Mama nevesty - môže mať biele šaty?

Chcela by som sa opýtať či by bolo blbé, aby mama nevesty mala biele šaty? Našla som totiž mojej mame krásne šaty a aj strih jej sedí, doteraz sme také nenašli.. sú biele, dlzka po kolená, iba jednoducho preložené a so zlatým opaskom. Také letné sviatočné keďže svadba je v júli.. Ona ich ale nechce s tým, že by ju každý ohováral že sa hrá na mladicu a chce byt ako nevesta.. Myslíte že sa to tak na dedinách rieši?
Odpovedať
@rkzk dala by som na nazor tvojej mamky, skor by som pozerala po odtienoch ako bezova aby to tak nebilo do oci :) ale kazdopadne biela by ani mne nevadila pre mamku tak ale ked by sa v tom cely vecer necitila dobre tak potom radsej hladat ine saty
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som sa tiež poobzerala po šatách, ktoré nebudú čisto biele, radšej béžové, bledo ružové a podobne ako píše @miss_tins, prípadne biele s kvetinovým vzorom.
Odpovedať
Profilova fotka
na svadbe môjho brata mala naša mama šaty smotanové so zlatými ružami, mamina nevesty čisto biele šaty :)
Odpovedať
Ďakujem pekne za odpovede 😊 asi teda dám na ňu
Odpovedať
@rkzk spravíš dobre, ak dáš na ňu. Keď sa jednoducho nemá v nich dobré cítiť, tak nech si radšej vyberie iné a hlavne inej farby a nie bielej
Odpovedať
mozno aj keby sa v nich dobre citila, ale az byvate na dedine je dost mozne ze ju budu ohovarat, Ja uz som tak pocula ze prisla len v bielom saku a tak ju na svadbe ohovarali, ze sa isla domov prezliect :-D
Odpovedať
Tiež by som dala na matku, radšej inú farbu, béžová, svetlomodrá, alebo vzorované šaty na bielom podklade.
Odpovedať
Profilova fotka
moja mam bude mat bledo kremove, ono svadobne mamy mozu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial ma tvoja mamka take skusenosti, ze by to ludia riesili, tak nech si vyberie nejaku inu farbu. Ved este do jula zozenie nejake :-)
Odpovedať
@rkzk na poslednej svadbe mala svadobna mama snehobiele saty a nik sa nad tym nepozastavil, dokonca sama nevesta to tak chcela...ale ak s tym ma mamka skusenosti ze by ju poohovarali tak nech si kupi radsej v inej farbe, aby sa necitila ze vsetky oci na nej :D a maju byt na tebe :)
Odpovedať
Moja mama mala biele s jemným zlatým vzorom. Mne to vobec nevadilo, že sú takej farby, lebo mali jednoduchý strih a mama si k nim dala farebné sako a kabelku, takže to vobec nebilo do očí. Ak by sa však necítila dobre, tak nech si mamina dá radšej iné, ide o jej pocit.
Odpovedať
Asi by som ju posluchla, ona by sa mala tiez citit cely den prijemne a keby mala pocit, ze ju potom budu vsetci ohovarat kvoli satam tak by asi nebola v uplnej pohode.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ak by boli také slonovinové tak možno by sa to ešte dalo ale záleží aj od toho aké budeš mať ty šaty. ale zase sama sa ti vyjadrila, že by sa v nich necítila príjemne tak na čo ju do toho zbytočne nútiť?
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som do cisto bielej isto nesla aj ked to je tvoja mama. v inej farbe ich ozaj dodat nevedia, pytala si sa?
Odpovedať
Ja osobne si myslím, že nevadí keď má svadobná mama biele šaty. Pôsobí to elegantne a je to slávnostné. Ale tvoju mamu chápem, ani moja by si biele nikdy neobliekla, pretože isto by sa našli takí čo by ju ohovárali. Ale vždy sa nájdu ludia, ktorým sa nepáči to čo nám. Ide o to, či si to budeme všímať. :)
Odpovedať
Ďakujem za rady 😊 nakoniec ešte hľadáme iné a ak nenájdeme skúsime nájsť krajčírku čo by ich ušila v inej farbe 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?