Mojasvadba.sk - najnovšie návrhy vo fóre úplne hore

ahoj Bob, nebolo by lepsie, keby sa najnovsie príspevky zobrazovali uplne hore, ako prvé? lebo niektoé temy su rozvinuté aj na 4 strany, a ked prispievam do viacerych tem, zároveň priebežne čítam nové príspevky v iných temach, tak sa musím kvoli tomu novému príspevku preklikať na stranu 4. Proste tak že by sa staré príspevky presúvali dozadu a nový by bol vždy ako prvý? k.
Odpovedať
1
2
katuska, neklikaj na tému, ale na meno, vpravo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiež otázočku... chcela som si vložiť foto... ale nejak sa mi nedarí.. (a neni to ani zvieratko ani superhviezda :) ... hm?
Odpovedať
pozri sa na formát. Zobrazuje to len jpg, png atď. Ak máš fotku formátu tif, alebo bmp, tak tie ti nezobrazí. tú treba prerobiť na formát najlepšie jpg. prípadne ak ti to nepôjde, spravím ti to
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem levandulka, už som poslala foto aj bobovi... tak uvidím čo vymyslí... :)))
Odpovedať
Profilova fotka
už mám fotkúúúúúúúúúúúúúúú... cmk. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Achojte. No k tym prispevkom, je to tak ako vravi levandulka, staci vzdy kliknut v pravo na meno autora posledneho prispevku a rovno ta to hodi na poslednu stranu. Je to zoradene z hora dole preto lebo sa to tak lepsie cita. Naopak zoradit je to vyhodne hlavne pri forach kde sa nedaju vytvarat temy a jedna tem a ide donekonecna. makdiva: foto som dostal ale ako vidim uz mas nahodene ine :-). Inak je vas tu viac takych, ktorym nejde nahodit foto? Rad by som odhalil hlavny problem preco nejdu poniektorym nahodit fotky ale zatial na to neviem prist :-(
Odpovedať
Ahoj Bob, je niekde vo fore nieco take ako: Rady a postrehy od neviest, ktore to maju uz za sebou? Napriklad ja mam uz po svadbe a druhy krat by som niektore veci riesila inak. Mozno by sa to "skoro-nevestam" hodilo. Lebo niektore zalezitosti ta napadnu az ked je uz neskoro. :-S Pri mojom zbeznom prezreti som to nejak nezachytila.
Odpovedať
Profilova fotka
No existuje tu rubrika "Po svadbe". Myslim, ze kludne taketo temy mozes zacat tam a ja k popisu tej kategorie este dodam, ze je urcena aj na Rady od neviest co maju uz "po svadbe".
Odpovedať
bob, vzdy ked chcem do internej posty vlozit smajlika, hodi ho uplne na koniec a nie tam kde mam nastaveny kurzor
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj emjee, najpravdepodobnejsie je to tym, ze pouzivas iny prehliacak ako Internet Explorer. Nie, ze by som bol zastancom tohoto prehliadaca (najcastejsie pouzivme Firefox), ale "vkladanie na miesto kurzoru" mam naprogramovane iba pre Internet Explorer v ostatnych prehliadacoch to vklada na koniec. Zial neviem (zatial) ako nieco take naprogramovat aj pre ine prehliadace :-S.
Odpovedať
bob, doma pouzivam mozillu, v robote explorer a nefunguje to ani tam, budem to musiet dopisovat rucne :-|
Odpovedať
Inak, ja urcite pouzivam explorer a tiez mi to vklada za posledne napisane, nie na miesto kurzoru.... ale zijem s tym dalej.... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
;-) je to jedno, no nie?! Či nie?
Odpovedať
Nie je to jedno, ale nestoji na tom tento server... hi hi... :-D :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
chcem sa spytat, ci by sa nadala urobit taka vec, ze ked si precitam siahodlhy prispevok na jednej strane, tak sa musim opat dostat na samy vrch, kde je ikonka "spat k temam". ci by sa to nedalo urobit tak, ze aj na spodu bude takato vecicka, aby som usetrila kustik casu a krutenie myskou. dik:-D 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
U mna tie smailiky funguju presne tak, ako pisal Bob - vo Firefoxe nie, v Exploreri ano.
Odpovedať
majcik...o inom som chcela:-) ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Luciferova - ano, viem, nadviazala som na ten problem, co mala emjee a na bobovu odpoved.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
mily administrator, neviem, ci som objavila chybu v systeme, alebo kde je problem, ale snad 6 krat som sa snazila napisat a odoslat prispevok, ale po kliknuti na tlacitko "Odosli odpoved" mi to nezobrazi stranku s oznamom, ze moj prispevok bol pridany, ale hodi ma to na prvu stranu temy, do ktorej chcem prispiet a prispevok je strateny. Niektore prispevky mi to akceptovalo a niektore nie. Prisla som na to, ze ked pouzijem v texte znak pre libru, tak sa to neodosle. Ak pouzivam, len bezne znaky, tak to ide bez problemov. Pouzivam anglicku klavesnicu, kde sa znak libry sa pise s Shift-3. Pozrite sa prosim na spracovavanie specianych znakov pri potvrdzovani formularov. Vdaka.
Odpovedať
Bajka, napíš Bobovi, Emjee, Anaxamon, Zirafke alebo Madeleine IP, tak to rýchlejšie nájdu ;-) ...a občas toto robí aj mne, najviac vo veľmi rozsiahlych témach :-)
Odpovedať
bajka - vdaka za upozornenie obcas to robi aj ked prispevok konci smajlom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
mne chyba ze clovek nevie najst nejak rychlo temy do ktorych pisal a ako na ne reagovali,myslim tym ze by som klikla na nieco ako "moje prispevky" tam by som videla kde som pisala a rychlejsie sa tam dostala. takisto by som uvitala,keby sa dalo pri kazdom uzivatelovi kliknut na nieco ako profil,tam by bolo uvedene,kde je alebo bola svadba a netrebalo to hladat v clenoch.tak by som vedela ci autorky niektoych starsich pripevkov to uz "maju za sebou" alebo nie,ci mi pripadne vedia poskytnut radu,tiez info o poslednom prihlaseni?aby som vedela ci mi odpise a hladat ci uz tema bola vo forach je tiez riadna robota:)
Odpovedať
Profilova fotka
Gibbidis, kazda uzivatelka ma "pas" ked prejdes kurzorom cez fotku, tak ho uvidis a zistis tie info, co ta zaujimaju. To prihlasenie sa tu niekde riesilo v otazkach na admina a k tomu "moje prispevky" by som sa pridala, tiez by som take nieco uvitala...
Odpovedať
Profilova fotka
jeej vdaka,nie si inak nahodou aj v teme rocnik 1987?
Odpovedať
slubovali sa tu aj nove smajliky, zapracovanie novych veci a podobne. zatial nic. kedy sa to spusti? uz by sa nam ziadalo...
Odpovedať
Profilova fotka
gibbidis - v novej verzii, na ktorej sa intenzivne pracuje a ma byt hotova zaciatkom jesene bude mozne urobit si zoznam oblubenych tem a uzivatelka sa teda cez 1 kliknutie dostane do oblubenej temy luciferova - zaciatkom jesene bude uplne nova verzia stranok, programatori na tom pracuju, velka cast uz je hotova
Odpovedať
Profilova fotka
super,tesime sa a dakujeme :-)
Odpovedať
no dost dlho to trva... povodne infos som mala, ze sa to spusta na jar, preto som sa aj pytala.
Odpovedať
len skoda, ze reklama sem ide dat hned :-|
Odpovedať
Profilova fotka
trva to dlhsie, to sa pripajam k nazoru, ale ako polovicka programatora (nie, co robi toto forum :-D) viem kolko je za takouto vecou robotky. a reklama musi byt, lebo zase bez reklamy by to tu asi neprezilo. peniazky treba aj na chod takejto stranky. :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?