-)
Odpovedať
Ďakujem za názory, tak sa do toho pustím a kúpim nejaké malé pastelky na nete a decká sa na chvílu zabavia, rozmýšľam aj nad pexesom. To majú radi všetky deti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasné, veď na to sa tam tie omaľovánky dávajú ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?